Kinesiologi – Akademiet

Billeder tagget "syngeskaale"

0 Kommentarer

 1. Kisser Bjerregård

  Vi har sommerkursus i Enhedsterapiuddannelsen med Audun Myskja. Vi har arbejdet med øvelsen i dag. Den virker, er effektiv og nem.

 2. Litta

  Hejsa

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om jeres kurser.

  Vh Litta

  1. Birgit Nielsen

   Hej Litta.
   Vi udbyder kinesiologi-kurser, som alle er godkendt af Danske Kinesiologer. Begynderkurset, hvor du lærer at teste helt fra bunden af, hedder Kropsafbalancering (eller Touch for Health), og det er fire kurser á 16 timer. Det kursus er obligatorisk i uddannelsen til kinesiolog, hvad enten du vil arbejde med mennesker eller dyr. Dette kursus udbydes på Fyn i den kommende weekend, i Aarhus den sidste weekend i august og på Sjælland til november. Der er ledige pladser alle tre steder, hvis du tænker, at du bare må i gang her og nu. Herefter har du mulighed for at fortsætte med det kursus, som hedder Kommunikation med den intelligente krop. Dette kursus handler bl.a. om indlæring, sanser, stress og chakra, og det er delt op i 4 moduler á 30 timer. Dette kursus er ligeledes obligatorisk i forhold til uddannelse til kinesiolog. Derudover tilbyder vi flere forskellige kurser, bl.a. om meridianer. Der ligger korte beskrivelser af alle vores kurser på vores hjemmeside under menuen kurser, men du er meget velkommen til at ringe, hvis du vil have noget uddybet. Mit telefonnummer er 2343 3662. Mange hilsner Birgit

 3. dentalart

  Hmm: Hampefrø har en dejlig, nøddeagtig smag og kan bruges på utallige måder ligesom chia-frøet ??? virkelig ?

  1. Birgit Nielsen

   Mange mennesker forbinder hamp med noget helt andet, men hampefrø har ingen euforiserende effekt! Tværtimod er det et utrolig sundt frø, som man kan indtage på forskellige måder. Det er også muligt at lave sin egen plantemælk af hampefrø, og da det indeholder mange omega-3 fedtsyrer, som vi i forvejen ofte får alt for lidt af, så er her endnu en mulighed for at øge indtaget af omega-3. Det er også muligt at købe hampe-protein, og her gør det samme sig gældende. Ingen euforiserende effekt, men bare et sundt tilskud.

 4. Birgit Nielsen

  Jamen, hvor skønt at få hjælp ad helt uventet vej. Den udsendelse må jeg da ind og høre inden længe. Tak for linket, Jens.