Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev januar 2013

NYHEDSBREV JANUAR 2013

Redaktion: Kisser Bjerregård, Mette Pedersen, Birgitte Rasmussen og Birgit Nielsen

Nyhedsbrev_januar_2013_st

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GODT NYTÅR.

Vi har sagt farvel til 2012 og goddag til 2013, og de første to uger er allerede gået. 2012 har været et fantastisk år for KINESIOLOGI-AKADEMIET med mange kurser, opstart af uddannelse i enhedsterapi, kursus og retreat i Provence, godkendelse af nye kurser, én færdiguddannet DK-Kinesiolog og én færdiguddannet Kinesiolog RAB.

Tak til jer alle, som har fulgt os på vejen. Vi er så glade for jeres opbakning, som giver inspiration og kræfter til nye gøremål, og 2013 bliver helt sikkert også et spændende år med mange tiltag.

Uddannelsen i Enhedsterapi med Audun Myskja fortsætter i februar. Tre kursister har den 14. Januar bestået eksamen som Kinesiolog RAB, og der er igen kursus i Provence. Der er spændende dagskurser i alle tre akademier.

Kursusrækken fortsætter, og der er mulighed for at starte på uddannelsen i alle tre akademier eller supplere sin uddannelse med nye kurser. På Fyn starter et nyt forløb i Kropsafbalancering / TFH den sidste weekend i januar, og KIK-kurserne begynder på Sjælland og i Jylland den første weekend i marts.

Giv dig selv en forsinket julegave eller nytårsgave og meld dig til et kursus hos KINESIOLOGI-AKADEMIET. Det ender med at blive den bedste gave, du nogen sinde har fået.

 

Frankrig

Vi er blevet opfordret til at gentage turen til Provence, og det gør vi meget gerne. Det bliver fra lørdag d.24.august – lørdag d.31.august 2013, hvor vi igen har booket La Petite Auberge de Roussillon, fordi det bare er et fantastisk sted.

Hvis du har lyst til at komme med, så er det NU. Der er tilmelding senest d. 1. februar 2013, da vi skal have bestilt flybilletter hurtigst muligt. Du kan kontakte Mette Pedersen og få tilsendt yderligere information – mette.kinesiologi@post3.tele.dk

I det foregående nyhedsbrev kan du læse, hvad de begejstrede deltagere har skrevet om turen. Nyhedsbrevet ligger på hjemmesiden.

 

3 NYUDDANNEDE KINESIOLOGER

3 studerende fra KINESIOLOGI-AKADEMIET har mandag d.14. januar bestået deres eksamen, så de nu opfylder kravene til momsfritagelse og samtidig har mulighed for at blive RAB (Registreret Alternativ Behandler).

De har alle tre gennemgået mindst 250 timer kinesiologi. De har svaret på skriftlige spørgsmål til deres kurser og aflagt praktiske prøver, taget anatomi, fysiologi og sygdomslære, førstehjælp, psykologi, klinikdrift, kostkursus og orientering om andre alternative behandlingsformer, så de er nu godt rustet til at starte egen klinik, hvilket de alle tre allerede har gjort.

SKAT har udarbejdet et nyt styresignal, som indebærer, at alle studerende skal aflægge eksamen i deres primære fag samt de obligatoriske fag for at kunne opnå momsfritagelse, så disse tre gæve kvinder er de første, der har skullet aflægge eksamen for at kunne opnå momsfritagelse, så de har nu skrevet Danmarks-historie.

De har samtidig mulighed for at blive tilsluttet den nye ordning: Genvej til Sundhed Nu.

Stort til lykke til Jette, Lene og Sidsel. Vi ønsker jer held og lykke med jeres fremtidige arbejde som Kinesiologer.

Du kan læse mere om de tre på disse hjemmesider:

http://www.facebook.com/Jetteshalmhus          www.rosingkinesiologi.dk          www.energiarbejder.dk  

Nyhedsbrev_januar_2013_st.2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

Genvej til Sundhed Nu

Danske Kinesiologer har i 2012 vundet en sag i Landsskatteretten, og det betyder rent praktisk, at det nu er muligt at gå til kinesiolog, hvis man har erhvervet en arbejdsrelateret skade eller sygdom eller vil forebygge en sådan. F.eks. skulderspændinger, spændingshovedpine, tennisalbue, ensidige belastninger. Hvis arbejdsgiveren melder sig til denne ordning, kan udgifterne trækkes fra, så hverken arbejdsgiveren eller den ansatte bliver beskattet.

Ordningen gælder for alle kinesiologer, som er tilmeldt RAB-ordningen (registreret alternativ behandler). Man kan se mere om ordningen på www.genvejtilsundhed.nu og materialer om ordningen kan fås i Danske Kinesiologer www.kinesiologi.dk

 

Vand-elementet

De fem elementer, som er en af grundpillerne I kinesisk medicin, handler bl.a. om energitilstanden i de forskellige meridianer og de tilhørende organer. I december-januar-februar er vand-elementet aktivt, og dermed også Nyre- og Blæremeridianen.

Nyrerne er chefen med det overordnede ansvar og overblik for vandcentralen, og blæren udfører nyrernes ordrer, og den er vandcontaineren.

 

Nyhedsbrev_januar_2013_st.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  NYRE                                                                              BLÆRE

 

Flg. øvelser styrker de to meridianer:

Stryg meridianerne i deres løbsretning gentagne gange– Nyremeridianen fra fodsålen, op langs indersiden af benet og forsiden af kroppen til kravebenet, og Blæremeridianen fra næseroden op over hovedet og ned langs rygsøjlen til ballen. Start igen ved nakken og stryg nedefter igen, ned over bagsiden af benet og ud til lilletåen.

De enkelte punkter på meridianerne kan også masseres, hvis de er ømme.

Særligt gode punkter Nyre 1 under foden – Livets Kildevæld, og Nyre 27 – Nyremeridianens endepunkt ved kravebenene. De sidstnævnte punkter er gode at banke på, hvis man føler sig træt og udkørt. De er også gode at massere, mens man læser, og man vil så kunne læse over længere tid og også være i stand til at huske det, man læser.

 

Projekt døgnrytme

En af vores studerende – Anne Mette Jensen fattede tilbage i 2012 interesse for en afbalancering, som hedder ”Tid på dagen-afbalancering”. Hun arbejder til daglig på intensivafsnittet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, hvilket indebærer skiftende arbejdstider og dermed også nattevagter, hvor der bliver vendt op og ned på kroppens naturlige rytme. Hun besluttede sig for at lave et projekt efter at have talt med sin afdelingssygeplejerske og fået tilladelse til at informere sine kolleger om at deltage i ”Projekt Døgnrytme” – En kinesiologisk metode, der støtter kroppen til at vende tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne i forbindelse med nattevagter. Projektet løb fra juni – november 2012, og der blev efter samtaler med deltagerne lagt vægt på flg.:

Målgruppen blev intensiv sygeplejersker, der havde afsluttet 1-4 nattevagter.

Målet var at støtte kroppen til at komme tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne efter den sidste nattevagt.

Anne Mette Jensen siger om projektet:

Det overordnede var at måle på den enkelte kollegas vurdering af eget energi niveau.

Men for at få flere aspekter ind, valgte jeg at spørge nogle kollegaer om, hvad de oplever af fysiske og psykiske gener efter afsluttede nattevagter.

Det blev til følgende svar:

– Det at føle sig ved siden af sig selv

– Det at have svært ved at koncentrere sig

– Træthed i kroppen

– Ikke at føle sig udhvilet

– Det at blive mere indadvendt og mindre social

– Mavegener som oppustet hed, diarre, forstoppelse osv.

– Problemer med at vende rundt på døgnrytmen

Alle deltagerne fik undervisning i de øvelser, som de skulle lave, når perioden med nattevagter var forbi, og de blev instrueret i at udfylde spørgeskemaer.

Anne Mette Jensen har analyseret alle spørgeskemaerne og lavet diagrammer på alle besvarelser, og det er tydeligt, at øvelserne gør en forskel. Her er hendes egen konklusion:

”Man kan diskutere, om dette projekt er nok til at vise en tendens. Ville det have givet et andet resultat, hvis alle 16, der svarede på spørgsmål før projektet, også havde gennemført 1. Gang og 2. Gang af ”Tid på dagen afbalancering”? Har det haft nogen indflydelse på resultatet, at jeg har været i afdelingen og har kunnet vejlede om tvivlsspørgsmål i forbindelse med projektet?

Men ud fra de resultater jeg har fået, viser det at metoden ”Tid på dagen afbalancering” gør en forskel.

Den er med til at støtte kroppen til at komme tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne efter den sidste nattevagt. Den største effekt ses på dag 1.

Flere at de kollegaer der har brugt metoden, har spontant meldt tilbage, at de kan mærke, at det gør en forskel.

Spørgeskemaet viser, at øvelserne til ”Tid på dagen afbalancering” var forholdsvis lette at bruge, og at de vil forsætte med at bruge øvelserne”.

Har du lyst til at læse hele Anne Mettes rapport, kan du kontakte hende på mette2161@gmail.com

 

Svært ved at falde i søvn

Mange oplever, at de har svært ved at falde i søvn, og at kvaliteten af søvnen heller ikke er god. Her er forslag til et par øvelser, som kan afhjælpe problemet og give en dyb, afslappende og genopbyggende søvn.

 • velserne udføres, mens man ligger i sengen.
 1. Læg to tennisbolde imellem skulderbladene. Luk øjnene og træk vejret dybt i et minut.
 2. Tryk i et minut på et akupunkturpunkt (kredsløb 6), som ligger to en halv fingerbredde over hådledsfuren på indersiden af armen. Tryk først på venstre underarm, og så på højre.
 3. Tryk i et minut på et akupunkturpunkt (hjerte 7), som ligger i håndledsfuren lige under lillefingeren på indersiden af armen. Tryk først på venstre underarm, og så på højre.
 4. Bøj fingrene og sæt fingerspidserne på de tykke muskler, som ligger langs nakkehvirvlerne. Tryk kraftigt og træk vejret dybt i et minut.
 5. Placér en eller begge langfingre i fordybningen lige under kraniekanten, hvor rygsøjlen begynder. Luk øjnene og bøj langsomt hovedet bagover. Træk vejret dybt og tryk ind i fordybningen i 1-2 minutter. Gab imens, som om du gerne ville sove nu.
 6. Hold tommelfingrene i en afstand af 4-7 cm fra rygsøjlen oppe ved kraniekanten (galdeblære 20) og tryk blødt opefter på punktet. Hold øjnene lukkede og bøj langsomt hovedet bagover og hold stillingen 1- 2 minutter, til du mærker en let puls.
 7. Hold højre langfinger mellem øjenbrynene i fordybningen mellem næse og pande. Hold venstre hånds fingerspidser på brystbenet. Luk øjnene og træk vejret stille og roligt i et minut.
 8. Hold til slut på begge sider af anklen (nyre 6 og blære 62) lige under knoglen på indersiden og under knoglen på ydersiden. Hold i et minut og træk imens vejret dybt.

 

 • velsen stammer fra: Heilende Punkte af Michael Reed Gach.

 

Det kulinariske aspekt

Da vi havde afholdt eksamen for vores tre kursister, spiste vi bagefter frokost sammen. Menuen var:

Varmrøget laks med spidskålssalat og sennepsdressing

Kyllingefrikadeller med rødkålssalat

Bønnesalat med rodfrugter

Her er opskriften på bønnesalaten:

200 g hvide bønner

1-2 rødløg

4 spsk. Olivenolie

1-2 gulerødder

1 pastinak

1 porre

2 spsk. Hvidvinseddike

1 lille håndfuld persille

Bønnerne sættes i blød i et døgn og koges herefter i nyt vand, til de er møre. Tilsæt salt, og lad dem stå i 5 minutter og trække, inden kogevandet hældes fra. Snit rødløg fra top til bund og sauter dem møre i lidt olivenolie. Tilsæt tern af gulerod, pastinak og til sidst strimler af porre. Lad det simre et øjeblik, til urterne er ”al dente”. Tilsæt så vineddike og resten af olivenolien. Afkøl blandingen og bland de kogte bønner i. Tilsæt persillen til sidst.

Opskriften stammer fra Livretter – Økologi året rundt.

 

PEKANA-EFTERMIDDAG PÅ SJÆLLAND

Fredag d.25.januar kl.15-19 arrangerer Kinesiologi-Akademiet Sjælland i samarbejde med Danske Kinesiologer på Sjælland en eftermiddag med Helge Larsen fra PEKANA. Helge Larsen vil fortælle om PEKANA-produkter og øse af sin store viden. Pris 500 kr. med kompendium og testsæt. Kurset er for alle interesserede, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk

 

SANSEKURSUS MED SUSANNE RUD

Fredag d.8.marts kl.15.30-21.30 afholder Susanne Rud sansekursus. Programmet vil snarest blive offentliggjort. Kurset er for alle interesserede, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk

 

GRUNDKURSUS I SHAMANISME I AALBORG OG PÅ SJÆLLAND

Birgitte Rasmussen afholder grundkursus i Shamanisme i Aalborg d. 9.-10.februar og på Sjælland d. 20.-21. April. Tilmelding til birgitte@krystalfeen.dk

 

FOREDRAG OM SYNGESKÅLENES FORUNDERLIGE UNIVERS

Mandag d. 4. februar 2013 kl. 19.00-21.30 har vi inviteret Jane Winther fra Unisound til at komme til Aarhus med hendes fantastiske foredrag og lyd demonstration. Det foregår på

Hasle Skole, lærerværelset, Herredsvej 15, 8210 Aarhus V.

Pris: 275 kr. inkl. kaffe/te.

En introduktion til brugen af syngeskåle for både behandlere og alle, der kunne have interesse i at vide mere om, hvordan man kan arbejde med syngeskåle til bl.a. ro, centrering og fordybelse. Syngeskålene er et instrument, der består af en legering af fem til syv metaller, og de kan spores tilbage til Asien ca. 2000 år f. Kr.

Jane vil fortælle om syngeskålenes historie og vise på flere af deltagerne, hvordan man kan bruge syngeskålene i praksis. Efter foredraget vil der være mulighed for at købe syngeskåle og klokker, som Jane personligt har håndplukket i Himalaya.

Essensen i Janes arbejde er fokus på musik til ro, centrering og velvære samt musik, der skaber rum til blot at være …..                                                                                                                                          

Tilmelding til Kisser Bjerregaard, tlf. 3031 80 43 eller kisser@kinesiologi.dk

 

Feng Shui

Fredag d.22. marts er der et basiskursus i Neo Feng Shui i Ringe på Fyn. Kurset hedder ”Menneske – bolig – trivsel”.

Underviserne er Anne Mette og Birgitte Jensen, og de vil fra 15-21 gennemgå flg. program sammen med deltagerne:

Indhold: Din bolig har betydning for din trivsel i hverdagen. Det er din base, hvorfra du genopbygger din energi. Bevidst indretning er nøglen til udvikling og forandring I dit liv.
På dette kursus vil du vil blive bevidst om de muligheder, din bolig giver dig.

Trin for trin vil du blive guidet gennem de grundlæggende pricipper i Neo Feng Shui.


Basiskursus indeholder:

 • De ni livstemaer – gennemgang af Bagua kortet
 • Kortlægning af bagau på plantegningen af din bolig
 • Energien I dine omgivelser og I din bolig
 • Signalværdier – hvad fortæller din bolig om dig
 • Energien I de fire verdenshjørner  
 • Yin-Yang – balance i energien
 • De 5 elementer i dig og i dine omgivelser
 • De 5 elementer og farver i din bolig
 • Placering af klinik i egen bolig

Pris: 600 kr.

Du medbringer en plantegning over din bolig, lineal, blyant og lommeregner.

Læs mere her:   www.neofengshui-huset.dk

 

Tilmelding: mail@neofengshui-huset.dk tlf. 61601100 eller 61607272 eller hos Birgit Nielsen: birgit@kinese.dk – tlf. 6262 3062 / 2343 3662

 

Klinikdrift på Sjælland

Står du og mangler et kursus i klinikdrift for at kunne gå til eksamen, så har du chancen onsdag d.17.april kl. 17-22. Kurset er for alle studerende, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk

 

Meridiankursus

Meridiankurset blev holdt første gang d.7.-9.december på Fyn. Kursusdeltagerne var begejstrede, og de anbefalede, at der kom yderligere stof ind i kurset, og at det herefter blev delt ud på to weekender. Den opfordring har vi taget til os, så fremover, vil kurset blive holdt over to weekender á 16 timer.

Her er nogle kommentarer fra kursisterne:

“Det var et skønt kursus, meget anvendeligt. Jeg har allerede brugt det flere gange med stor succes. Elsker stemmegaflen og skal vist også have den 136 OM på et tidspunkt.

Det vi lavede i weekenden gik rigtig dybt, det kan jeg også mærke på mig selv. Jeg har selv fået åbnet for en energi, jeg ikke har mærket længe, måske nogensinde. Det er som om det summer under huden på en ny måde.”

“Tak for et meget inspirerende kursus. Jeg er sikker på, dette stof vil blive brugt flittigt hos mig.”

“Tak for et godt, indholdsrigt og veltilrettelagt kursus. At formidle tilpas og forståelig lærdom fra dette område er en kunst, en eventyrlig kunst.”

“Mange tak for sidst. Det var et super kursus.”

 

INTROKURSUS I KINESIOLOGI FOR ZONETERAPEUTER OG ANDRE ALTERNATIVE BEHANDLERE

Der er nogle stykker på Sjælland, som er interesserede I dette kursus. Kontakt Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk , hvis du også er interesseret.

 

TONE MARIE BERGE ER FLYTTET TIL DANMARK

En af vore norske kolleger – Tone Marie Berge – er flyttet til Danmark og har bosat sig i Frederikshavn. Hun laver kurser og sittings. Måske har du læst hendes bog: Budbringeren – det er spændende læsning. Du kan læse mere om bogen på hendes hjemmeside: www.tonemarie.no      Vi planlægger en kursusdag/foredrag med hende i Aarhus.

 

NY KALENDER PÅ HJEMMESIDEN

Vores flittige webmaster har lagt en ny kalender på hjemmesiden, så det nu er muligt at se alle kurser fra alle tre afdelinger for hver måned. Hvert akademi har fået sin farve, så forhåbentlig er det nu nemmere at overskue.

Der er igen mulighed for at starte forløb op i alle tre akademier eller tage enkelt-kurser. Se mere i kursuskalenderen herunder.

Som I kan se er kursuskalenderen godt fyldt op, men står du og mangler et opdateringskursus, og godt kunne tænke dig et af vores tilbud, som du ikke kan se på kalenderen, kan du altid efterspørge det. Så vil vi så vidt det er muligt imødekomme dit ønske, og slå kurset op.

KURSUSKALENDER    

 

JANUAR 2013 

SJÆLLAND        5.-6.                    Kropsafbalancering 3 / TFH 3

AARHUS            11                        Praktisk træning KA/TFH 2

AARHUS            12.                       Praktisk træning KIK

AARHUS            12.-13                 Kropsafbalancering 3 / TFH 3

SJÆLLAND        15.                       Praktik 17 til 22 – medbring klient

AARHUS            18                        Praktisk træning KIK

FYN                     19.-20.               Kommunikation med den intelligente krop C 2

AARHUS            19.-20.               Farvefrekvenser, lyd og dufte

SJÆLLAND        25.                       PEKANA-essenser med Helge Larsen i Valby

FYN                     26.-27.               Kropsafbalancering 1 / TFH 1

 

FEBRUAR 2013

AARHUS            1.                         Praktisk træning KIK

AARHUS            2.-3.                    Kommunikation med den intelligente krop D 2 Hasle Skole

SJÆLLAND        2.-3                     Kropsafbalancering 4 / TFH 4

AARHUS            4.                         Syngeskålenes forunderlige univers. Jane Winther. Hasle Skole.

AARHUS            8.                         Praktisk træning KIK 16-19 N. Kocks Skole

 

AARHUS            8.                         Praktisk træning KA 3/TFH 3 N. Kocks Skole

 

AARHUS            9.-10.                  Kropsafbalancering 4 / TFH 4

AALBORG         9.-10.                  Grundkursus i shamanisme

SJÆLLAND        13.                       Praktisk træning med klient 17-22

FYN                     16.-17.               Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     22.-24.               Enhedsterapi uddannelsen 1. hold. Audun Myskja

MARTS 2013

FYN                     2.-3.                    Kropsafbalancering 2 / TFH 2

AARHUS            9.-10.                  Kommunikation med den intelligente krop A 1

SJÆLLAND        8.                         Sansekursus med Susanne Rud

SJÆLLAND        9.-10.                  KIK A1

SJÆLLAND        23.-24.               KIK A2

FYN                     23.-24.               Kommunikation med den intelligente krop D 2

 

APRIL 2013

SJÆLLAND        5.                         Praktisk træning KIK A1 og A2 kl.15.30-21.30

AARHUS            5.                         Praktisk træning KIK A1

AARHUS            6.-7.                    Kommunikation med den intelligente krop A2

FYN                     6.-7.                    Kropsafbalancering 3 / TFH 3

SJÆLLAND        9.                         Praktisk træning med klient kl. 17-22

AARHUS            13.-14.               Metaforkursus

SJÆLLAND        20.-21.               KIK B1

SJÆLLAND        20.-21.               Grundkursus i shamanisme

 

MAJ 2013

FYN                     4.-5.                   Kropsafbalancering 4 / TFH 4

SJÆLLAND        4.-5.                    Kommunikation med den intelligente krop B2

SJÆLLAND        15.                       Praktisk træning KIK B1 og B2 kl.16-22

AARHUS            31.                       Praktisk træning KIK A2

 

JUNI 2013

AARHUS            1.-2.                    Kommunikation med den intelligente krop B1

SJÆLLAND        8.-9.                    KIK C1

AARHUS            15.-16.               Kommunikation med den intelligente krop B 2

FYN                     15.-16.               Metaforkursus

AARHUS            21.                       Praktisk træning KIK B 1

AARHUS            22.-23.               Kommunikation med den intelligente krop B2

SJÆLLAND        22.-23.               Kommunikation med den intelligente krop C2

AUGUST 2013

FYN                   7.-11.                  Enhedsterapi uddannelsen 1. hold 5 dage. Audun Myskja

SJÆLLAND        16.                       Praktisk træning KIK C1 og C2 kl. 16-22

FYN                     17.-18.               Kommunikation med den intelligente krop A1

PROVENCE       26.8.-2.9            Vibration – frekvens – harmoni, 20 timer kinesiologikursus og retreat.

 

SEPTEMBER 2013

SJÆLLAND        7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop A2

AARHUS            13.                       Praktisk træning KIK B 2

AARHUS            14.-15.               Kommunikation med den intelligente krop C 1

AARHUS            21.-22.               Kropsafbalancering / TFH 1

SJÆLLAND        21.-22.               Kommunikation med den intelligente krop D2

AARHUS            27.                       Praktisk træning KIK C1

AARHUS            28.-29.               Kommunikation med den intelligente krop C 2

SJÆLLAND        28.-29.               Kropsafbalancering / TFH 1

 

OKTOBER 2013

FYN                     4.-6.                    Enhedsterapi uddannelsen 1. hold . Audun Myskja

SJÆLLAND        9.                         Praktisk træning KIK D1 OG D2 kl. 16-22

SJÆLLAND        25.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 1

SJÆLLAND        26.-27.               Kropsafbalancering / TFH 2

 

NOVEMBER 2013

AARHUS            1.                         Praktisk træning KIK C 2 og Kropsafbalancering / TFH 1

AARHUS            2.-3.                    Kommunikation med den intelligente krop D 1

AARHUS            2.-3.                    Kropsafbalancering / TFH 2

SJÆLLAND        9.-10.                  Meridiankursus 1

FYN                     16.-17.               Kommunikation med den intelligente krop B1

SJÆLLAND        22.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 2

SJÆLLAND        23.-24.               Kropsafbalancering / TFH 3

AARHUS            29.                       Praktisk træning KIK D 1 og Kropsafbalancering / TFH 2

AARHUS            30.                       Kommunikation med den intelligente krop D 2

AARHUS            30.                       Kropsafbalancering / TFH 3

 

DECEMBER 2013

AARHUS            1.                         Kommunikation med den intelligente krop D 2                      

AARHUS            1.                         Kropsafbalancering / TFH 3

FYN                     7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop B2

 

JANUAR 2014

AARHUS            3.                         Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3

AARHUS            4.-5.                    Kropsafbalancering / TFH 4

SJÆLLAND        10.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3                           

SJÆLLAND        18.-19.               Kropsafbalancering / TFH 4   

FYN                     25.-26.               Kommunikation med den intelligente krop C1

 

FEBRUAR 2014

SJÆLLAND        1.-2.                    Meridiankursus 2

FYN                     8.-9.                    Kommunikation med den intelligente krop C2

 

MARTS 2014

FYN                     15.-16.               Kommunikation med den intelligente krop D1

 

APRIL 2014

FYN                     5.-6.                    Kommunikation med den intelligente krop D2

 

KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
1
NYHEDSBREV JANUAR 2013
Redaktion: Kisser Bjerregård, Mette Pedersen, Birgitte Rasmussen og Birgit Nielsen
GODT NYTÅR.
Vi har sagt farvel til 2012 og goddag til 2013, og de første to uger er allerede gået. 2012 har været et fantastisk år for KINESIOLOGI-AKADEMIET med mange kurser, opstart af uddannelse i enhedsterapi, kursus og retreat i Provence, godkendelse af nye kurser, én færdiguddannet DK-Kinesiolog og én færdiguddannet Kinesiolog RAB.
Tak til jer alle, som har fulgt os på vejen. Vi er så glade for jeres opbakning, som giver inspiration og kræfter til nye gøremål, og 2013 bliver helt sikkert også et spændende år med mange tiltag.
Uddannelsen i Enhedsterapi med Audun Myskja fortsætter i februar. Tre kursister har den 14. Januar bestået eksamen som Kinesiolog RAB, og der er igen kursus i Provence. Der er spændende dagskurser i alle tre akademier.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
2
Kursusrækken fortsætter, og der er mulighed for at starte på uddannelsen i alle tre akademier eller supplere sin uddannelse med nye kurser. På Fyn starter et nyt forløb i Kropsafbalancering / TFH den sidste weekend i januar, og KIK-kurserne begynder på Sjælland og i Jylland den første weekend i marts.
Giv dig selv en forsinket julegave eller nytårsgave og meld dig til et kursus hos KINESIOLOGI-AKADEMIET. Det ender med at blive den bedste gave, du nogen sinde har fået.
Frankrig
Vi er blevet opfordret til at gentage turen til Provence, og det gør vi meget gerne. Det bliver fra lørdag d.24.august – lørdag d.31.august 2013, hvor vi igen har booket La Petite Auberge de Roussillon, fordi det bare er et fantastisk sted.
Hvis du har lyst til at komme med, så er det NU. Der er tilmelding senest d. 1. februar 2013, da vi skal have bestilt flybilletter hurtigst muligt. Du kan kontakte Mette Pedersen og få tilsendt yderligere information – mette.kinesiologi@post3.tele.dk
I det foregående nyhedsbrev kan du læse, hvad de begejstrede deltagere har skrevet om turen. Nyhedsbrevet ligger på hjemmesiden.
3 NYUDDANNEDE KINESIOLOGER
3 studerende fra KINESIOLOGI-AKADEMIET har mandag d.14. januar bestået deres eksamen, så de nu opfylder kravene til momsfritagelse og samtidig har mulighed for at blive RAB (Registreret Alternativ Behandler).
De har alle tre gennemgået mindst 250 timer kinesiologi. De har svaret på skriftlige spørgsmål til deres kurser og aflagt praktiske prøver, taget anatomi, fysiologi og sygdomslære, førstehjælp, psykologi, klinikdrift, kostkursus og orientering om andre alternative behandlingsformer, så de er nu godt rustet til at starte egen klinik, hvilket de alle tre allerede har gjort.
SKAT har udarbejdet et nyt styresignal, som indebærer, at alle studerende skal aflægge eksamen i deres primære fag samt de obligatoriske fag for at kunne opnå momsfritagelse, så disse tre gæve
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
3
kvinder er de første, der har skullet aflægge eksamen for at kunne opnå momsfritagelse, så de har nu skrevet Danmarks-historie.
De har samtidig mulighed for at blive tilsluttet den nye ordning: Genvej til Sundhed Nu.
Stort til lykke til Jette, Lene og Sidsel. Vi ønsker jer held og lykke med jeres fremtidige arbejde som Kinesiologer.
Du kan læse mere om de tre på disse hjemmesider:
http://www.facebook.com/Jetteshalmhus www.rosingkinesiologi.dk www.energiarbejder.dk
Genvej til Sundhed Nu
Danske Kinesiologer har i 2012 vundet en sag i Landsskatteretten, og det betyder rent praktisk, at det nu er muligt at gå til kinesiolog, hvis man har erhvervet en arbejdsrelateret skade eller sygdom eller vil forebygge en sådan. F.eks. skulderspændinger, spændingshovedpine, tennisalbue, ensidige belastninger. Hvis arbejdsgiveren melder sig til denne ordning, kan udgifterne trækkes fra, så hverken arbejdsgiveren eller den ansatte bliver beskattet.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
4
Ordningen gælder for alle kinesiologer, som er tilmeldt RAB-ordningen (registreret alternativ behandler). Man kan se mere om ordningen på www.genvejtilsundhed.nu og materialer om ordningen kan fås i Danske Kinesiologer www.kinesiologi.dk
Vand-elementet
De fem elementer, som er en af grundpillerne I kinesisk medicin, handler bl.a. om energitilstanden i de forskellige meridianer og de tilhørende organer. I december-januar-februar er vand-elementet aktivt, og dermed også Nyre- og Blæremeridianen.
Nyrerne er chefen med det overordnede ansvar og overblik for vandcentralen, og blæren udfører nyrernes ordrer, og den er vandcontaineren.
NYRE BLÆRE
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
5
Flg. øvelser styrker de to meridianer:
Stryg meridianerne i deres løbsretning gentagne gange– Nyremeridianen fra fodsålen, op langs indersiden af benet og forsiden af kroppen til kravebenet, og Blæremeridianen fra næseroden op over hovedet og ned langs rygsøjlen til ballen. Start igen ved nakken og stryg nedefter igen, ned over bagsiden af benet og ud til lilletåen.
De enkelte punkter på meridianerne kan også masseres, hvis de er ømme.
Særligt gode punkter Nyre 1 under foden – Livets Kildevæld, og Nyre 27 – Nyremeridianens endepunkt ved kravebenene. De sidstnævnte punkter er gode at banke på, hvis man føler sig træt og udkørt. De er også gode at massere, mens man læser, og man vil så kunne læse over længere tid og også være i stand til at huske det, man læser.
Projekt døgnrytme
En af vores studerende – Anne Mette Jensen fattede tilbage i 2012 interesse for en afbalancering, som hedder ”Tid på dagen-afbalancering”. Hun arbejder til daglig på intensivafsnittet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, hvilket indebærer skiftende arbejdstider og dermed også nattevagter, hvor der bliver vendt op og ned på kroppens naturlige rytme. Hun besluttede sig for at lave et projekt efter at have talt med sin afdelingssygeplejerske og fået tilladelse til at informere sine kolleger om at deltage i ”Projekt Døgnrytme” – En kinesiologisk metode, der støtter kroppen til at vende tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne i forbindelse med nattevagter. Projektet løb fra juni – november 2012, og der blev efter samtaler med deltagerne lagt vægt på flg.:
Målgruppen blev intensiv sygeplejersker, der havde afsluttet 1-4 nattevagter.
Målet var at støtte kroppen til at komme tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne efter den sidste nattevagt.
Anne Mette Jensen siger om projektet:
Det overordnede var at måle på den enkelte kollegas vurdering af eget energi niveau.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
6
Men for at få flere aspekter ind, valgte jeg at spørge nogle kollegaer om, hvad de oplever af fysiske og psykiske gener efter afsluttede nattevagter.
Det blev til følgende svar:
– Det at føle sig ved siden af sig selv
– Det at have svært ved at koncentrere sig
– Træthed i kroppen
– Ikke at føle sig udhvilet
– Det at blive mere indadvendt og mindre social
– Mavegener som oppustet hed, diarre, forstoppelse osv.
– Problemer med at vende rundt på døgnrytmen
Alle deltagerne fik undervisning i de øvelser, som de skulle lave, når perioden med nattevagter var forbi, og de blev instrueret i at udfylde spørgeskemaer.
Anne Mette Jensen har analyseret alle spørgeskemaerne og lavet diagrammer på alle besvarelser, og det er tydeligt, at øvelserne gør en forskel. Her er hendes egen konklusion:
”Man kan diskutere, om dette projekt er nok til at vise en tendens. Ville det have givet et andet resultat, hvis alle 16, der svarede på spørgsmål før projektet, også havde gennemført 1. Gang og 2. Gang af ”Tid på dagen afbalancering”? Har det haft nogen indflydelse på resultatet, at jeg har været i afdelingen og har kunnet vejlede om tvivlsspørgsmål i forbindelse med projektet?
Men ud fra de resultater jeg har fået, viser det at metoden ”Tid på dagen afbalancering” gør en forskel.
Den er med til at støtte kroppen til at komme tilbage i en normal døgnrytme og reducere generne efter den sidste nattevagt. Den største effekt ses på dag 1.
Flere at de kollegaer der har brugt metoden, har spontant meldt tilbage, at de kan mærke, at det gør en forskel.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
7
Spørgeskemaet viser, at øvelserne til ”Tid på dagen afbalancering” var forholdsvis lette at bruge, og at de vil forsætte med at bruge øvelserne”.
Har du lyst til at læse hele Anne Mettes rapport, kan du kontakte hende på mette2161@gmail.com
Svært ved at falde i søvn
Mange oplever, at de har svært ved at falde i søvn, og at kvaliteten af søvnen heller ikke er god. Her er forslag til et par øvelser, som kan afhjælpe problemet og give en dyb, afslappende og genopbyggende søvn.
Øvelserne udføres, mens man ligger i sengen.
1. Læg to tennisbolde imellem skulderbladene. Luk øjnene og træk vejret dybt i et minut.
2. Tryk i et minut på et akupunkturpunkt (kredsløb 6), som ligger to en halv fingerbredde over hådledsfuren på indersiden af armen. Tryk først på venstre underarm, og så på højre.
3. Tryk i et minut på et akupunkturpunkt (hjerte 7), som ligger i håndledsfuren lige under lillefingeren på indersiden af armen. Tryk først på venstre underarm, og så på højre.
4. Bøj fingrene og sæt fingerspidserne på de tykke muskler, som ligger langs nakkehvirvlerne. Tryk kraftigt og træk vejret dybt i et minut.
5. Placér en eller begge langfingre i fordybningen lige under kraniekanten, hvor rygsøjlen begynder. Luk øjnene og bøj langsomt hovedet bagover. Træk vejret dybt og tryk ind i fordybningen i 1-2 minutter. Gab imens, som om du gerne ville sove nu.
6. Hold tommelfingrene i en afstand af 4-7 cm fra rygsøjlen oppe ved kraniekanten (galdeblære 20) og tryk blødt opefter på punktet. Hold øjnene lukkede og bøj langsomt hovedet bagover og hold stillingen 1- 2 minutter, til du mærker en let puls.
7. Hold højre langfinger mellem øjenbrynene i fordybningen mellem næse og pande. Hold venstre hånds fingerspidser på brystbenet. Luk øjnene og træk vejret stille og roligt i et minut.
8. Hold til slut på begge sider af anklen (nyre 6 og blære 62) lige under knoglen på indersiden og under knoglen på ydersiden. Hold i et minut og træk imens vejret dybt.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
8
Øvelsen stammer fra: Heilende Punkte af Michael Reed Gach.
Det kulinariske aspekt
Da vi havde afholdt eksamen for vores tre kursister, spiste vi bagefter frokost sammen. Menuen var:
Varmrøget laks med spidskålssalat og sennepsdressing
Kyllingefrikadeller med rødkålssalat
Bønnesalat med rodfrugter
Her er opskriften på bønnesalaten:
200 g hvide bønner
1-2 rødløg
4 spsk. Olivenolie
1-2 gulerødder
1 pastinak
1 porre
2 spsk. Hvidvinseddike
1 lille håndfuld persille
Bønnerne sættes i blød i et døgn og koges herefter i nyt vand, til de er møre. Tilsæt salt, og lad dem stå i 5 minutter og trække, inden kogevandet hældes fra. Snit rødløg fra top til bund og sauter dem møre i lidt olivenolie. Tilsæt tern af gulerod, pastinak og til sidst strimler af porre. Lad det simre et øjeblik, til urterne er ”al dente”. Tilsæt så vineddike og resten af olivenolien. Afkøl blandingen og bland de kogte bønner i. Tilsæt persillen til sidst.
Opskriften stammer fra Livretter – Økologi året rundt.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
9
PEKANA-EFTERMIDDAG PÅ SJÆLLAND
Fredag d.25.januar kl.15-19 arrangerer Kinesiologi-Akademiet Sjælland i samarbejde med Danske Kinesiologer på Sjælland en eftermiddag med Helge Larsen fra PEKANA. Helge Larsen vil fortælle om PEKANA-produkter og øse af sin store viden. Pris 500 kr. med kompendium og testsæt. Kurset er for alle interesserede, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk
SANSEKURSUS MED SUSANNE RUD
Fredag d.8.marts kl.15.30-21.30 afholder Susanne Rud sansekursus. Programmet vil snarest blive offentliggjort. Kurset er for alle interesserede, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk
GRUNDKURSUS I SHAMANISME I AALBORG OG PÅ SJÆLLAND
Birgitte Rasmussen afholder grundkursus i Shamanisme i Aalborg d. 9.-10.februar og på Sjælland d. 20.-21. April. Tilmelding til birgitte@krystalfeen.dk
FOREDRAG OM SYNGESKÅLENES FORUNDERLIGE UNIVERS
Mandag d. 4. februar 2013 kl. 19.00-21.30 har vi inviteret Jane Winther fra Unisound til at komme til Aarhus med hendes fantastiske foredrag og lyd demonstration. Det foregår på
Hasle Skole, lærerværelset, Herredsvej 15, 8210 Aarhus V.
Pris: 275 kr. inkl. kaffe/te.
En introduktion til brugen af syngeskåle for både behandlere og alle, der kunne have interesse i at vide mere om, hvordan man kan arbejde med syngeskåle til bl.a. ro, centrering og fordybelse.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
10
Syngeskålene er et instrument, der består af en legering af fem til syv metaller, og de kan spores tilbage til Asien ca. 2000 år f. Kr.
Jane vil fortælle om syngeskålenes historie og vise på flere af deltagerne, hvordan man kan bruge syngeskålene i praksis. Efter foredraget vil der være mulighed for at købe syngeskåle og klokker, som Jane personligt har håndplukket i Himalaya.
Essensen i Janes arbejde er fokus på musik til ro, centrering og velvære samt musik, der skaber rum til blot at være …..
Tilmelding til Kisser Bjerregaard, tlf. 3031 80 43 eller kisser@kinesiologi.dk
Feng Shui
Fredag d.22. marts er der et basiskursus i Neo Feng Shui i Ringe på Fyn. Kurset hedder ”Menneske – bolig – trivsel”.
Underviserne er Anne Mette og Birgitte Jensen, og de vil fra 15-21 gennemgå flg. program sammen med deltagerne:
Indhold: Din bolig har betydning for din trivsel i hverdagen. Det er din base, hvorfra du genopbygger din energi. Bevidst indretning er nøglen til udvikling og forandring I dit liv. På dette kursus vil du vil blive bevidst om de muligheder, din bolig giver dig.
Trin for trin vil du blive guidet gennem de grundlæggende pricipper i Neo Feng Shui.
Basiskursus indeholder:
• De ni livstemaer – gennemgang af Bagua kortet
• Kortlægning af bagau på plantegningen af din bolig
• Energien I dine omgivelser og I din bolig
• Signalværdier – hvad fortæller din bolig om dig
• Energien I de fire verdenshjørner
• Yin-Yang – balance i energien
• De 5 elementer i dig og i dine omgivelser
• De 5 elementer og farver i din bolig
• Placering af klinik i egen bolig
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
11
Pris: 600 kr.
Du medbringer en plantegning over din bolig, lineal, blyant og lommeregner.
Læs mere her: www.neofengshui-huset.dk
Tilmelding: mail@neofengshui-huset.dk tlf. 61601100 eller 61607272 eller hos Birgit Nielsen: birgit@kinese.dk – tlf. 6262 3062 / 2343 3662
Klinikdrift på Sjælland
Står du og mangler et kursus i klinikdrift for at kunne gå til eksamen, så har du chancen onsdag d.17.april kl. 17-22. Kurset er for alle studerende, og det afholdes på Roskildevej 46, Frederiksberg. Tilmelding til Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk
Meridiankursus
Meridiankurset blev holdt første gang d.7.-9.december på Fyn. Kursusdeltagerne var begejstrede, og de anbefalede, at der kom yderligere stof ind i kurset, og at det herefter blev delt ud på to weekender. Den opfordring har vi taget til os, så fremover, vil kurset blive holdt over to weekender á 16 timer.
Her er nogle kommentarer fra kursisterne:
“Det var et skønt kursus, meget anvendeligt. Jeg har allerede brugt det flere gange med stor succes. Elsker stemmegaflen og skal vist også have den 136 OM på et tidspunkt.
Det vi lavede i weekenden gik rigtig dybt, det kan jeg også mærke på mig selv. Jeg har selv fået åbnet for en energi, jeg ikke har mærket længe, måske nogensinde. Det er som om det summer under huden på en ny måde.”
“Tak for et meget inspirerende kursus. Jeg er sikker på, dette stof vil blive brugt flittigt hos mig.”
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
12
“Tak for et godt, indholdsrigt og veltilrettelagt kursus. At formidle tilpas og forståelig lærdom fra dette område er en kunst, en eventyrlig kunst.”
“Mange tak for sidst. Det var et super kursus.”
INTROKURSUS I KINESIOLOGI FOR ZONETERAPEUTER OG ANDRE ALTERNATIVE BEHANDLERE
Der er nogle stykker på Sjælland, som er interesserede I dette kursus. Kontakt Mette Pedersen: kinesiologi.mette@post3.tele.dk , hvis du også er interesseret.
TONE MARIE BERGE ER FLYTTET TIL DANMARK
En af vore norske kolleger – Tone Marie Berge – er flyttet til Danmark og har bosat sig i Frederikshavn. Hun laver kurser og sittings. Måske har du læst hendes bog: Budbringeren – det er spændende læsning. Du kan læse mere om bogen på hendes hjemmeside: www.tonemarie.no Vi planlægger en kursusdag/foredrag med hende i Aarhus.
NY KALENDER PÅ HJEMMESIDEN
Vores flittige webmaster har lagt en ny kalender på hjemmesiden, så det nu er muligt at se alle kurser fra alle tre afdelinger for hver måned. Hvert akademi har fået sin farve, så forhåbentlig er det nu nemmere at overskue.
Der er igen mulighed for at starte forløb op i alle tre akademier eller tage enkelt-kurser. Se mere i kursuskalenderen herunder.
Som I kan se er kursuskalenderen godt fyldt op, men står du og mangler et opdateringskursus, og godt kunne tænke dig et af vores tilbud, som du ikke kan se på kalenderen, kan du altid efterspørge det. Så vil vi så vidt det er muligt imødekomme dit ønske, og slå kurset op.
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
13
KURSUSKALENDER
JANUAR 2013
SJÆLLAND 5.-6. Kropsafbalancering 3 / TFH 3
AARHUS 11 Praktisk træning KA/TFH 2
AARHUS 12. Praktisk træning KIK
AARHUS 12.-13 Kropsafbalancering 3 / TFH 3
SJÆLLAND 15. Praktik 17 til 22 – medbring klient
AARHUS 18 Praktisk træning KIK
FYN 19.-20. Kommunikation med den intelligente krop C 2
AARHUS 19.-20. Farvefrekvenser, lyd og dufte
SJÆLLAND 25. PEKANA-essenser med Helge Larsen i Valby
FYN 26.-27. Kropsafbalancering 1 / TFH 1
FEBRUAR 2013
AARHUS 1. Praktisk træning KIK
AARHUS 2.-3. Kommunikation med den intelligente krop D 2 Hasle Skole
SJÆLLAND 2.-3 Kropsafbalancering 4 / TFH 4
AARHUS 4. Syngeskålenes forunderlige univers. Jane Winther. Hasle Skole.
AARHUS 8. Praktisk træning KIK 16-19 N. Kocks Skole
AARHUS 8. Praktisk træning KA 3/TFH 3 N. Kocks Skole
AARHUS 9.-10. Kropsafbalancering 4 / TFH 4
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
14
AALBORG 9.-10. Grundkursus i shamanisme
SJÆLLAND 13. Praktisk træning med klient 17-22
FYN 16.-17. Kommunikation med den intelligente krop D 1
FYN 22.-24. Enhedsterapi uddannelsen 1. hold. Audun Myskja
MARTS 2013
FYN 2.-3. Kropsafbalancering 2 / TFH 2
AARHUS 9.-10. Kommunikation med den intelligente krop A 1
SJÆLLAND 8. Sansekursus med Susanne Rud
SJÆLLAND 9.-10. KIK A1
SJÆLLAND 23.-24. KIK A2
FYN 23.-24. Kommunikation med den intelligente krop D 2
APRIL 2013
SJÆLLAND 5. Praktisk træning KIK A1 og A2 kl.15.30-21.30
AARHUS 5. Praktisk træning KIK A1
AARHUS 6.-7. Kommunikation med den intelligente krop A2
FYN 6.-7. Kropsafbalancering 3 / TFH 3
SJÆLLAND 9. Praktisk træning med klient kl. 17-22
AARHUS 13.-14. Metaforkursus
SJÆLLAND 20.-21. KIK B1
SJÆLLAND 20.-21. Grundkursus i shamanisme
MAJ 2013
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
15
FYN 4.-5. Kropsafbalancering 4 / TFH 4
SJÆLLAND 4.-5. Kommunikation med den intelligente krop B2
SJÆLLAND 15. Praktisk træning KIK B1 og B2 kl.16-22
AARHUS 31. Praktisk træning KIK A2
JUNI 2013
AARHUS 1.-2. Kommunikation med den intelligente krop B1
SJÆLLAND 8.-9. KIK C1
AARHUS 15.-16. Kommunikation med den intelligente krop B 2
FYN 15.-16. Metaforkursus
AARHUS 21. Praktisk træning KIK B 1
AARHUS 22.-23. Kommunikation med den intelligente krop B2
SJÆLLAND 22.-23. Kommunikation med den intelligente krop C2
AUGUST 2013
FYN 7.-11. Enhedsterapi uddannelsen 1. hold 5 dage. Audun Myskja
SJÆLLAND 16. Praktisk træning KIK C1 og C2 kl. 16-22
FYN 17.-18. Kommunikation med den intelligente krop A1
PROVENCE 26.8.-2.9 Vibration – frekvens – harmoni, 20 timer kinesiologikursus og retreat.
SEPTEMBER 2013
SJÆLLAND 7.-8. Kommunikation med den intelligente krop D 1
FYN 7.-8. Kommunikation med den intelligente krop A2
AARHUS 13. Praktisk træning KIK B 2
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
16
AARHUS 14.-15. Kommunikation med den intelligente krop C 1
AARHUS 21.-22. Kropsafbalancering / TFH 1
SJÆLLAND 21.-22. Kommunikation med den intelligente krop D2
AARHUS 27. Praktisk træning KIK C1
AARHUS 28.-29. Kommunikation med den intelligente krop C 2
SJÆLLAND 28.-29. Kropsafbalancering / TFH 1
OKTOBER 2013
FYN 4.-6. Enhedsterapi uddannelsen 1. hold . Audun Myskja
SJÆLLAND 9. Praktisk træning KIK D1 OG D2 kl. 16-22
SJÆLLAND 25. Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 1
SJÆLLAND 26.-27. Kropsafbalancering / TFH 2
NOVEMBER 2013
AARHUS 1. Praktisk træning KIK C 2 og Kropsafbalancering / TFH 1
AARHUS 2.-3. Kommunikation med den intelligente krop D 1
AARHUS 2.-3. Kropsafbalancering / TFH 2
SJÆLLAND 9.-10. Meridiankursus 1
FYN 16.-17. Kommunikation med den intelligente krop B1
SJÆLLAND 22. Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 2
SJÆLLAND 23.-24. Kropsafbalancering / TFH 3
AARHUS 29. Praktisk træning KIK D 1 og Kropsafbalancering / TFH 2
AARHUS 30. Kommunikation med den intelligente krop D 2
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
17
AARHUS 30. Kropsafbalancering / TFH 3
DECEMBER 2013
AARHUS 1. Kommunikation med den intelligente krop D 2
AARHUS 1. Kropsafbalancering / TFH 3
FYN 7.-8. Kommunikation med den intelligente krop B2
JANUAR 2014
AARHUS 3. Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3
AARHUS 4.-5. Kropsafbalancering / TFH 4
SJÆLLAND 10. Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3
SJÆLLAND 18.-19. Kropsafbalancering / TFH 4
FYN 25.-26. Kommunikation med den intelligente krop C1
FEBRUAR 2014
SJÆLLAND 1.-2. Meridiankursus 2
FYN 8.-9. Kommunikation med den intelligente krop C2
MARTS 2014
FYN 15.-16. Kommunikation med den intelligente krop D1
APRIL 2014
FYN 5.-6. Kommunikation med den intelligente krop D2
KINESIOLOGI-AKADEMIET -Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin
Kinesiologi-Akademiet®
DK-Kinesiologi RAB Kisser Bjerregård, DK-Kinesiolog RAB Mette Pedersen,
DK-Kinesiolog RAB Birgitte Rasmussen, DK-Kinesiolog RAB Birgit Nielsen
www.kinesiologi-akademiet.dk
18