Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev december 2016

 

Kinesiologi-Akademiet

 

I dette nyhedsbrev finder du:

Klik evt. på et link i indholdsfortegnelse og kom direkte til emnet.

 

Vi har passeret vintersolhverv, dagen som er symbolet på, at lyset vender tilbage i vores liv. Efter vintersolhverv bliver dagene længere og længere, men det bliver som regel koldere og koldere indtil Kyndelmisse den 2. februar.

Julestjerne

 

Gurkemeje te

Så det er tid at varme os på en god te. Her er opskriften på en hjemmekomponeret, velsmagende god og varmende én af slagsen, som ovenikøbet er meget helsebringende:

Bland lige dele skåret lakridsrod, lemongræs, fennikel og anis. (Fennikel og anis kan evt.stødes let i en morter).

1-2 kanelstænger plukkes i mindre stykker og kommes i.

Til sidst tilsættes et par spiseskefulde gurkemejepulver.

Alt økologisk. Kommes på glas, så er det nemt, når du skal bruge det.

1-2 tsk. af urterne overhældes med ca. 80 grader varmt vand og trækker i ca. 10 min. Evt. sammen med et par skiver frisk ingefær.

På denne hjemmeside kan man læse om urter, og hvilke virkninger de har: www.urtehave.dk

I dette link finder du megen nyttig information om gurkemeje: Dr. Mercola

 


 

Honningbrød

Juletid forbinder vi med dufte og smage af krydderier som kanel, ingefær, nelliker, honningkager og appelsiner. I denne opskrift får I det hele. Det er en opskrift på honningbrød, som er let at lave, er drøj og kan mætte en storfamilie. Bagværk med honning og rugmel har bare smagen. Denne kage er luftig og langtidsholdbar.

Honningbrød


600g honning
3 æg
3/4 dl ymer
2 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
reven skal af en appelsin / citron
500 g rugmel eller sigtemel
1 tsk. natron eller hjortetaksalt

Honningen smeltes i en gryde ved svag varme og afkøles lidt. Æg, ymer og krydderier og appelsinskal røres i. Mel og natron blandes godt og sigtes i dejen. Dejen hældes i en smurt form på ca. 2 liter og bages ved 160 grader i ca. 1 time.

Kagen skæres ud og kan evt. serveres med smør. 

Energifordelingen i kagen: 9 % fra protein, 6 % fra fedt, 85 % fra kulhydrater.

 


 

Energikugler

Den søde juletid bliver ofte alt for sød, fordi vi skal smage så mange lækkerier, når vi er på julebesøg og skal følge den gamle skik om at tage imod servering, fordi ingen må bære julen ud.

Så kan det være på sin plads med en portion energikugler, som er lavet af sunde råvarer. Faktisk er råvarerne så sunde, at de kan gøre det ud for et lille mellemmåltid. Hvis de skal være lidt mere julede, kan der tilsættes appelsinsaft / skræl.

100 g havregryn
100 g kokosmel
50 g kakao
50 g kokosolie
8-12 dadler, udblødt i lidt vand
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kanel
1-2 spsk kaffe
1 knsp. salt
25 g hasselnødder
25 g mandler
35 g hampeprotein (kan evt. udelades)
Det hele æltes sammen og kan samles med lidt vand fra dadlerne eller lidt kokosfløde/kokoscreme (fås hos Helsam).
Trilles i kokosmel og opbevares køligt.

energikugler

 


 

Øvelse til afslapning og afstresning

I den travle juletid er det som i enhver anden travl hverdag vigtigt med små pauser. Brug evt. lidt tid hver dag i juledagene til at indøve denne øvelse, hvor du bruger din tankekraft. Det eneste, du behøver, er et roligt hjørne. Giv dig selv den gave at skabe det!

Brug din tankekraft

Afspænding. Find en behagelig kropsstilling med ret ryg og mærk, at du finder hvile. Lad vejrtrækningen blive lidt dybere og roligere. Træk vejret ind gennem næsen, hold en lille pause, inden du puster ud gennem munden i en lang rolig udånding. Hold en lille pause, inden du igen trækker vejret ind. Fortsæt i denne rytme et par minutter. Afspænding gør det lettere at danne positive tankebilleder.

Gå ned på et dybere niveau:Hjerneforskning har vist, at når vi beroliger tankerne, går vi ned på et dybere niveau i hjernen. Forestil dig, at du går ned på dette dybere niveau, mærk, at du kommer i en tilstand, hvor alt bliver anderledes, hvor du finder ro og stilhed. Tæl nedad: 5 – 4 – 3 – 2 – 1, langsomt, som om hvert tal svarer til et dybere niveau. 

Log på:Åbn dig for den uendelige kraft, der ligger i dit sind. Hvis du er religiøs eller har en åndelig tro, kan du påkalde det, du tror på, og åbne dig for at få hjælp. F.eks. din skytsengel. Formuler tanken: ”Jeg har fri bevægelighed”, ”Jeg har ubegrænset energi” – det, du føler, du allermest har brug for. Gentag tanken nogle gange.

Billeder: Find et billede, som supplerer tanken, eksempelvis, at du ser dig selv rask og smertefri. Det er bedst, hvis billedet opstår spontant i øjeblikket og ikke bliver ”villet”.

Indprentning: Gentag budskabet flere gange, så det bliver prentet ind i underbevidstheden. 

Afslutning: Luk døren til dit indre rum og vend langsomt tilbage til hverdagen. Tag en positiv følelse med dig, et fortsæt om, at dit forehavende vil lykkes. Taknemmelighed er en nøgle: Tak for, at forandringen allerede er sket og er virkelig.

Nogen synes, det er lettere med en guidet meditation. Du kan evt. indtale det, der er skrevet med kursiv på din smart- eller iPhone, hvis du er i besiddelse af sådan en, og lytte til det, når du laver øvelsen.

God fornøjelse!

 


 

Nyuddannede kinesiologer.

Christina Weise Engsig Pedersen, Dorte Windahl og Keld Jørgensen Schmidt var alle til afsluttende eksamen i kinesiologi den 20. november. Christina og Keld har allerede gang i deres klinikker. Dorte er snart i mål med de teoretiske fag. Hun hjælper også allerede mange små børn med deres ubalancer til stor glæde for både dem og deres forældre.

Stort tillykke til jer alle med den nye titel!

uddannede kinesiologer uddannede kinesiologer
uddannede kinesiologer uddannede kinesiologer
uddannede kinesiologer

 

I alt 9 kinesiologer er uddannet på Kinesiologi-Akademiet i 2016. Ud over Christina, Dorte og Keld er det Stann Vad, Lone Malmroos, Maj-Britt Gulstad, Rune Funch, Tina Hyldahl og Bente Bæk.

 


 

Lidt om uddannelse på Kinesiologi-Akademiet.

Flere af vores studerende benytter sig af muligheden for at tage kurser i de forskellige afdelinger, alt efter hvordan det passer bedst for dem. Det øger mulighederne for at komme igennem uddannelsen i det ønskede tempo. Det giver en fleksibilitet for de studerende, som vi vægter højt.

Alle kinesiologi-kurser, der er godkendt af Danske Kinesiologer tæller i uddannelsen til kinesiolog. Også kurser, der er taget på andre kinesiologiskoler og hos godkendte instruktører, tæller i uddannelsen.  Som det er nu,  kan man enten starte med Kropsafbalancering /Touch for Health 1-4 eller Kommunikation med den intelligente krop, modul A, B, C og D (KIK A, B, C og D).

Man kan se, hvilke kurser vi i øvrigt udbyder her: Kinesiologi-Akademiet.dk/kursustilbud.

Er der et kursus, som du godt kunne tænke dig, men som du ikke kan finde på kursuskalenderen: Kinesiologi-Akademiet.dk/kursuskalender , så kontakt en af os.

Det er efterspørgslerne der skaber udbuddet!

 


 

 gave til jer

 

 

 

 

 Her kommer vores gave til jer: 

 

Nyt kursus i støbeskeen

Kurset bygger på kærlighedsenergien, der bliver trukket ind fra feltet og omformet således, at kroppen, cellerne og bevidstheden modtager den højeste healingsenergi.
Grundlaget er de fysiske og matematiske teorier: ”Guds partikel” og ”0-punktet”.
Der arbejdes fysisk på kroppen og i feltet med forskellige remedier, der er kodet.

Remedierne er udviklet af Thomas Lyspiil. Tests og afbalanceringer er under udvikling og afprøvning, og I kan godt glæde jer. Det er spændende nyt.
Kurset udbydes i løbet af året i alle tre afdelinger i Kinesiologi- Akademiet.

 


 

Workshop om Epstein Bar virus (EBV)

Der har været og er stor interesse for bogen Den Medicinske Seer af Anthony Williams. Bogen har undertitlen ”Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv”. Vi har i de tre afdelinger i Kinesiologi-Akademiet afholdt workshops om EBV (Epstein Bar Virus) og om, hvordan virussen rent energimæssigt påvirker kroppen, om hvordan kroppen energetisk håndterer virussen, og hvordan man med kinesiologi kan støtte immunforsvar og udrensningsorganer, og hvilke fødevarer og tilskud der kan være en støtte.

Siden sidst har vi lavet forskellige tilføjelser ud fra de erfaringer, vi har gjort os, samt nyerhvervet viden. 

Mere end 50 studerende og uddannede kinesiologer har deltaget i workshoppen afholdt af Kinesiologi-Akademiet på Sjælland, Fyn og i Jylland. På www.kinesiologi-akademiet.dk kan du finde dem, der har deltaget på workshoppen, og som har ønsket at stå på listen.

På Fyn er den næste workshop onsdag d.11.januar kl.17.30-21.30 på Selvhjælp på Midtfyn, Østre Ringvej 39, 5750 Ringe. Tilmelding til Birgit Nielsen. tlf. 23 43 36 62

I Jylland er den næste workshop torsdag d.12. januar kl.17-21 i Karins Helseklinik, Karl Bjarnhofs vej 13, 7120 Vejle øst. Underviser er Kisser Bjerregård. Tilmelding til Kisser Bjerregård tlf. 30 31 80 43 eller til  Karin Jensen

På Sjælland er den næste workshop tirsdag d. 17. januar kl. 17-21 Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen tlf. 36 35 12 05.

Pris: 250 kr.

 


 

Healingskoncert i Thy og på Sjælland

healingskoncert

Fredag den 3. februar kl. 19.00-ca. 21.30: Healingskoncert med Rune Funch på Hridaya center, Rosvangvej 47, 7700 Thisted. Pris: 200 kr. Tilmelding til Kisser Bjerregård eller tlf. 30 31 80 43.

Tirsdag den 14. marts kl. 19.00-ca. 21.30: Healingskoncert med Rune Funch på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Pris: 200 kr. Tilmelding til Mette Pedersen eller tlf. 36 35 12 05

En del af Healingskoncerten vil byde på nogle sange med en historie. Det vil være med temaer som:

  • at lytte til mit hjerte
  • at turde være mig
  • at være tro overfor mig selv
  • at acceptere hele mig

– altsammen en del af vores healingsproces.

At heale er, at blive hel – at blive helt menneske og at acceptere hele “mig”.

En anden del af healingskoncerten vil være uden ord. Med meditative sange som åbner for hjertets energi, så de helende vibrationer kan strømme ud og virke helbredende på krop og sjæl.

Nogle af musikstykkerne vil være skrevet særligt til denne aften, hvor Rune henter vejledning til sangenes opbygning, på samme måde som ved Min Sang.

Til nogle af Healingskoncerterne vil det ud over at sidde på en stol, også være muligt at ligge på en madras på gulvet (oplyses for den enkelte koncert).

Du kan læse mere her: www.min-sang.dk/healingskoncerter

Den 22. november holdt Rune healingskoncert i Ringe, som bl.a. fik følgende anmeldelser på Facebook:

Sikke en aften. Den var fantastisk og hjertegribende. Jeg har været til healingskoncert med Rune Funch. Malene var også kommet med sin dejlige stemme, og Rune og Malene sammen er en oplevelse, som jeg kan unde alle at få. Ærgerligt for alle jer, som ikke kunne deltage. I gik virkelig glip af en stor, stor oplevelse. Jeg tror, at vi må gentage succes’en til foråret.

Heli Bak Ja, gentag endelig! Som jeg sagde til Rune: Så tager jeg en stak piger med næste gang – kæmpe, rørende oplevelse fuld af intensitet og nærvær.

 


 

Workshops i Kinesiologi-Akademiet

g Malene sammen er en oplevelse, som jeg kan unde alle at få. Ærgerligt for alle jer, som ikke kunne deltage. I gik virkelig glip af en stor, stor oplevelse. Jeg tror, at vi må gentage successen til forå

Lørdag den 4. februar kl. 10-16 holder spirituel psykoterapeut Pia Sofia Koren og Kisser Bjerregård workshoppen ”Kærlighed i praksis, lad os elske livet”. Pris 700 kr.

Pris for Healingskoncerten samt workshoppen: 850 kr.  Tilmelding og yderligere information Kisser Bjerregård

Workshop i psyko-spirituelle redskaber

På Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg den 4. og 5. februar kl. 9-17. 16 timer. Pris: 2200 kr. v. Mette Pedersen

På Dansk Akademi for Kropsterapi, Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj den 18. og 19. februar kl. 9-17. 16 timer. Pris 2200 kr. v. Kisser Bjerregård

Workshop i psyko-spirituelle redskaber: Fingertip metoden, Deep PEAT og Inner Magic of Words. Lørdag og søndag den 18.-19. februar 2017 kl. 9-17 begge dage. På workshoppen lærer du de sikre, hurtige og meget meget effektive psyko-spirituelle redskaber, som er udviklet af Zivorad Slavinski, psykolog og moderne mystiker. Det er enkle og dybtgående metoder og redskaber, som giver mennesket mulighed for at leve sit åndelige potentiale uden at være forhindret af destruktive psykologiske mønstre.
På workshoppen arbejdes der med
• Deep PEAT
• Fingertip metoden (FM)
og Inner Magic of Words

Deep PEAT står for Primoridal Energy Activation and Transcendence, og er den ene af de tre metoder, du kommer til at arbejde med. Det er en metode, der fjerner traumer og andre dybereliggende problemer på kort tid. Man begynder med det problem, man står midt i, og følger så gennem processen de dybere følelser, der gemmer sig nedenunder. På den måde finder man ind til roden. I Fingertip metoden arbejder man med at fjerne den negative ladning, der er bundet til traumebilleder. Inner Magic of Words er bearbejdning af ubevidste holdninger.

 

RESET og RESET 2

 

I efteråret har der været afholdt kurser i RESET på Fyn og i København. 35 deltagere har indtil nu taget dette kursus, og flere får chancen her i foråret.

Kurset kan tages af alle, da der ikke er nogen deltagerforudsætninger. Du lærer et program på 45 minutter, som består af enkle positioner, hvor du holder på forskellige muskler i ansigtet og i halsregionen. Du kan udføre programmet på dig selv og på andre.

Effekten taler for sig selv. Efter 45 minutter er dine kæber totalt afslappede, og du har en indre ro, som du ikke har kendt i lang tid. Positionerne kan afhjælpe mange forskellige problematikker, heriblandt hovedpine og migræne og kæbespændinger.

I RESET 2 lærer du at sammensætte disse positioner til forskellige programmer, der er tilpasset specifikke tilstande som f.eks. klikkende kæber, blæreproblemer, tinnitus, kronisk smerte og kronisk træthed. Hvert program tager 10-15 minutter.

Der afholdes kurset i RESET igen:

Onsdag d.22.marts kl.17.30-21.30 på Selvhjælp på Midtfyn, Østre Ringvej 39, 5750 Ringe. Pris: 800 kr. Hvis du inviterer én med, får I kurset til 600 kr. pr deltager. Tilmelding til Birgit Nielsen

Tirsdag d.28.marts kl.17-21 på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg  Pris: 800 kr. Hvis du inviterer én med, får I kurset til 600 kr pr. deltager.

Tilmelding til Mette Pedersen

Onsdag d.5. april kl.17.30-21.30 hos Gitte Uldal, Nørager (Rebild Kommune). Tilmelding til Birgit Nielsen

Har du glemt vores gode tilbud?

Vi tager også ud og laver RESET-kursus hos dig privat, hvis du skaffer deltagerne (max 6). Pris for en aften: 3000 kr. Kontakt Birgit eller Mette, hvis du er interesseret i det. 

 


 

Andre kurser på Kinesiologi-Akademiet

Farvefrekvenser, lys og lyd på Sjælland d. 11.-12. februar kl. 9-17 begge dage. Tilmelding og yderligere oplysninger hos Mette Pedersen

Kommunikation med den intelligente krop. Modul A og B og C og D.

Forløb starter i Åbyhøj den 31.3-3.-4. Se mere information om datoer og pris på www.kinesiologi-akademiet.dk under Kinesiologi-Akademiet/Kursusforløb/Samlet KIK forløb i Aarhus.

På Sjælland starter forløb med Modul A d. 8.-9. og 22.-23. april.

Meridian kursus 1 og 2. To weekender samt 3 timers praktisk træning. 

Meridiankursus 1: Den 20.-21. april.

Meridiankursus 2: Den 18.-19. maj 2017.

Alle dage kl. 9-17. Praktisk træning onsdag den 17. maj kl. 13-16.

 

Sted: Dansk Akademi for Kropsterapi, Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj.                                                  

Pris: 2200 kr. pr. weekend.

Underviser: Kisser Bjerregård. Flere informationer og tilmelding Kisser Bjerregård eller tlf. 30318043

Kinergetics

I efteråret startede en ny Kinergetics kursusrække i Ringe. 12 deltagere har nu deltaget i de to første kurser, og det tredje kursus følger i februar. Deltagerne er begejstrede, og de får fantastiske resultater med det, de allerede har lært.

Hvis du går og drømmer om at lære Kinergetics, så kontakt Birgit Nielsen, som underviser i Kinergetics.

Lige nu er der fire interesserede i Aarhus-området. Måske kan der blive et hold i Aarhus, hvis du også melder dig. Der skal være seks deltagere.

Kinergetics kræver ikke forudsætninger ud over lyst og interesse i forhold til at lære noget nyt og banebrydende. Dog anbefales det, at du tager Kropsafbalancering / Touch for Health 1, inden du skal på det tredje kursusmodul i Kinergetics.

Her arbejdes der nemlig med de 14 muskler, som er pensum på det første kursus i Kropsafbalancering, og det er nødvendigt at kunne de 14 muskler på forhånd for at få optimalt udbytte af Kinergetics Unit 3.

Hvert kursusmodul koster 2250 kr. inkl. materialer.

Læs mere på hjemmesiden: www.kinergetics-reset.dk

Kropsafbalancering

Der starter nyt kursus i Kropsafbalancering / Touch for Health på Fyn d.7.-8.januar. Du kan stadig nå at tilmelde dig til Birgit Nielsen

Kurserne i Kropsafbalancering / Touch for Health begynder igen i efteråret 2017 i København og Aarhus. Datoer følger snarest.

Shamakinese

Den 10. og 11. juni bliver der holdt Shamanistisk Kinesiologi 4 i Gl. Havdrup. Der er tre ledige pladser, hvis du har taget Shamanistisk Kinesiologi 3 eller har taget 4’eren og har lyst til en genopfriskning. 

Der bliver startet en ny kursusrække op i løbet af foråret. Datoen kommer senere. Underviser er Birgitte Rasmussen.

 


 

 Kursus i Frankrig igen i 2017


Vi genoptager vores retreat-ophold og 20 timers workshop i Provence, Frankrig, fra d.16.-25. september 2017, hvis der er interesse  for det. Workshoppen foregår om formiddagen, og eftermiddagen bruges til ture i omegnen og aktiviteter efter eget valg. Kurset rummer nye tests til klinikken og til selvudvikling. 

Giv os besked, hvis du kunne tænke dig at deltage.

kursus i Frankrig kursus i Frankrig

 


  Audun Myskja

 

MEDITATION – ENERGI OG SELVHELBREDELSE

Vi er meget glade for at kunne annoncere nedenstående kursus. Vores samarbejde med Audun Myskja fortsætter. Hvis du overvejer at tage den 3-årige uddannelse i Enhedsterapi, er det en rigtig god idé at læse videre og melde dig til meditations-kurset. Du kan selvfølgelig også tage kurset uden at fortsætte på uddannelsen, ligesom du kan tage uddannelsen uden at være med på meditationskurset.

Kursus med Audun Myskja, forfatter, overlæge med speciale i almen medicin og musikterapi, uddannelsesleder og hovedunderviser på uddannelsen i Enhedsterapi i Norge og Danmark.

Kurset henvender sig både til tidligere og nye deltagere og er specielt egnet for dig, som er interesseret i at forstå sammenhængen mellem energi, krop og bevidsthed, og som ønsker at opnå stilhed og indre fred.

Meditationerne på kurset er kraftfulde og har vist sig at give resultater i praksis. Vi vil lære at lokalisere punkter i sind og krop og ved at bruge åndedræt, lyd, farver, symboler og berøring, sætter vi vore potentialer fri. Desuden vil vi integrere øvelser, bl.a. fra et ældgammelt tibetansk helbredelsessystem, som vil supplere meditationernes virkninger.

Kurset kan betragtes som introduktion til den 3-årige uddannelse i Enhedsterapi, som starter i DK august 2017, men det kan også tages som et enkeltstående kursus.

Tid: Den 24.-26. februar 2017. Fredag kl. 14-19, lørdag kl. 9-17, søndag kl. 9-16.

Sted: Husmandsstedet, Over Bækken 1E, 5792 Årslev, Fyn. Mulighed for primitiv overnatning

Arrangører: Kinesiologi-Akademiet v. Birgit Nielsen, Fyn, Birgitte Rasmussen og Mette Pedersen, Sjælland og Kisser Bjerregård, Jylland.

Nærmere oplysning om tilmelding mv. til Kisser Bjerregård eller ring på tlf. 30 31 80 43

Pris: 3000 kr. inkl. kursus og forplejning, og kan du klare primitiv overnatning, er dette også inkluderet i prisen.

Tilmelding: Du er endelig tilmeldt, når du har betalt depositum på 700 kr. Det resterende 

beløb betales senest den 25. januar 2017 på konto i Merkur, den almennyttige andelskasse,

Reg.nr. 8401 konto-nr. 1175779. Husk at angive navn i linjen “meddelelse til modtageren”.

 

 enhedsterapi

 

 

Uddannelse i ENHEDSTERAPI

Tilmeldingerne er i gang til det treårige uddannelsesførløb i enhedsterapi, som starter i august 2017. Og vi kan glæde dig med vores nye aftale med Audun Myskja, som har sagt ja til at undervise på HELE uddannelsen. Er DU interesseret i at få denne enestående mulighed, så se mere om indhold og tilmelding på www.enhedsterapi.dk

På denne hjemmeside er der et link til en artikel om enhedsterapi, som har været trykt i Mit Helbred nr. 6. 2016, hvor Myskja svarer på spørgsmål vedr. uddannelsen, og enhedsterapeuter fra holdet 2012-15 fortæller, hvad der har været vigtigst for dem ved uddannelsen.

 

I ønskes glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Tak til alle jer, vi har været i kontakt med, for opbakning og dejligt nærvær og samarbejde i 2016. Vi glæder os til mere i 2017.

Kærlige decemberhilsener

Birgit Nielsen, Birgitte Rasmussen, Kisser Bjerregård og Mette Pedersen

kinesiologi-akademiet

 

 

 

 

KINESIOLOGI-AKADEMIET

Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin