Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev januar 2012

Nyhedsbrev januar 2012

Redaktion: Kisser Bjerregård, Mette Pedersen, Birgitte Rasmussen og Birgit Nielsen

 

GODT NYTÅR.

 

 

Så har vi endnu en gang taget hul på et nyt år, og det giver igen anledning til eftertænksomhed. Hvad er det, vi siger farvel til ved årsskiftet, og hvad skal vi byde velkommen i det nye år? Året er nyt, når rådhusklokkernes første slag lyder, og så går det ellers slag i slag, rent bogstaveligt og også billedligt.

Nogle gange ønsker vi måske, at vi kunne stoppe op, sætte tiden i stå og blive i den tilstand, som synes rar og dejlig. Dette er ikke muligt, men vi kan være med til at skabe den virkelighed, vi ønsker os, ved at være fokuserede og centrerede i hjertet.

Når vi lytter til vores hjerte og handler i kærlighed, ydmyghed og taknemmelighed, så er vi på rette vej, lysets vej, som kan fjerne den negative energi, som forsøger at ramme os udefra. Negativ energi, mørke, vrede og fordømmelse findes overalt, men det kan overvindes med kærlighed og hjerteenergi, når vi står sammen og spreder det samme budskab ud i hele verden.

Utallige læsninger og kanaliseringer omtaler dette, og de kan bl.a. findes på nettet. Doreen Virtue, amerikansk psykologi-underviser, clairvoyant og engleekspert, videregiver flg. budskab fra ærkeenglen Michael i denne video på YouTube:

Archangel Michael messages for 2012, Doreen Virtue

”Giv slip på dårlige energier, vrede, forgiftning, fordømmelse og mørke. Bed for alle på jorden, tilgiv alt og alle. Rens dig selv ved bøn, ved at bade i havvand eller i bade med havsalt, rens dig selv i sollyset, brug blomsteressenser og krystaller. Beskyt dig selv ved hjælp af disse ting, beskyt dig selv med engleenergi og velsign enhver situation. ”

Alt dette vil holde dig fast i din hjerteenergi, og når alle arbejder på denne frekvens, vil det sætte sig tydelige spor i hele verden.

I KINESIOLOGI-AKADEMIET ser vi det som vores fornemmeste opgave at arbejde med hjerteenergien. Det er fundamentet for akademiet, det kommer til udtryk i vores kurser, mål og meditationer, og det er det vigtigste indhold i enhver læringssituation.

Nytåret giver også anledning til at stoppe op og mærke efter, om man følger sit hjerte. Er vi på rette spor? Tager vi hensyn til os selv og vore egne ønsker, eller er vi bare marionetdukker, som lader andre føre os i den retning, som de ønsker. Det er vigtigt, at vi også bruger vores hjerteenergi til at give plads til os selv og vores inderste ønsker. Hvis vi ikke er i harmoni med os selv og vores inderste kerne, kan vi ikke være i harmoni med resten af verden. Så vær din egen hjerteven og gør hjertensgode ting for dig selv.

 

 

ØVELSE TIL AT GIVE SLIP PÅ NEGATIVITET:

Audun Myskja har i sin bog: ”Finn din indre kraft” denne gode øvelse til at slippe negativitet. Han siger selv, at øvelsen er blandt de mest virksomme, han har afprøvet. Fidusen er, at man bytter om på den sædvanlig kobling mellem åndedræt og armbevægelse. På denne måde kan man f.eks. opleve, at en negativ tilstand bliver ”depolariseret”, altså vendt til det modsatte på et øjeblik.

 • Stå ret op.
 • Hold hænderne i hjertehøjde med håndfladerne mod hinanden.
 • Forestil dig, at du skubber negativitet ud på en indånding.
 • Din rette ryg fældes forover i en vinkel på 45 grader.
 • Armene strækkes fremefter så langt som muligt.
 • Håndleddet bøjes 90 grader, så håndfladerne vender fremefter.
 • Benene er rette, men knæene må ikke overstrækkes.
 • Lad herefter hænderne bevæge sig tilbage igen til udgangsstillingen på en udånding.
 • Håndfladerne vender opefter.
 • Forestil dig, at du trækker lys, velsignelse, lettelse og helbredelse ind med denne bevægelse.
 • Gentag øvelsen 12 gange i alt.

 

 

Skub negativiteten ud                                                   Træk lys, velsignelse, lettelse, helbredelse ind

 

Begge tegninger er fra Audun Myskjas bog: Finn din indre Kraft.

HAR DU LYST TIL AT MØDE AUDUN MYSKJA?

Så har du chancen nu. Der er foredrag med Audun Myskja torsdag d. 23. Februar kl. 19.30 i bygningen i Vejle. Emnet for aftenen er: lyd, stemme, energi og helbredelse.

DET KULINARISKE ASPEKT

Nytåret er ofte startskuddet til en sundere livsstil og kur af den ene eller anden art. Udrensning er et af kodeordene, og det er absolut en god idé at pleje sin krop på alle planer og således også sætte en fysisk udrensning i gang. Nogle kaster sig over urteteer, udrensende urter, vegetarisk kost eller saftkure. Det vigtigste er, at man ikke slår for stort brød op. Mærk efter, hvor du er dit liv lige nu og gør det, som virker for dig, og som du kan overskue og gennemføre. Det handler om at få succes i første omgang, ellers ryger motivationen for forandring meget hurtigt.

Vegetarisk frokostret, som er sprængfyldt med vitaminer og andre gode ting:, og de grønne ting er ren energi til vores hjertechakra, som er forbundet med farven grøn.

 • 50 g hakket persille (ja, du læste rigtigt)
 • 40 g tyndt hakket selleri
 • 20 g tyndt snittede porrer
 • 2 ml olie

 

Grøntsagsjuice fra Umahro Cadogans nyhedsbrev.. Den sætter virkelig gang i hele kroppen. Det er en ren energibooster, som efter sigende skulle være lige så god som EPO:

 • 1 stk. (100-125 gram frugt) æble / pære / melon / vindrue eller lign.
 • ½ -1 stk. Citrusfrugt med skræl – citron, appelsin, grapefrugt eller lime
 • 1 stk. (100-125 gram ) grøn grøntsag – agurk, broccoli, spinat, persille, grønkål, salat eller lign.
 • 1 stk. (100-125 gram) farvet grønsag – gulerod, peberfrugt, pastinak, persillerod, rødbede, græskar, sød kartoffel, kålrabi eller lign.
 • 1 stk. frisk ingefær – efter smag eller behag
 • en lille kvist 7 portion friske, grønne krydderurter – rosmarin, timian, salvie, basilikum, oregano, løvstikke, karse, purløg eller lign.

Alt skal en tur igennem juicepresseren, og så har man to glas af den skønneste friske grøntsagsjuice, sprængfyldt med vitaminer, antioxidanter og phytonutrienter.

Du kan få mange flere tip og opskrifter ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på www.umahro.dk

Aktuelt om kurser

Alle tre afdelinger har gang i kurserne, og der bliver arbejdet intenst. Vi er rigtig glade for at se, hvor entusiastiske og effektive vores deltagere er. De lærer nyt, går hjem og øver sig og kommer tilbage og deler deres erfaringer med de andre kursister. Som instruktører kan vi simpelthen ikke ønske os bedre kursister. Det er ren fornøjelse at undervise og bruge en weekend sammen med andre mennesker, som brænder for det, de er gået i gang med.

 

KOSTKURSUS

 

 

SIDSTE UDKALD!

Der er fire ledige pladser på januar holdet, og kurset er for alle. Så du behøver ikke være kinesiolog eller have en lignende uddannelse for at være med. Lyst og interesse for kost og ernæring er en direkte adgangsbillet, så meld dig nu og få en god start på 2012.

Kontakt: Birgit Nielsen, tlf. 62623062 eller mail: birgit@kinese.dk

 

 

Retreat 2012 Frankrig

Sommerrejse til Provence med KINESIOLOGI – AKADEMIET 3.-10. september 2012

Vibration – frekvens – harmoni

Kinesiologi Kursus

20 timer til din RAB-opdatering

 

Tilmeldingsfristen er overskredet, men du kan stadig nå at komme med på en af de sidste ledige pladser. Prisen er steget med et par hundrede kroner, da flybilletterne er steget. Kontakt: Mette Pedersen, tlf. 36 35 12 05 eller mail: kinesiologi.mette@post3.tele.dk

 

2012 byder på mange spændende kurser, og du kan starte uddannelse op i alle tre akademier, så spring på vognen. Du er hjertelig velkommen. Det er den bedste gave, du kan give dig selv. Læs selv, hvad andre studerende har sagt:

 

”Jeg er rigtig spændt på de kurser, vi skal på hos dig og på, hvad 2012 bringer i det hele taget. Det er simpelthen det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv, at tage den uddannelse.”

 

”Du skal vide, at det at jeg er startet på denne uddannelse har betydet utrolig meget for mit liv og dermed også min familie. Bl.a. har den betydet et meget bedre alment helbred næsten uden sygemeldinger. Og nogle gode redskaber til at afhjælpe smerter og spændinger hos andre – det er så dejligt at være til nytte på den måde.

På min arbejdsplads så jeg tilfældigvis en opgørelse over sygemeldinger, og det fladt mig der ind, at jeg kun har haft én sygedag i år, imod at jeg tidligere år har haft 5-6 dage.

Ud over det er det faktisk lykkedes mig at hjælpe kolleger med akut hovedpine til at blive smertefri og få energi så resten af en arbejdsdag kunne lykkes.

Derudover er det også en gave at møde de mennesker, som er på vores hold – de giver alle en dejlig energi. Jeg glæder mig, til vi ses igen i det nye år.”

 

”Jeg er så superglad for alle de her redskaber”.

 

”Jeg får lige nu øje på, at der jo egentlig ”ikke er andet” end kinesiologi – eller sagt på en anden måde: det kan jo bare SÅ meget!”

 

”Mange tak for mails med alt det gode ”guf” og tak for supergod undervisning!”

Spørg din nabo / ven / veninde/ eller en helt anden, om de også vil med? Hvis du er tilmeldt og kommer med endnu en kursist, udløser det 100 kr. i rabat på dit kursus!

 

JANUAR 2012

SJÆLLAND        7.-8.                    Kropsafbalancering 4

AARHUS            14.-15.               Kropsafbalancering 4

AARHUS            17.                       Workshop. Intro i kinesiologi og energiøvelser kl. 19-21

                             21.-22.               Farvefrekvenser, lyd og lys – Farveduft – Herning

FYN                     20.-22.               Kost og ernæring

FYN                     28.-29.               Kommunikation med den Intelligente Krop Modul C 1

FEBRUAR 2012

SJÆLLAND        4.-5.                    Kommunikation med den intelligente Krop Modul A 1

AARHUS            4.-5.                    Kommunikation med den intelligente Krop Modul A 1

FYN                     4.-5.                    Kropsafbalancering / TFH 1

FYN                     10.-12.               Kost og ernæring

FYN                     18.-19.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul C 2

FYN                    24.-26.               Kursus med AUDUN MYSKJA fra Norge

MARTS 2012

FYN                     3.-4.                    Kropsafbalancering / TFH 2

AARHUS            3.-4.                    Kommunikation med den Intelligente Krop Modul A 2

SJÆLLAND        10.-11.               Kommunikation med den Intelligente Krop Modul A 2

FYN                     10.-11.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul D 1

SJÆLLAND        16.-18                 Det Multidimensionale Menneske

FYN                     30.-31.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul D 2

APRIL 2012

FYN                     1.-2.                    Kropsafbalancering / TFH 3

FYN                     13.-15.               Det multidimensionale Menneske

AARHUS            14.-15.               Kommunikation Med den intelligente krop Modul B 1

SJÆLLAND        14.-15.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul B 1

FYN                     28.-29.               Kropsafbalancering / TFH 4

Sjælland                   21.                Magnetisme, Polaritet, Enhed

MAJ 2012

SJÆLLAND        12.-13                 Kommunikation med den intelligente krop B 2

AARHUS            12.-13.               Kommunikation med den intelligente krop B 2

JUNI 2012

SJÆLLAND        9.-10                   Kommunikation med den intelligente Krop Modul C 1

AARHUS            9.-10.                  Kommunikation med den intelligente Krop Modul C 1

FYN                     23.-24..              Metaforkursus

SJÆLLAND       29,-30.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul C 2

AUGUST 2012

FYN                     18.-19.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul A 1

AARHUS            18.-19.               Kommunikation med den intelligente Krop Modul C 2                                    

SEPTEMBER 2012

FRANKRIG        3.-10.                  Retreat i Provence inkl. Kursus i kinesiologi

FYN                     15.-16.               Kommunikation med den intelligente Krop A2

SJÆLLAND        22.-23                 Kropsafbalancering 1/ TFH 1                

AARHUS            29.-30.               Kropsafbalancering 1 / TFH 1

OKTOBER 2012

AARHUS            13.-14.               Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     13.-14.               Kommunikation med den intelligente Krop B1

SJÆLLAND        12.-14.               Det multidimensionale Menneske

NOVEMBER 2012

SJÆLLAND        3.-4.                    Kropsafbalancering 2 / TFH 2

AARHUS            10.-11.               Kropsafbalancering 2 / TFH 2

AARHUS            17.-18.               Kommunikation med den intelligente krop D 2

 

SJÆLLAND        10.-11                 Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     24.-25.               Kommunikation med den intelligente Krop B2

December 2012

SJÆLLAND        1.-2.                    Kommunikation med den intelligente krop D 2

JANUAR 2013

SJÆLLAND        5.-6.                    Kropsafbalancering 3 / TFH 3

ÅRHUS               12.-13                 Kropsafbalancering 3 / TFH 3

FEBRUAR 2013

SJÆLLAND        2.-3                     Kropsafbalancering 4 / TFH 4

AARHUS            23.-24.               Kropsafbalancering 4 / TFH 4