Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013

Redaktion: Kisser Bjerregård, Mette Pedersen, Birgitte Rasmussen og Birgit Nielsen

 Nyhedsbrev_juli_2013_1

 

 

 

 

 

SOMMER

Endelig er sommeren kommet, og bedre vejr kan man da ikke ønske sig. Sol fra morgen til aften og ganske pæne temperaturer. Så er det dansk sommer, og den skal nydes i fulde drag.

Det gør vi i fulde drag oven på en veloverstået kursussæson, hvor vi har haft mange kurser. Ja, der har været så meget at se til, at vi ikke nåede at sende nyhedsbrev ud i maj måned. Der var bare ikke timer nok. Det råder vi så bod på nu.

SOL – FOR LIDT ELLER FOR MEGET

Det er nu, at der skal tankes D-vitamin, så lagrene kan blive fyldt til de mørke vintermåneder. Tilbring tid i solen, men pas også på solens brændende stråler.

Hvis skaden er sket, og du er blevet forbrændt, så er aloe vera en god hjælp. Allerbedst er det at brække et blad af aloe vera-planten – som man bare bør have i huset – og smøre den klare gel på huden. Den lindrer og heler huden.

Soleksem er også meget generende, og her kan aloe vera også bruges. Der er også god hjælp at hente i det homøopatiske middel Helioron. Når det tages i akut-dosis, kan det ofte få soleksemen til at forsvinde.

Morgenfrue-creme er også eminent til solskoldning og soleksem. Brug f.eks. Calendeel C-gel fra Heel.

Og sidst men ikke mindst kan man ved at spise vandmelon beskytte sig mod solskoldning. Vandmelon indeholder aminosyrer og antioxidanter, som er med til at danne denne beskyttelse.

Vandmelon bør opbevares i stuetemperatur for at bevare de gode egenskaber.

INSEKTSTIK

Hører du til de personer, som bliver overfaldet af diverse stikkende insekter hele sommeren igennem?

Her kan du også tage et homøopatisk middel – Biron. Eller du kan nemt og hurtigt lave din egen gel eller olie, som kan få de små drillepinde til at holde sig væk:

½ dl aloe vera gel blandes med 5 dråber æterisk citronella-olie.

Timian er også fremragende til at holde myg og andre insekter på afstand. Kom et par dråber timian-olie i et glas med varmt vand og stil det på bordet. Det holder insekterne væk.

Her er et par opskrifter fra Rikke Goerlichs bog Urt:

Myggespray:

15 ml vodka

2 ml æterisk timianolie (ca. 40 dråber)

30 ml vand

Ryst vodka og timianolie sammen i en lille sprayflaske. Tilsæt vandet. Flasken skal rystes inden brug. Den må kun bruges på kroppen.

Timian-salve:

Til en krukke skal du bruge følgende ingredienser:

1 stor håndfuld frisk timian

3 dl olivenolie

6 kapsler flydende E-vitamin (eller 2 ml flydende E-vitamin)

30 g bivoks

 • Skyl og tør timiankvistene. Læg dem i et glas og fyld olivenolie på, så de er dækkede. Blandingen skal trække i et døgn.
 • Hæld olien igennem et tyndt klæde
 • Vej olien og tilsæt bivoks svarende til 25 % af oliens vægt
 • Olie og bivoks opvarmes ved svag varme
 • Når bivoksen er smeltet, tilsættes E-vitamin
 • Den færdige salve hældes i et rent glas eller en ren krukke.
 • Rør lidt i salven, til den er afkølet og stivnet.

Tilsæt evt. 5 dråber ren æterisk timian-olie for at gøre salven stærkere.

Smør dig med timian-salve, hvis du skal ud og gå blandt stikkende insekter.

Salven kan også bruges til forskellige former for svamp og muskelsmerter og til udvortes brug mod tør hoste.

TIMIAN

Timian er i det hele taget en plante, som alle bør have i haven eller i tørret tilstand. De gamle grækere og Karl den Store anbefalede den i høje toner. Den kan bruges til alle luftvejsproblemer, krampetrækninger, inflammationer i tarme og lever, søvnløshed, hjertebanken, forstrækninger og blå mærker, tandpine og gigt. Den er effektiv mod orm, regulerer menstruationscyklus, og den er antiseptisk (betændelseshæmmende). De gode egenskaber skyldes plantens indhold af stoffet Thymol.

BOGANMELDELSE – Trilogien Visdommens porte

Trilogien Visdommens porte af Marianne Holmen er de tre bøger om Lucinda, stjernebarnet. Bøgerne fås også enkeltvis og læses i denne rækkefølge. Lucinda fra stjernerne, Den gyldne port, Krystalporten.

Det er fortællingen om Lucinda, der som 12-årig opdager, at hun er stjernebarn. Vi følger hende på vejen gennem forældrenes skilsmisse, og hvilke nye muligheder og veje dette giver hende. Hendes morfar, som selv giver sig til kende som stjernemenneske, hjælper Lucinda i den jordiske verden med at finde sit ståsted, og englen Ariel hjælper Lucinda med at åbne sig for den spirituelle verden.

Lucinda møder klassekammeraten Stefan, der også er et stjernebarn. De to hjælper hinanden og er hinandens twin souls og har en fælles livsopgave. Lucindas morfar kommer til at spille en vigtig rolle i de unges liv. Ud over deres livsopgave, så hjælper de hinanden i dagligdagen mod mobning, den første forelskelse og det at miste en elsket nær slægtning.

Bogen tager fat på alle de spørgsmål, som unge mennesker har, når de er stjernebørn, og som forældre får stillet sig selv, når de får et stjernebarn. Et barn, der er anderledes, og som stiller store krav til forældrene. Ikke mindst en accept af, at der findes liv på andre planeter, og at vi alle har levet før. En stor mundfuld at være forældre til.

Kan anbefales som ungdomsbog fra 12- 16 år og som bog for stjernebørns forældre eller forældre med børn, der er lidt anderledes.

 

DET KULINARISKE ASPEKT

Det er højsæson for krydderurter, og de har så mange gode egenskaber. Herunder er der opskrifter på både kolde og varme supper med krydderurter. Alle opskrifter er til 4 personer.

Basilikum er velkendt i tomatsalat, men en provencalsk suppe med pistou får virkelig smagen I basilikum frem.

Når planten bliver for ranglet og måske er ved at gå i blomst, skal toppen bare klippes af, så planten kan begynde at buske sig. De afklippede stængler og blade kan tørres og gemmes til vinteren. Blomsterne er også værd at gemme. De er gode for fordøjelsen.

Provencalsk suppe med pistou

1 dåse røde kidney bønner

400 g grønne bønner

1 squash

2-3 stilke bladselleri

1-2 kartofler

2 tomater

1,5 liter grønsagsbouillon

200 g bacontern

salt og peber

et par persilleduske

 • Skær alle grøntsager i mindre mundrette stykker
 • Bring grøntsager, bacon og bouillon i kog (man kan også stege baconen først, hvis man vil)
 • Tilsæt salt og peber og persilleduske
 • Lad det simre I 40 minutter
 • Tilsæt de røde bønner
 • Fjern persillen og smag suppen til

Pistou:

2 store håndfulde frisk basilikum

2-3 fed hvidløg

et par kogte kartofler

50 g friskrevet parmesanost

2-3 spsk olivenolie

 • Basilikum og hvidløg køres sammen i blenderen til en grov masse
 • Tilsæt kartofler og ost
 • Tilsæt olien, til det har konsistens som en lind creme

Server suppen rygende varm med pistou og et godt brød

 

Agurkesuppe med mynte

0,5 liter tykmælk

1 skrællet agurk i tern

½ salatløg i tern

1 god håndfuld mynte

50 g smuttede mandler

salt og peber

1 sjat æblecidereddike eller hvid balsamico

Det hele blendes til den konsistens, du kan lide, og smages til med eddike.

Serveres med ristet rugbrød og evt. røget laks eller rejer, stegt bacon eller parmaskinke.

 

Mynte er styrkende. Den giver energi til alle organer uden undtagelse, og så er den fordøjelsessystemets trofaste allierede. Mange fordøjelsesproblemer kan afhjælpes med mynte. Den er ligeledes god til luftvejslidelser, nervøsitet og søvnløshed. Det aktive indholdsstof er mentol. Den er bakteriedræbende og antiseptisk. Den franske urtekender Mességué foreskrev cykelrytterne i Tour de France 6 nip mynte og 2 nip rosmarin i en liter vand for at holde sig i fysisk form.

Ærtesuppe med persille

2 finthakkede løg

2 fed hakket hvidløg

1 spsk olivenolie

500 g grønne ærter

½ liter grønsagsbouillon

1 dl piskefløde

3 spsk. finthakket timian

salt og peber

saltristede mandler eller græskarkerner og persille til drys

 • Svits løg og hvidløg ganske let i olien
 • Tilsæt ærter, timian og bouillon
 • Kog suppen i 5 minutter
 • Blend suppen
 • Smag til med fløde, salt og peber

Server suppen med drys og godt brød

Persille er også en fantastisk krydderurt. Den er rig på c-vitamin og meget appetitvækkende. Dens rod er en af de fem mest appetitvækkende rødder. De fire andre er roden fra fennikel, musetorn, løvstikke og asparges. Den er kraftigt vanddrivende og stimulerende. Den renser organismen for giftstoffer.

Persille kan også bruges mod insektstik.

Gazpacho suppe

 

1-2 fed hvidløg

1 rød eller grøn peber

1 agurk – skrællet

1 løg hakket

2 dåser hakkede tomater

1 karton hakkede tomater med oregano og basilikum

3 spsk. Olivenolie

2 spsk. Citronsaft eller æbleeddike

Salt og peber

 

Alle ingredienser blendes.

Serveres med croutoner fremstillet af enten hvidt brød i tern eller rugbrød i tern vendt i lidt olivenolie på panden.

 

mælke smør sammen med forsekkligte blomster i sin urtete eller lave en te af tørrede blade. knopper i smør sammen med forsekkSÆSONEN 2012-2013

Det har været endnu en forrygende sæson i Kinesiologi-Akademiet.

I alle tre afdelinger har der været afholdt kurser i TfH / Kropsafbalancering, og alle kursister har været til afsluttende eksamen og bestået.

I alle tre afdelinger har der også været afholdt kurser i KIK – Kommunikation med den Intelligente Krop, og i Aarhus-afdelingen har tre kursister været til eksamen og bestået.

På Sjælland mangler kursisterne det sidste modul, inden de kan aflægge eksamen. På Fyn har kursisterne netop afsluttet deres sidste modul, og de er klar til at gå til eksamen i efteråret.

Der har desuden været afholdt flere kurser i Farvefrekvenser, Lys og Dufte og Metaforer samt kursus i Tanke-energier, Livsstrategier, Det multidimensionale Menneske og shamanistisk grundkursus.

Der har også været afholdt kostkursus på Fyn.

Flere af vores kursister har nu timer nok til at blive RAB-registreret, og det har flere benyttet sig af i den forgangne sæson, og der er flere på vej.

SÆSONEN 2013-2014

Efter en veloverstået sommerferie tager vi hul på endnu en kursussæson i august. På Fyn starter hele kursusrækken Kommunikation med den Intelligente Krop op for tredje gang, og i Aarhus starter den samme kursusrække i september op for anden gang.

På Sjælland er der mulighed for at starte uddannelsen i Kropsafbalancering / TFH i september, og i Aarhus begynder uddannelsen i Kropsafbalancering i oktober/november.

Hvis du tidligere har taget disse kurser i en af Akademiets afdelinger, har du mulighed for at repetere KA-kurserne for bare 200 kr. pr. dag og KIK-kurserne for 300 kr. pr. dag. Flere tidligere deltagere har benyttet sig af denne mulighed, og de har været meget glade for at kunne repetere og virkelig få stoffet helt ind under huden og fordybe sig.

 

FOREDRAG OM OG I SYNGESKÅLENES FORUNDERLIGE UNIVERS med musiker, komponist og lydbehandler Jane Winther.

Onsdag den 11. september 2013 kl. 19.00-21.30 har vi inviteret Jane Winther fra Unisounds til at komme til Aarhus med sit fantastiske foredrag og sin lyd demonstration. Det foregår

Mejlgade 28, gennem gården th.2. sal 8000 Aarhus C

Nyhedsbrev_november_2013_5

 

 

 

 

 

Pris: 275 kr. inkl. kaffe/te.

Tilmelding her: http://www.unisound.dk/default.asp?page=specifik.asp&id=140
Alternativt kan man tilmelde sig ved at overføre 275,- til konto: 36 32 – 36 32 11 20 33

Jane Winther skriver flg. om sit foredrag:

Syngeskålenes forunderlige univers

En introduktion til brugen af syngeskåle for både behandlere og alle, der kunne have interesse i at vide mere om, hvordan man kan arbejde med syngeskåle til bl.a. ro, centrering og fordybelse. Syngeskålene er et instrument, der består af en legering af fem til syv metaller, og de kan spores tilbage til Asien ca. 2000 år f. Kr.

De forskellige metallers indhold skaber naturligt varierende klange og overtoner, der stimulerer kroppen til at genskabe sin egen harmoniske frekvens og hjælper med at producere Alpha hjernebølger, som er til stede i hjernen ved dyb afslapning. Skålenes toner favner lytteren i en afgrænset klokke af lyd og skaber derved ro og plads til centrering af den fysiske krop såvel som psyken.

Syngeskålen er således et særdeles kraftfuldt redskab til brug ved både forebyggelse af, og ikke mindst ved fysiske spændinger, samt mental stress.

En lydbehandling kan hjælpe med at finde ro, velvære, centrering samt bringe indre klarhed o balance. Det er ligeledes en god måde at transformere uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre om til en mere bevidst livsførelse.

Jane vil fortælle om syngeskålenes historie og vise på flere af deltagerne, hvordan man kan bruge syngeskålene i praksis.

Efter foredraget vil der være mulighed for at købe syngeskåle og klokker, som Jane personligt har håndplukket i Himalaya.

Jane Winther har siden 1997 haft virksomheden Unisound, som fungerer som musikforlag for hendes 11 CD-udgivelser.

Derudover tilbyder hun kurser, koncerter, enkeltundervisning samt salg af syngeskåle / klangskåle, klokker og vindklokker.

Essensen i Janes arbejde er fokus på musik til ro, centrering og velvære samt musik, der skaber rum til blot at være …..

 

HEMI-SYNC-MEDITATIONSWORKSHOP med Anja Lysholm

– en rejse ind i din bevidsthed

 Nyhedsbrev_juli_2013_3

 

 

 

 

 

Hemi-Sync er en forkortelse af ”hemisfærisk synkronisering”. Det er et lydsystem, der bruges til at afbalancere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel og bringe dig i den bevidsthedstilstand, du ønsker. Det er en blid, men effektiv metode og en nem genvej til noget, som ellers kan tage årevis at lære.

På de 2 dage workshoppen varer (begge dage fra 8.30 til 18.00):

 • kommer du i en tilstand, hvor din krop sover, men dit sind er vågent og aktivt. En ”grundtilstand”, der bruges som afsæt til at udforske andre bevidsthedstilstande og energisystemer.
 • kommer du i en udvidet bevidsthedstilstand, der kaldes Fokus 12, hvor du har adgang til en dybere viden i dig selv, som ligger uden for din normale vågne tilstand.
 • får du mulighed for at få kontakt til dit højere selv, din indre visdom, din dybere bevidsthed.
 • kan du slippe gammel frygt og overbevisninger, der hindrer dig i at opnå det, du ønsker.

 

Din facilitator på workshoppen er Anja Lysholm, som er certificeret Outreach Facilitator fra The Monroe Institute i USA, p.t. som den eneste i Danmark. Anja er desuden oversætter af den amerikanske efterlivsudforsker Bruce Moens bøger, Rejser ind i det Ukendte og En Rejse Hinsides al Tvivl.

Læs evt. mere på www.uforklarbar.dk

Sted: Mejlgade 28, gennem gården th.2. sal 8000 Aarhus C

Pris: 2000 kr.

Begrænset deltagerantal. De resterende pladser fordeles efter først-til-mølle.

Tilmelding til Kisser Bjerregård tlf. 30318043 eller mail kisser@kinesiologi.dk

 

PSYKOLOGI-KURSUS

Som noget nyt i Kinesiologi – Akademiet kan vi tilbyde psykologiundervisning med 50 timer, og vores underviser er Emmy Siverts, psykolog, sygeplejerske, sundhedsplejerske og DK-Kinesiolog RAB. Vi er meget glade for, at Emmy Sieverts har sagt ja til opgaven. Undervisningen vil begynde i foråret 2014.

Undervisningens indhold vil bl.a. handle om barnets udvikling, hjernen, nervesystemet, Stephen Porges Det sociale nervesystem, Joachim Bauer om spejlneuroner som grundlag for følelsesmæssig intelligens og forståelsen for, hvorfor vi intuitivt kan forstå og føle, hvad andre føler. Peter Levin – Traumer og håndtering af disse. Af andre forfattere kan nævnes Stern, Susan Hart om hjernens udvikling gennem tilknytning og samhørighed samt meget mere. Det vil være en teoretisk del samt praktisk arbejde ud fra teorierne. Det hele sættes ind i en sammenhæng, så det kan anvendes i klinikken.

 

MERIDIANKURSUS

Har du lyst til at komme på Meridiankurset, som blev holdt i december for første gang? Kursisterne var meget begejstrede, og de ville gerne lære endnu mere, så derfor er kurset nu på 2×16 timer. Kurset afholdes på Sjælland d. 9.-10. nov. 2013 og d.1.-2. febr. 2014. Meld dig til allerede nu, så du er sikker på en plads.

 

NYT OMKRING KURSET KROPSAFBALANCERING / TFH

Fremover vil disse kurser blive lagt sammen til 2 moduler á 4 dage, hvis man vil tage kurset i Aarhus eller på Sjælland.

Første modul består af Kropsafbalancering / TFH 1 og 2, og det sidste modul består af Kropsafbalancering / TFH 3 og 4. For hvert modul er der to øvedage á 8 timer; én imellem de to moduler og én efter sidste modul, hvor der også afholdes eksamen, såfremt man ønsker at tage en uddannelse. De nye datoer er lagt ind i kalenderen.

På Fyn fortsætter kursusrækken med undervisning over 4 weekender og med superviseret træning om fredagen før det næste kursus. Kurserne starter i januar 2014.

Hvis du har lyst til at blive instruktør i denne kursusrække, er der mulighed for dette i april 2014, hvor Matthew Thie kommer til Danmark for at undervise i instruktørkurset. Kontakt Birgit Nielsen for nærmere oplysninger om kurset.

 

 

KOSTKURSUS

Nyhedsbrev_juli_2013_2

 

 

 

 

 

 

Vi har afholdt et kostkursus i maj måned, og vi arrangerer et nyt kursus i foråret 2014 eller før, hvis der er behov for det. Kurset er for alle. Så du behøver ikke være kinesiolog eller have en lignende uddannelse for at være med. Lyst og interesse for kost og ernæring er en direkte adgangsbillet, så meld dig nu og vær sikker på at få en plads. Et kostkursus er obligatorisk for studerende, idet det er en del af uddannelsen til kinesiologi.

Kurset afholdes på Gislev Friskole, Midtfyn. Der er mulighed for overnatning på skolen, bed and breakfast eller vandrehjem i nærheden af skolen.

Kurset kører over tre dage: Fredag: kl. 12-20, lørdag kl.9-17, søndag kl. 9-16.

Underviser: Mette Bech Øder og Birgit Nielsen

Tilmelding: Birgit Nielsen, tlf. 62623062 eller mail: birgit@kinese.dk

 

KOMMUNIKATION MED DEN INTELLIGENTE KROP / HJERNEGYMNASTIK

På de to første moduler – A og B – gennemgås alle øvelser fra Hjernegymnastik 1 og 2. Hjernegymnastikbøgerne, som er en del af kursusmaterialet på de to moduler, kan også købes hos Birgit Nielsen, som varetager salget for Danske Kinesiologer. Et sæt koster 100 kr. Alle øvelserne er guld værd for ansatte inden for plejesektoren, idet alle uanset alder og funktion kan have gavn af disse enkle øvelser. Kontakt os, hvis du har brug for en “Hjernegymnastikdag” på din arbejdsplads. Vi kommer gerne og giver dig ny inspiration i arbejdet med din gruppe borgere.

 

KURSUSKALENDER    

AUGUST 2013

FYN                   7.-11.                  Enhedsterapi uddannelsen 1. hold 5 dage. Audun Myskja

SJÆLLAND        16.                       Praktisk træning KIK C1 og C2 kl. 16-22

FYN                     16.                       Praktisk træning D1 og 2 kl.13-19

FYN                     17.-18.               Kommunikation med den intelligente krop A1

JYLLAND            31.                       Lyskursus (i Roslev)

 

SEPTEMBER 2013

JYLLAND            1.                         Lyskursus (i Roslev)

FYN                     6.                         Praktisk træning A 1 15-18

SJÆLLAND        7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop A2

AARHUS            12.                       Syngeskåleaften med Jane Winther

AARHUS            14.-15.               NYT HOLD: Kommunikation med den intelligente krop A 1

SJÆLLAND        21.-22.               Kommunikation med den intelligente krop D2

SJÆLLAND        21.-22.               Grundkursus shamanisme

AARHUS            27.                       Praktisk træning KIK A1

AARHUS            28.-29.               Kommunikation med den intelligente krop A 2

AARHUS            30.                       Introkursus for andre alternative behandlere

SJÆLLAND        26.-29.               Kropsafbalancering / TFH 1

 

OKTOBER 2013

FYN                     4.-6.                    Farvefrekvenser, lys og dufte

SJÆLLAND        9.                         Praktisk træning KIK D1 OG D2 kl. 16-22

FYN                     11.                       Introduktion til Kinesiologi 9-17

AARHUS            19.-20.               Hemi-Sync Workshop med Anja Lysholm

FYN                     25. -27.              Enhedsterapi uddannelsen. Audun Myskja

AARHUS            31.                       Kropsafbalancering / TFH 1

 

NOVEMBER 2013

AARHUS            1.                         Praktisk træning KIK A 2

AARHSUS         1.-3.                    Kropsafbalancering / TFH 1 og 2

AARHUS            2.-3.                    Kommunikation med den intelligente krop B 1

SJÆLLAND        8.                         Superviseret træning KA 1 og 2

SJÆLLAND        9.-10.                  Meridiankursus 1

FYN                     15.                       Praktisk træning A 2

FYN                     16.-17.               Kommunikation med den intelligente krop B1

SJÆLLAND        21.-24.               Kropsafbalancering / TFH 3 og 4

AARHUS            29.                       Praktisk træning KIK B 1

AARHUS            30.                       Kommunikation med den intelligente krop B 2

AARHUS            30.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 1 og 2

DECEMBER 2013

AARHUS            1.                         Kommunikation med den intelligente krop B2

FYN                     6.                         Praktisk træning KIK B 1         

FYN                     7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop B2

 

JANUAR 2014 

AARHUS            2.-5.                    Kropsafbalancering / TFH 3 og 4

AARHUS            3.                         Praktisk træning KIK B2

AARHUS            4.-5.                    Kommunikation med den intelligente krop KIK C1

FYN                     18.-19.               Kropsafbalancering / TFH 1   

FYN                     24.                       Praktisk træning KIK B 2

SJÆLLAND        24.-26.               Tankeenergier -Livstrategier

FYN                     25.-26.               Kommunikation med den intelligente krop C1

SJÆLLAND        31.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3 og 4 samt eksamen

 

FEBRUAR 2014

SJÆLLAND        1.-2.                    Meridiankursus 2

AARHUS            7.                         Praktisk træning KIK C1

FYN                     7.                         Praktisk træning KIK C 1

AARHUS            8.-9.                    Kommunikation med den intelligente krop C2

FYN                     8.-9.                    Kommunikation med den intelligente krop C2

FYN                     14.                       Praktisk træning KA / TFH 1

FYN                     15.-16.               Kropsafbalancering / TFH 2

SJÆLLAND        14.-17.               Kommunikation med den intelligente Krop A

FYN                     21.-23.               Enhedsterapiuddannelse med Audun Myskja

AARHUS            28.                       Praktisk træning Kropsafbalancering / TFH 3 og 4 samt eksamen

AARHUS            28.                       Praktisk træning KIK C2

MARTS 2014

AARHUS            1.-2.                    Kommunikation med den intelligente krop D1

AARHUS            8.-9.                    Introkursus for Kropsakademiets studerende. Tilmelding til Kropsakademiet.

SJÆLLAND        14.-16.               Det multidimensionale Menneske

FYN                     14.                       Praktisk træning KIK C2

FYN                     15.-16.               Kommunikation med den intelligente krop D1

FYN                     28.                       Praktisk træning KA / TFH 2

FYN                     29.-30.               Kropsafbalancering / TFH 3

 

APRIL 2014

AARHUS            4.                         Praktisk træning KIK D1

AARHUS            5.-6.                    Kommunikation med den intelligente krop D2

SJÆLLAND        5.-6                     Farvefrekvenser, lys og lyd

FYN                     4.                         Praktisk træning KIK D 1

FYN                     5.-6.                    Kommunikation med den intelligente krop D2

FYN                     25.                       Praktisk træning KA / TFH 3

FYN                     26.-27.               Kropsafbalancering / TFH 4

SJÆLLAND        25.-28.               Kommunikation med den intelligente krop B

 

MAJ 2014

SJÆLLAND        13.                       Praktisk træning

 

JUNI 2014

SJÆLLAND        13.-16.               Kommunikation med den intelligente krop C

 

AUGUST 2014

SJÆLLAND 22.-15.                      Kommunikation med den intelligente krop D