Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev november 2015

 

 Nyt fra Kinesiologi- Akademiet, november 2015

 

 

Kornblomst_20150712-1DM43261Hjulet_regnbue

 

 Enhedsterapi_red.1200x800_20151031-7DBS7133

 37 nye enhedsterapeuter i Danmark

 

Her er vi 37 nyslåede enhedsterapeuter, og efter en forrygende euforisk og fantastisk afslutnings- weekend med fremlæggelser af vidt forskellige og fremragende eksamensopgaver, som i sandhed var gaver for enhver, der var til stede – og for fremtidens behandlermiljøer, er det en ny hverdag, vi nu tager fat på. Tre berigende år med Audun Myskja, som ligger forrest i billedet, er nu afsluttet, og vi er stolte af at kunne lykønske alle, der har fuldført uddannelsen. (I kan se navnene på de nye enhedsterapeuter på vores hjemmeside). Et nyt uddannelsesforløb er i støbeskeen, se herunder.

 

Undervisningssæsonen er godt i gang igen. I Kinesiologi-Akademiets tre afdelinger er der gang i Kropsafbalancering/TFH og Kommunikation med den intelligente krop (KIK). Flere benytter sig af, at man kan repetere enkelte moduler i KIK, lige som man kan hoppe ind på et enkelt modul, man har specielt interesse for, og bruge det til opdatering af sin RAB/SA registrering, hvis man ikke allerede har taget kurset. Også andre kurser er på programmet. Du kan se hele vores tilbud af kurser på vores hjemmeside www.kinesiologi-akademiet.dk , som har fået nyt og mere brugervenligt design. Allerede på forsiden præsenteres du for aktuelle nyheder. I kursuskalenderen kan man se, hvilke kurser vi udbyder hvor. De tre afdelinger har forskellige farver. Vi forsøger os med en blog, men lige præcis det, har vi svært ved at prioritere tid til. Man kan også se, hvem der har taget uddannelse hos os, både kinesiologer og nu enhedsterapeuter. Men vi gør lige et forsøg mere.

 

Zivorad Slavinski og psyko-spirituelle metoder – nu i Danmark.

I Enhedsterapiuddannelsen har vi lært og arbejdet med psyko- spirituelle metoder, udviklet af den serbiske psykolog Zivorad Slavinski, og da han og hans kone Alda i begyndelsen af juni måned holdt kursus i Center for Livshjelp i Norge, måtte Mette og Kisser bare af sted. Birgit ville også gerne have været med, men hun var på daværende tidspunkt på ferie i Canada sammen med sin mand, og Birgitte havde også andet på programmet. I begyndelsen af september fik vi alle fire muligheden for at møde Slavinski, da vi tog på instruktørkursus i hans hjemby Beograd. Det var tre utrolig intense og forvandlende døgn. I denne måned holder vi de første kurser i Deep PEAT og andre psyko- spirituelle metoder på Sjælland, Fyn og i Thy. Se datoer i annoncen sidst i nyhedsbrevet. Nye kurser slås op i 2016.

Vi var så begejstrede for at møde denne vise ældre psykolog, at vi inviterede ham til København, hvor han i maj 2016 holder kursus sammen med sin kone. Vi er overbeviste om, at også andre vil få glæde af at være selskab med ham, da der i den blotte tilstedeværelse foregår en forvandling. Kurset foregår på engelsk, men vil løbende blive oversat. Se annonce sidst i nyhedsbrevet.

 

Kinergetics, RESET og BNT.

Edel Hovgaard fra Kinesiologiskolen i Vejle og Birgit er arrangører af uddannelsesforløbet i Kinergetics samt RESET og BNT med Philip Rafferty som instruktør. Det første forløb i Kinergetics på 7 kurser afsluttes til sommer og et nyt forløb starter i maj. Birgit tager til Tasmanien i hele januar 2016 for at tage instruktørkursus i de første Kinergetics kurser.

 

Farvedufte

Nye og spændende produkter er på vej fra Provence i Farvedufte, hold øje med hjemmesiden.

 

Helbred dig selv-workshop

I forbindelse med udgivelsen af den danske udgave af bogen ” Helbred dig selv” af Audun Myskja på Klims Forlag, holder vi workshops i øvelserne fra bogen. Er du i kontakt med en forening, har du lyst til at arrangere en 3-timers workshop på dit lokale bibliotek eller i anden sammenhæng, er du velkommen til at kontakte os for en aftale. Vi har stadig bøger til en favorabel pris til vore kunder. På sidste side i nyhedsbrevet kan du læse lektørudtalelsen af bogen.

 

Nyt hold i Enhedsterapi.

Et nyt hold i den 3-årige uddannelse i Enhedsterapi på i alt 250 timer er planlagt til at starte med et 5 dages sommerkursus, som finder sted den 3.-7. august 2016 på Husmandsstedet i Årslev på Fyn.

Et uddannelsesår består af et sommerkursus på 5 dage samt to weekender fra fredag kl. 14-19 og lørdag og søndag. På det første sommerkursus etableres geografiske studiegrupper, som mødes en gang om måneden. Dette er en vigtig del af læringen og træningen.

Prisen pr. år er 12.000 kr. inkl. materialer og forplejning på kursusdagene. Der er mulighed for gratis overnatning på kursusstedet.

 

Undervisere er Audun Myskja, Norge, undervisere fra Kinesiologi-Akademiet samt gæsteundervisere.

 

Vi ser med glæde frem til fortsat samarbejde med Audun Myskja om denne uddannelse.

 

 

KINESIOLOGI-AKADEMIET TILBYDER

NYE SPÆNDENDE NYE UNDERVISNINGSFORLØB

WORKSHOP I PSYKO-SPIRITUELLE REDSKABER – HERUNDER DEEP PEAT

På Sjælland, Fyn og i Jylland

På workshoppen lærer du flere af de sikre, hurtige og meget, meget effektive psyko-spirituelle redskaber, som er udviklet af Zivorad Slavinski, psykolog og moderne mystiker. Det er enkle og dybtgående metoder og redskaber, som giver mennesket mulighed for at leve sit åndelige potentiale uden at være forhindret af destruktive psykologiske mønstre.

Deep PEAT, som er en af de mest grundlæggende metoder, du kommer til at arbejde med, er betegnelsen for Primoridal Energy Activation and Transcendence. Det er et system, der fjerner traumer og andre dybereliggende problemer på kort tid. Man begynder med det problem, man står midt i, og følger så gennem processen de dybere følelser, der gemmer sig nedenunder. På den måde finder man ind til roden.

På workshoppen arbejdes der bl.a. med

  • Deep PEAT
  • Fingertip metoden (FM)
  • Inner Magical words

 

Workshoppen er enveksling mellem demonstration af metoderne på medkursister og partnerarbejde.

 

Vi er i uddannelsen i Enhedsterapi med Audun Myskja blevet introduceret til flere af metoderne, som du også kan læse om i bogen: Helbred dig selv” af Audun Myskja. Vi har taget instruktørkursus i psyko-spirituelle metoder hos Zivorad Slavinski i Beograd i september 2015.

Brøndby: 14.-15.november 2015, bg.dage 9-17 med Mette Pedersen, kinesiologi.mette@post3.tele.dk

Thisted: 21.-22.november 2015, bg.dage 9-17 med Kisser Bjerregård, kisser@kinesiologi.dk Svalgaard, Rosvangvej 47, Sjørring, 7700 Thisted. Mulighed for overnatning. LEDIGE PLADSER VED HURTIG TILMELDING

Ringe: 28.-29.november 2015, bg.dage 9-17 med Birgit Nielsen, birgit@kinese.dk  FÅ LEDIGE PLADSER

Prisen for deltagelse i workshoppen er 2200 kr. , inkl. Manual og forplejning. Tilmelding til de enkelte instruktører.

Alle kan deltage på vores workshops. Der kræves ingen specifikke forudsætninger.

 

 

FØRSTE GANG I DANMARK: WORKSHOP MED ZIVORAD SLAVINSKI.

PEAT OG ANDRE PSYKOSPIRITUELLE REDSKABER FOR ALLE SLAGS BEHANDLERE OG ANDRE INTERESSEREDE

 

Den 20.-22. maj 2016 på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

 

Vi glæder os over, at vi nu også i Danmark kan byde velkommen til workshop med en af de vigtigste bidragsydere til psykologisk og spirituel forvandling i vor tid. 

Zivorad Slavinski har siden 1960erne arbejdet som psykolog og moderne mystiker ved at skabe en ny syntese: Enkle og dybtgående værktøjer, som giver mennesket mulighed for at leve sit åndelige potentiale uden at være forhindret af destruktive psykologiske mønstre. Han har studeret psykologiske og åndelige metoder og skabt sine egne værktøjer, som består af yderst virksomme og unikke metoder, som på meget kort tid forløser dybe traumebilleder og traumer. Zivorad er ganske enkelt et geni inden for traumeterapi. Vi har mødt Zivorad i Norge i juni og har taget instruktørkursus i psyko-spirituelle metoder hos ham i Beograd i september 2015.

Deep PEAT, som er en af de mest grundlæggende metoder, man på kurset kommer til at arbejde med, er betegnelsen for Primoridal Energy Activation and Transcendence. Det er et system, der fjerner traumer og andre dybereliggende problemer på kort tid. Man begynder med det problem, man står midt i, og følger så gennem processen de dybere følelser, der gemmer sig nedenunder. På den måde finder man ind til roden.

På workshoppen arbejdes der med

 

  • Deep PEAT
  • Fingertip metoden (FM)
  • Inner Magical words

 

Deltagerne på junikurset i Norge var som os meget begejstrede. Ifølge Audun Myskja, som var arrangør af kurset, florerede udtryk som ”En revolution i mit liv”, i tilbagemeldingerne efter kurset. Da Zivorad er i slutningen af sin karriere, har I nu en helt unik chance for at møde mesteren selv, den chance, som vi greb i september måned, og som har skabt en banebrydende ændring i arbejdet med både vore klienter og os selv.

Kurset koster 4000,00 kr. inkl. forplejning og materialer. Der oversættes løbende til dansk.

Ved tilmelding og betaling senest 2 måneder før, gives 10 % i Early Bird.

Yderligere informationer og tilmelding til Kisser Bjerregård kisser@kinesiologi.dk eller Mette Pedersen kinesiologi.mette@post3.tele.dk

 

ENHEDSTERAPI

NYT UDDANNELSESFORLØB PÅ 3 ÅR STARTER TIL AUGUST 2016

I august 2016 starter et nyt 3-årigt forløb i Enhedsterapi med Audun Myskja, undervisere fra Kinesiologi-Akademiet samt gæsteundervisere. Har du lyst til at blive Enhedsterapeut, så skal du slå til nu! Læs mere om forløbet på vores hjemmeside og på vores Facebook-side.

 

Materialevurdering