Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev februar 2016

Nyt fra Kinesiologi- Akademiet, februar 2016

 

Foråret er ved at indfinde sig. De første forårsblomster står og nikker, og fuglene vågner tidligt og er så småt begyndt at synge.

Der er gang i forskellige kurser i alle tre afdelinger. For nylig blev Kropsafbalancering afsluttet i Aarhus, og inden længe slutter kurserne også i København.

Flere kursister har allerede besluttet sig for at gå videre med næste kursusrække – Kommunikation med den intelligente Krop.

Foråret byder på en stor begivenhed: Vi har inviteret den serbiske psykolog Zivorad Slavinski til Danmark for at holde kursus i Deep PEAT og andre traumeforløsende teknikker.

Kurset afholdes d.20.-22.maj 2016 fra 10-17 på Roskildevej 46, Frederiksberg. Der er plads til flere kursister. Pris: 4000 kr. for tre dage. Ved tilmelding og betaling senest den 19.marts er der 10 % rabat på kursusprisen.

Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk

Mange har allerede oplevet de kraftfulde teknikker på de kurser, der har været afholdt i efteråret, og de bruger dem på sig selv og på klienter.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Der oversættes løbende til dansk, og der er danske medundervisere.

 

Enhedsterapi-uddannelsen med Audun Myskja som hovedunderviser starter igen i et 3-årigt forløb i august 2016 i Årslev på Midtfyn. Audun Myskja underviser på sommerkurset, og vi underviser i de to weekender i november og februar.

I november afsluttede det første hold den 3-årige uddannelse, og det var 37 glade studerende, som fremlagde deres eksamensprojekter i grupper eller individuelt for de resterende kursister. Der blev virkelig delt guldkorn ud i den weekend.

Uddannelsen er på 250 timer og koster 12.000 kr. pr år. Der etableres studiegrupper, som mødes jævnligt for at træne de forskellige teknikker.

Har du lyst til at være med, så kan du tilmelde dig hos Kisser Bjerregård: kisser@kinesiologi.dk

 

I maj måned er der mulighed for at tage Kinergetics Unit 1 og 2 med Birgit Nielsen i Urlev ved Hedensted. Birgit Nielsen er blevet instruktør i disse kurser i januar måned, hvor hun rejste til Tasmanien for at tage instruktøruddannelse i Kinergetics kurserne.

Hver Unit er på 16 timer og koster 2250 kr. inkl. Materialer. Der er mulighed for at overnatte i lejligheder på kursusstedet.

Har du lyst til at være med, så kan du tilmelde dig hos Birgit Nielsen: birgit@kinese.dk

I juli måned er der kursus i RESET med Philip Rafferty. RESET er et selvhjælpsprogram på 4 timer, hvor der arbejdes med afspænding af kæbemuskulaturen, hvilket kan have en virkelig dyb effekt på mange problemer.

Kurset afholdes på Ringe Bibliotek d.2.juli. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Birgit Nielsen oversætter løbende til dansk. Tilmelding til Birgit Nielsen.

Desværre er kurserne med Philip Rafferty i København blevet aflyst, så hvis du havde glædet dig til kursus eller til at booke tid til en afbalancering, må vi desværre skuffe dig. Det bliver ikke muligt i 2016.

 

Der er også mange andre kurser i foråret, f.eks. meridiankurset, shamanistisk grundkursus, Det multidimensionale Menneske og metaforkurset, så hold dig orienteret via kursuskalenderen på hjemmesiden.

I efteråret bliver der udbudt kursus i psykologi. Kontakt Mette Pedersen for yderligere info.

 

Endnu en studerende har været til eksamen. Stort til lykke til Stann Vad, som nu er færdig med grunduddannelsen i kinesiologi med ret til at blive Kinesiolog SA.

Stann_Vad_20160223-7DBS8967

Læser du Politiken? Hvis ja, så læste du måske tillægget d.1.februar , hvor kinesiologi omtales i en artikel.

Ellers kan du læse artiklen her:

http://danskekinesiologer.dk/wp-content/uploads/2016/02/Politiken-Helse-og-helbred-artikel.pdf

 

Vi vil også gøre opmærksom på en flot lille film om kinesiologi, som du kan se på Danske Kinesiologers hjemmeside. Her fortæller en stress-ramt kvinde om, hvordan kinesiologi har hjulpet hende tilbage på rette spor:

https://www.youtube.com/watch?v=Fc6rXaECIKI

 

Du er mere end velkommen til at dele både artikel og video på Facebook eller andre medier.