Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev oktober 2014

 Oktober 2014

efteraar_20111025-_MG_5871-Edit-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Efteråret er nu for alvor sat ind, og vi mærker de store kontraster i naturen, hvor vi den ene dag stadig kan være ude uden overtøj og suge solens livgivende lys til os, mens vi den næste er pakket ind i regntøj og næsten er nødt til at have en redningskajak i nærheden. I den kommende weekend går vi igen over til normal soltid. Det er mærkeligt at tænke på, hvor meget en times ændring af tiden påvirker hele vores energisystem og dyrenes færden i naturen.

For nogle giver det forstyrrelser i døgnrytmen. Du kan i tidligere nyhedsbreve finde metoder til at justere døgnrytmen, bl.a. i nyhedsbrevet fra efteråret 2013. Alle tidligere nyhedsbreve finder du på www.kinesiologi-akademiet.dk

Det er også tiden at høste frugterne af hvad vi har sået, både helt konkret og i overført betydning.

Vi har mange bolde i luften i Kinesiologi-Akademiet, ligesom I sikkert også har, og derfor besluttede vi allerede i forsommeren, at vi ville arbejde på at erstatte vores nyhedsbreve med en blog på hjemmesiden, hvor alle kan gå ind og se, hvad der rører sig. Og tilmelder man sig bloggen, får man en mail, når der kommer nyt indlæg. Opskrift på, hvordan man tilmelder sig, finder du indrammet side 7.

Flere af jer har meldt tilbage, at I synes, det er rigtig ærgerligt, at vi ikke sender nyhedsbreve ud mere.

Det vil vi råde lidt bod på her, da vi ved, mange af jer ikke har tid til at surfe rundt på diverse hjemmesider og blogge for at se, hvad der er af nyt. Og ja, det er også en rigtig tidsrøver at være på nettet!

Dette nyhedsbrev indeholder:

Fra bloggen på www.kinesiologi-akademiet side 2-7,                                                              

Bogen Find din indre kraft udkommer, side 7.                                                                          

Aktuelle kurser i november side 7-8.

Kursus med Philip Rafferty i 2015, side 8.

Kursuskalender side side 9-14.

Her er et par af de indlæg, vi har lagt ud på bloggen:

Velkommen til vores blog.

Den skal erstatte vores nyhedsbreve. Fremover vil du her kunne finde nyheder og gode tilbud om undervisning m.m. , mens kursuskalenderen fortsat sendes ud 3-4 gange om året.

Lagt på den 19. Juli 2014

 

Enkel selvhjælpsteknik til  at fjerne smerte

Hvis du har ondt i hovedet eller maven eller smerte et andet sted, kan du forsøge dig med denne enkle teknik.

Fokuser på dit problem.

Hold  din venstre pegefinger og langfinger ved venstre øjenkrog og øjenbryn og træk vejret dybt. Fortsæt, indtil problemet eller smerten aftager, eller du føler en slags mætning

Hold herefter din højre pegefinger og langfinger ved højre øjenkrog og øjenbryn og træk vejret dybt. Fortsæt, indtil problemet eller smerten aftager, eller du føler en slags mætning.

Gentag teknikken, indtil du føler bedring.

 smerteafledning

 

 

 

 

 

Lagt på 06.08.2014 kl. 19:10

 

Kommentar:

Vi har sommerkursus i Enhedsterapiuddannelsen med Audun Myskja. Vi har arbejdet med øvelsen i dag. Den virker, er effektiv og nem.

 

Glutenfri pandekage med chiafrø

I går morges fik jeg lyst til at spise glutenfri pandekage til morgenmad, og her er min opskrift:

1 dl plantemælk

1 spsk chiafrø

1 tsk loppefrøskaller

2 spsk kokosmel

1 æg

1 drys salt

Det hele røres sammen og trækker 15-20 minutter, mens du lige går i bad.

Smelt lidt kokosolie på panden og bag din pandekage.

Spis den med lidt frugt til, eller hvad du nu har lyst til at bruge som topping. Lidt mandler eller nødder kunne sikkert også være godt.

Velbekomme.

Lagt på den 14. oktober 2014

 

 

Ro i hovedet – ro i kroppen

Sådan får du indre ro på bare 1 minut

I dag lå denne lille video i min inbox, og den vil jeg gerne dele med jer.

Vi kender vist alle til dage, hvor det hele bare bliver for meget, fylder for meget, og hvor vi har lyst til at trække stikket et øjeblik. Se med her og lær en enkel, men effektiv teknik:

 

Stilhedsrevolutionen | Et øjebliks meditation

www.stilhedsrevolutionen.dk

Et øjebliks meditationBy Didde On August 14, 2014 · Add CommentDenne video indeholder i al sin enkelhed et skønt og vigtigt budskab:Mediter når som helst og hvor som helst – det tager kun et minut!“Et-øjebliks-meditation” er en rigtig god måde bringe meditation,…

 

Lagt på den 15.Aug

 

VIDENSKABENS VERDEN HJÆLPER KINESIOLOGIEN UDEN AT VIDE DET.

Forleden dag fik Mette og jeg en mail fra en kær kinesiologi medstuderende fra nittenhalvfemserne. Han delte sin begejstring over en spændende radioudsendelse om videnskabens verden på P1 om bl.a. Epigenetik og om et studie af, hvordan man kan fjerne gamle traumatiske minder. Han har givet jer lov til at læse med, og i brevet er der også et link til udsendelsen:

Jeg fryder mig i mit indre uden egentlig at kunne se og fatte den fulde rækkevidde – blot ved jeg, at dette jeg hører i denne radioudsendelse er epokegørende for Kinesiologi !
Der er så meget i denne nye forskning af videnskabsfolk i Epigenetik , der uden at vide det og ville det , så undersøger de hvorfor og hvordan vi som Kinesiologer gør som vi gør …. og så hjælper de os så umådeligt meget …
Age ressesion med mere … gå ned i og på alle planer og hjælpe med korrektionerne …
Her bevises det på højt videnskabeligt plan at der mere end hold i det — lyt blot selv …
Et er gener og et andet er , hvad der styrer vores gener i kroppen og det er jo her Kinesiologien kan gå ind og hjælpe ….
Hvordan sletter vi dårlige og traumatiske minder fra os ? Ja vi ved det som Kinesiologer og den rene videnskab (stakler ) undersøger om de nu kan skabe

 

medicin der kan slette gamle traumatiske minder og her ved vi jo , at det går at fikse med Kinesiologien og hvad vi end bruger i vores i afbalanceringer …
Lad være at tænke videnskabeligt – tænk Kinesiologi og se på dette radioprogram et par trin længere oppe … og så pludselig vil det ses klart – hvorfor er det så vigtigt at teste ud i alle hjørner af et menneske – age ress. – age progress. osv … se her findes en begyndende forskning der belyser dette og de kære videnskabsfolk aner ikke at de hjælper Kinesiologien !
Alt det der tales om her med medicinske droger, der kan hjælpe til forandring i vores liv – her tror jeg , at vi som kinesiologer kan fornemme og tage “ Energi-frekvensen” for pågældende traume og sætte det i ( Ja pause lås ) og så teste videre og hjælpe med afbalanceringen hos det enkelte menneske … !
Et medicinsk stof og droge er uspecifikt og virker overalt i vor krop og sind – hvorimod Kinesiologi går ind specifikt og virker i forhold til konteksten ..

Kopier dette link op i søgelinjen i din browser:

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/videnskabens-verden-126/#!/“Videnskabens Verden: Det spøger i vores gener

Sendt: DR P1, 26 aug. 2014, Start kl. 14:03 – Slutter 15:00

Meget tyder nu på, at vi kan arve mere end vores forfædres gener. Vi kan også arve deres oplevelser! Videnskabens Verden ser nærmere på den del af genetikken, som hedder epigenetik. Et felt, som har fået utrolig stor opmærksomhed i de videnskabelige kredse gennem de sidste år. Men hvor meget, betyder epigenetik egentlig for vores ve og vel? Tilrettelæggelse: Kristoffer Frøkjær-Jensen og Nynne Louise Sørgaard “
Alt det bedste til jer og os med kærlige tanker og hilsner Jens ( ca 2½ times kørsel fra Helsingborg oppe i det Smålandske skovhøjland ) og Grenå – Varberg er tæt på !

 

Skulle nogle af jer efter at have kigget med på bloggen alligevel få lyst til at melde jer til at få sendt mail, når der er lagt nyt på, ja, så er opskriften på, hvad du skal gøre her:

 

Gå ind på www.kinesiologi-akademiet.dk

 

Find din indre kraft

 Din_indre_kraftVi holder workshops i øvelserne fra bogen i januar/februar 2015.

Se kursuskalenderen sidst i nyhedsbrevet.

 

AKTUELT OM KURSER I NOVEMBER:

Mette og Birgitte holder LYSKURSUS i Silkeborg tirsdag den 11. og onsdag den 12. november kl. 16-21 begge dage. Tilmeldingsfristen er overskredet, men prøv at forhøre, om der er ledige pladser.

 

På Sjælland starter Birgit et nyt hold i Kropsafbalancering / Touch for Health 1-2 den 6.-9. november, alle dage kl. 9-17

Mette holder kurset Kommunikation med den intelligente krop, modul D (KIK D) den 6.-9. november.

Forhør dig, hvis du gerne vil med, men det haster med tilmelding!

4 håbefulde kursister i omegnen af Aarhus venter spændt på at komme i gang med kursusrækken Kommunikation med den intelligente krop, modul A (KIK A). Det starter den 13.-16. november i Aarhus, hvis der er minimum 6 deltagere. Skynd dig at tilmelde dig!

Repetionspris!

Og husk så, at repeterer du enten Kropsafbalancering eller Kommunikation med den Intelligente Krop er prisen 300 kr. pr. dag, men du tæller fuldt ud som kursist. Repetitionstimer tæller ikke med i timetallet til kinesiolog.

NYT på Sjælland og i Aarhus:

Fremover vil Kropsafbalancering / Touch for Health igen blive afholdt over 4 weekender.

Kurser med Philip Rafferty i 2015

I juli 2014 havde Edel Hovgaard, Kinesiologiskolen i Vejle, arrangeret kursus med Philip Rafferty i Kinergetics 1-3. Det var et fantastisk kursus, som kombinerer kinesiologi og healing, og resultaterne er imponerende. I forlængelse heraf var der et kursus i BNT (Balancing Nutrition and Toxicity) i København, som Kinesiologiskolen i Vejle og Kinesiologi-Akademiet arrangerede sammen.

Philip tilbød at komme igen i september 2014, og igen lykkedes det at samle et stort hold, som gerne ville på kursus og lære Kinergetics 1-3.

Nu har Philip tilbudt at komme en sidste gang og holde Kinergetics 1-3, og det bliver den 14.-19.maj 2015, hvor kurset holdes ved Hedensted (20 km fra Vejle). Det bliver sidste gang, fordi Philip nu vil koncentrere sig om andre kurser og opgaver, så hvis du vil have chancen for at møde ophavsmanden og mesteren bag Kinergetics, så er det altså sidste udkald. Hvert kursus er på to dage, og prisen pr. kursus er 2000 kr. Tilmelding til Birgit Nielsen.

Der afholdes efterfølgende kursus i Kinergetics 4 og 6 d. 27.-30. juni 2015 i Vejle.

 

Kursuskalender SJÆLLAND

 

KINESIOLOGI – KURSER PÅ SJÆLLAND AFHOLDES PÅ ROSKILDEVEJ 46, 2000 FREDERIKSBERG ELLER PÅ ROLANDSVEJ 6, 2605 BRØNDBY

 

NOVEMBER 2014

FYN 1.-2.                                        Enhedsterapi uddannelsen hold 1 andet år

SJÆLLAND 6.-9.                           Kropsafbalancering / TFH 1-2 alle dage 9-17

SJÆLLAND 6.-9.                           KIK D 1+2 Kommunikation med den intelligente krop. Torsdag og fredag kl.                                                     15,30 – 21,30 lørdag og søndag kl. 9-18

SILKEBORG 11.-12.                     Lyskursus

SJÆLLAND                                     Superviseret træning Kropsafbalancering / TFH kl.9-17

SJÆLLAND 22.-23.                      Metaforkursus kl. 9-17

SJÆLLAND 28.-29                        Farvefrekvenser, lyd og lys / Farvedufte. Fredag kl. 15-22, lørdag kl. 9-18                                                                                       Rolandsvej 6, 2605 Brøndby

2015

JANUAR 2015

SJÆLLAND 8.-11.                         Kropsafbalancering / TFH 3-4 alle dage 9-17

SJÆLLAND 24.-25.                      Meridiankursus første weekend af to sammenhængende

 

SJÆLLAND 27.                              Find din indre Kraft. Foredrag og workshop. . Med baggrund i Audun Myskjas                                               bog af samme navn. Kl. 18,30-21,30

FEBRUAR 2015

SJÆLLAND 7.-8.                           Meridiankursus anden weekend af to sammenhængende

FYN 20.-22.                                   Enhedsterapi uddannelsen hold 1 andet år

 

MARTS 2015

SJÆLLAND 5.-8.                           KIK A 1+2 / Kommunikation med den intelligente krop. Torsdag og fredag kl.                                                  15,30-21,30. Lørdag og søndag kl. 9-18. Træningsaften aftales med holdet.

SJÆLLAND 14.-15.                      Shamanistisk kinesiologi/Shamakinese 1. Kl. 9.30-17.00 begge dage. Sted Gl. Havdrup

APRIL 2015

SJÆLLAND 18.-19.                      Magnetisme, Polaritet, Enhed 16 timers overbygningskursus kl. 9-18 begge                                                    dage

SJÆLLAND 25.-26.                      Shamanistisk grundkursus. Begge dage kl. 9.30 – 16.30. Sted Gl. Havdrup

MAJ 2015

SJÆLLAND 9.                                BNT Phillip Rafferty kl. 9-18. Et samarbejde mellem Vejle Kinesiologiskole og                                                 Kinesiologi-Akademiet Fyns afdelingen.

SJÆLLAND 28.-31.                      KIK B 1+2 / Kommunikation med den intelligente krop. Torsdag og fredag kl.                                                  15,30-21,30. Lørdag og søndag kl. 9-18. Træningsaften aftales med holdet.

JUNI 2015

SJÆLLAND        19.-20.               Farvefrekvenser, lyd og lys / Farvedufte. Fredag kl. 15-22, lørdag kl. 9-18

AUGUST 2015

SJÆLLAND        27.-30.               Kommunikation med den intelligente krop 1+2 C – KIK C. Torsdag og fredag kl.                                              15,30-21,30. Lørdag og søndag kl. 9-18. Træningsaften aftales med holdet.

SEPTEMBER 2015

SJÆLLAND        5.-6.                    Kropsafbalancering / TFH 1 9-17

OKTOBER 2015

SJÆLLAND        8.-11                   Kommunikation med den intelligente krop D – KIK D. Torsdag og fredag kl.                                                     15,30-21,30. Lørdag og søndag kl. 9-18. Træningsaften aftales med holdet.

SJÆLLAND        23.                       Superviseret træning Kropsafbalancering / TFH 1 kl. 15-19

SJÆLLAND        24.-25.               Kropsafbalancering / TFH 2 9-17

NOVEMBER 2015

 

SJÆLLAND        13.-15.               Det multidimensionale Menneske. Fre. Kl. 15-22, Lø/sø kl. 9-18

SJÆLLAND        20.                       Superviseret træning Kropsafbalancering / TFH 2 kl. 15-19

SJÆLLAND        21.-22..              Kropsafbalancering / TFH 3 9-17

DECEMBER 2014

JANUAR 2016 

SJÆLLAND        15                        Superviseret træning Kropsafbalancering / TFH 3 kl. 15-19

SJÆLLAND        16.-17                 Kropsafbalancering / TFH 4 9-17

 

Kursuskalender FYN

 

OKTOBER 2014

FYN                     31.                       Enhedsterapi-uddannelse. Hold 1, 2. år med Audun Myskja

NOVEMBER 2014

FYN                     1.-2.                    Enhedsterapi-uddannelse. Hold 1, 2. år med Audun Myskja

FYN                     14.                       Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 2

FYN                     15.-16.               TFH/Kropsafbalancering 3

FYN                     28.                       Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 3

FYN                     29.                       Find din indre Kraft. Foredrag og workshop. Med baggrund i Audun Myskjas                                                 bog af samme navn. Kl. 18,30-21,30

FYN                     29.-30.               TFH/Kropsafbalancering 4

DECEMBER 2014

JANUAR 2015

FYN                     16.                       Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 4

FYN                     17.-18.               Kommunikation med den intelligente krop. Modul A1

FYN                     24.-25.               Meridiankursus 1. del

 

FYN                     31.                       Metaforkursus

FEBRUAR 2015

FYN                     1.                         Metaforkursus

FYN                     13.                       Praktisk træning KIK A 1

FYN                     14.-15.               Kommunikation med den intelligente krop. Modul A 2

FYN                     20.-22.               Enhedsterapi uddannelsen hold 1 tredje år

FYN                     27.                       Praktisk træning KIK A2

FYN                     28.                       Kommunikation med den intelligente krop. Modul B 1

MARTS 2015   

FYN                     1.                         Kommunikation med den intelligente krop. Modul B 1

FYN                     7.-8.                    Meridiankursus 2. del

FYN                     13.                       Praktisk træning KIK B 1

FYN                     14.-15.               Kommunikation med den intelligente krop. B 2

APRIL 2015

FYN                     11.                       Praktisk træning KIK B 2

FYN                     12.-13.               Kommunikation med den intelligente krop C 1

MAJ 2015

FYN                     8.                         Kommunikation med den Intelligente Krop C 2

FYN                     9.                         BNT-kursus i København

FYN                     10.                       Kommunikation med den intelligente krop C 2

Fyn                      14.-19.               Kinergetics 1-3 med Philip Rafferty (kursussted omkring Vejle)

JUNI 2015

FYN                     18.-21..              Kommunikation med den intelligente krop D 1 OG D 2

 

 

Kursuskalender Aarhus

Kursusadresse: Dansk Akademi for Kropsterapi, Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj.

I Thy holdes kurserne i nærheden af Thisted

 

OKTOBER 2014

FYN                     31.                       Enhedsterapi-uddannelse. Hold 1, 2. år med Audun Myskja

NOVEMBER 2014

FYN                     1.-2.                    Enhedsterapi-uddannelse. Hold 1, 2. år med Audun Myskja

SILKEBORG      11.-12.               Lyskursus

AARHUS            13.-16.               Kommunikation med den intelligente krop. Modul A

 

AARHUS            28.                       Praktisk træning KIK A

 

DECEMBER 2014

 

JANUAR 2015

 

THY                     9.-10.                  Farvefrekvenser, lyd og lys / Farvedufte. Fredag kl. 15-22, lørdag kl. 9-18

AARHUS            15.-18.               Kommunikation med den intelligente krop. Modul B

 

AARHUS            29.                       Find din indre Kraft. Foredrag og workshop. Med baggrund i Audun Myskjas                                                 bog af samme navn. Kl. 18,30-21,30

 

AARHUS            30.                       Praktisk træning KIK B

 

FEBRUAR 2015

 

THY                     18.                       Find din indre Kraft. Foredrag og workshop. Med baggrund i Audun Myskjas                                                 bog af samme navn. Kl. 18,30-21,30

 

AARHUS            26.-28.               Kommunikation med den intelligente krop. Modul C

 

MARTS 2015

 

AARHUS            1.                         Kommunikation med den intelligente krop. Modul C

 

 

 

AARHUS            13.                       Praktisk træning KIK C

 

AARHUS            28.-29.               Metaforkursus

 

 

 

APRIL 2015

 

AARHUS            9.-12.                 Kommunikation med den intelligente krop. Modul D

MAJ 2015

AARHUS            11.                       Reset med Phillip Rafferty.   

August 2015

AARHUS            29.-30.               TFH/Kropsafbalancering 1

Oktober 2015

AARHUS            2.                         Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 1

AARHUS            3.-4.                    TFH/Kropsafbalancering 2

November 2015

AARHUS            6.                         Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 2

AARHUS            7.-8.                    TFH/Kropsafbalancering 3

December 2015

AARHUS            4.                         Praktisk træning TFH/Kropsafbalancering 3

AARHUS            5.-6.                    TFH/Kropsafbalancering 4