Kinesiologi – Akademiet

Nyhedsbrev september 2012

Nyhedsbrev september 2012

Redaktion: Kisser Bjerregård, Mette Pedersen, Birgitte Rasmussen og Birgit Nielsen

 Nyhedsbrev_september_2012_1

 

 

 

 

 

Dette nyhedsbrev er forfattet i Frankrig, hvor Kinesiologi-Akademiet i den første uge af september har haft retreat og kursus med flg. overskrift: Vibration, Frekvens og Harmoni.

Det har været en intens uge med mange oplevelser, skønne afbalanceringer, dejligt vejr og yderst velsmagende aftensmåltider, tilberedt helt fra bunden af værterne på Petit Auberge de Roussillon, hvor vi har resideret under hele opholdet.

Det er absolut ikke sidste gang, at vi har været i Provence på kursus og retreat. Vi arrangerer en ny tur i 2013. Du kan læse mere om turen længere fremme i nyhedsbrevet, og på vores hjemmeside er der billedgalleri fra vores tur.

 

Harmonisering i forhold til Jordelementet

De fem elementer, som er en af grundpillerne I kinesisk medicin, handler bl.a. om energitilstanden i de forskellige meridianer og de tilhørende organer. I august-september er jordelementet aktivt, og dermed også Mave- og Miltmeridianen. Disse to meridianer står for optagelse og fordøjelse af alt, hvad vi indtager. Ikke bare mad, men også følelser og stemninger og hændelser. Når de er I balance, har vi indre ro, harmoni og balance, og vi kan fordøje vores mad og alt, hvad vi kommer ud for.

Flg. øvelser styrker de to meridianer:

Massage af Mavemeridianens punkter 36-45 (ligger på ydersiden af skinnebenet og sidste punkt er på ydersiden af 2.tå)

Massage af Miltmeridianens punkter 9-1 (ligger på indersiden af skinnebenet og sidste punkt er på storetå-neglens inderste hjørne)

 Nyhedsbrev_september_2012_2

 

 

 

 

 

Hvis der er ømhed, masserer man det pågældende sted, indtil ømheden har fortaget sig.

 

Til slut laves flg. øvelse, hvor Miltmeridianen strækkes og styrkes:

Stå med begge fødder solidt plantet på jorden og med håndfladerne mod hinanden I brysthøjde. Tag en dyb indånding og skil hænderne ad, idet du fører den ene arm mod himlen og den anden hånd mod jorden. Forestil dig, at du presser opad med den ene hånd og nedad med den anden. Tag nu en ny indånding og lad dine hænder bytte plads og stræk igen hele kroppen. Gentag øvelsen 3-4 gange.

Det kulinariske aspekt

Jordelementets farve er gul – den modne gule farve, og den ses overalt i haven lige nu. Alting bugner, og det er høsttid. Blomster er ikke kun til pynt. Mange af dem kan spises, friske eller tørrede eller bruges til skønne olier og cremer, så vi året rundt kan nyde sommerens blomster og deres gavnlige virkninger. Det er nu, at forrådskammeret skal fyldes med kryddersalte tilsat blomster, urter eller tørrede grøntsager eller skønne olier – både til indvortes eller udvortes brug.

Find evt. inspiration I Anemette Olesens bog: spiselige blomster – øjenfryd og velsmag

Morgenfrueolie

En gang morgenfruer I haven – altid morgenfruer I haven. Det er en smuk blomst med mange gode egenskaber. De smukke kronblade kan bruges I salater, og tørrede morgenfrueblade kan kommes I grøden eller I brødet eller I kryddersaltet for at give farve. Morgenfruen er betændelseshæmmende, og den er fantastisk til hudproblemer, sår, rifter og forbrændinger. Du kan lave din egen morgenfrueolie. Tag handsker på, når du plukker dem. Nogle mennesker reagerer med udslæt, når de er I kontakt med blomstersaft. Bladene tørres I ovnen I 1 ½ time ved 50 grader. Du kan også købe tørrede blomsterblade. Der kan tilsættes E-vitamin for at forlænge holdbarheden. Olien kan også bruges til crème. Læs mere om dette I Rikke Gjørlichs bog: URT.

1 håndfuld tørrede øko morgenfruekronblade og ca. 1 dl. øko mandelolie (eller øko olivenolie)

 

  • Fyld de tørrede morgenfrueblade i et glas med låg og hæld olie på til bladene er dækket.
  • Luk glasset og ryst det godt. Stil glasset i solen, f.eks. i vindueskarmen, og lad olien trække i 3 uger.
  • Filtrer olien, når den er færdig med at trække. Si udtrækket gennem en meget fintmasket si eller et ostelærred. Bruger du ostelærred, er det nemmere at presse de sidste dråber ud af bladene.
  • Fyld olien på et rent, mørkt glas og opbevar den i køleskab.

 

Uddannelse I Enhedsterapi

I slutningen af vinterferien havde vi kursus med Audun Myskja, læge fra Norge, og det var en kæmpe succes og samtidig en stor oplevelse, og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra de 49 kursister. Det er vi naturligvis meget glade for. Der blev lyttet og arbejdet intenst i samtlige tre dage, og alle fik så meget med sig hjem. Audun Myskja var også glad for at være i Danmark og undervise, og han kommer igen til oktober for at starte et samarbejde op med Kinesiologi-Akademiet, hvor han udbyder hele sin Enhedsterapi-uddannelse her i Danmark. Det glæder vi os rigtig meget til at være en del af, og vi glæder os over, at rigtig mange allerede har meldt sig til uddannelsen, som kommer til at foregå på Husmandsstedet i Årslev på Midtfyn.

Der er stadig enkelte ledige pladser, så hold dig ikke tilbage. De sidste pladser bliver delt ud efter ”først til mølle” princippet, og der er kun plads til 50 kursister.

 

Syngeskålenes forunderlige univers

Mandag d.27.august havde vi inviteret Jane Winther fra Unisounds til at komme til Ringe med sit foredrag: Syngeskålenes forunderlige univers.

Det blev en fantastisk aften for de 46 deltagere, som via Janes store viden, engagement og udstråling blev ført ind i syngeskålenes forunderlige univers.

Flere af deltagerne fik korte behandlinger, og vi har fået flg. tilbagemeldinger:

Vibeke Nielsen:

“Tusinde tak for en fantastisk aften, som har betydet meget for mig. Syngeskålene og deres klang har jeg kendt i mange år, gennem et arrangement i Århus og har der købt skåle af Jane, som jeg har brugt. Jeg har på selve aftenen lært om en anden måde jeg kunne bruge skålene på, som er fantastisk og som jeg har haft stor gavn af siden i min klinik. Oplevelsen var meget fin og ude i lagene uden for min krop, der hvor hun brugte raslerne. Energien samlede sig som en bølge over og under mig og gik ind i mit hjerte. Da skålene blev lagt rundt om mig følte jeg, at jeg blev samlet og alle mine finere lag blev healet og løftet, det var en fantastisk følelse.”

 

Ida Sæderup:

 

“Der var en helt speciel stemning i rummet. Det føltes som om, der var en åbenhed både fra

 

 

foredragsholderens side og deltagernes side.

Jane Winther tog mig i mandags ind i hendes forunderlige verden af syngeskåle m.m., hun tryllebandt mig helt med hendes ro, centrering og energiverden omkring syngeskålene.

Jeg synes, at de beroligende og centrerende energier kom både fra Jane og syngeskålene: de harmoniserede verden i mig.

Jeg føler helt sikkert, at jeg kan bruge mødet med Jane og syngeskålene i mit fremtidige liv.

Jeg vil klart anbefale andre at møde Janes syngeskåle. Tak for en dejlig aften til Kinesiologi -Akademiet.”

 

Helle Primdahl:

 

“Ja, jeg var en af de heldige og det var/er jeg rigtig glad for. Jeg blev overrasket over, hvor kraftfuldt det føltes at mærke syngeskålens vibrationer gå igennem min krop. Det føltes som om vibrationerne bredte sig i min krop lidt ligesom ringe spredes i vandet når man kaster en sten i. Det var især effektfuldt med skålen på mit underliv og den på mine ankler.

 

Da Jane stillede en syngeskål under briksen og slog den an, var det som om at blive indhyllet i lyd, og jeg fik følelsen af at ligge tryg og beskyttet ligesom i livmoderen. Da jeg rejste mig fra briksen kunne jeg mærke at jeg var blevet dybt afslappet. Jeg var “faldet ind i mig selv”.

 

Skålenes lyde og Janes fremtoning mindede mig om hvordan det føles at være i balance og i overensstemmelse med mit selv. Det trængte jeg også til at blive mindet om. Jeg vågnede de efterfølgende morgener med en fred i min krop, som jeg ikke har mærket længe. Således vil jeg anbefale syngeskåle terapi til enhver som har stress i sin krop. Skålenes vibrationer hjælper kroppen og cellerne med at slappe af og være i deres naturlige tilstand. Tak for en dejlig aften.”

 

Lotte Obbekjær:

 

”Jeg havde den fornøjelse at få lov at være prøvekanin for demonstration af syngeskålene.

Inden jeg kom til arrangementet havde jeg ikke den store viden om syngeskåle og deres muligheder. Jeg har hørt dem i forskellige sammenhænge og været dybt betaget af hvad deres lyd gør ved mig. Som for Jane Vinther er kirkeklokken også en betagelse for mig. Den dybe efterklang som kan blive siddende i lang tid efter sidste slag er helt speciel. Derfor var jeg også meget spændt på hvad denne aften ville bringe.

Jeg blev placeret maveliggende på briksen. Jane bød mig først en skål som jeg egentlig var ret glad for mens jeg sad på min plads lidt væk, men den virkede for dundrende da jeg kom helt tæt på.

 

 

Den næste faldt mere ind i min krop. Også selv om jeg egentlig syntes de lød meget ens. Men der måtte intuitionen, som vi blev udfordret på, få lov at tale.

Skålen blev slået an lige over os sacrum og blev for hvert anslag flyttet ganske lidt af gangen og helt op til lav nakkehøjde (ca. C7). Og så tilbage igen. Herefter blev den sat i haserne og på mine fodsåler. Jeg vendte rundt og fik nu skålen i håndfladen, albuebøjningen og på skulderrundingen.

Det første anslag var helt fantastisk. En stor overraskelse i intensitet og i fornemmelsen i kroppen. Det løb som en bølge hele vejen op langs rygsøjlen og vibrerede ganske let ud i kraniet. Anslagene kom meget hurtigt efter hinanden – det skulle være en hurtig demo. Det var lidt voldsomt og jeg oplevede at jeg midt ud for skulderbladene fik nok. Men nåede ikke at sige fra før Jane var videre, og så var det ubehagelige væk igen. Måske betød det noget at jeg lå med hovedet drejet ud til siden, eller også var det fordi forplantningen af lydbølger blev så intens grundet tempoet. Det kunne være rigtig godt at prøve med god tid og med en lige nakke, så man i god ro kunne nå at absorbere det man mærker og det det sætter gang i.

Jeg er kranio-sakral terapeut og er vant til at behandling udløser lyst til bevægelse i de afspændte områder af kroppen. Sådan var det også her. Umiddelbart blev jeg meget tung og faldt langt ned i underlaget, men efter at have ligget lidt, blev det meget nødvendigt at komme op at stå og få rystet kroppen godt igennem. Som om vibrationerne skulle rystes ud igen efter brug eller måske bare helt ud i de fjerneste hjørner for at gøre deres virkning. Jeg har en del spændinger i mit lændeområde og der skulle ikke mange anslag til før det begyndte at summe og gøre ”oprør” der. Spændingen er der stadig her dagen der på, men fornemmes anderledes. Da skålen blev sat på mine fodsåler var det en helt anden fornemmelse. Meget blød og på en eller anden måde mere dybtgående. Hele vejen op til hårtoppen. Anslaget føltes som en stor bølge som efterfulgtes af bitte små bølger.

Da jeg kom op at stå fornemmede jeg helt klart at jeg havde en god tyngde ned mod gulvet, virkelig grounding der ville noget. Jeg følte mig, efter at have rystet mig, dejlig afspændt og var fyldt af en stor fred. (Som i øvrigt kun blev forstærket af aftenens videre indslag).

Jeg sov som en sten om natten. Da jeg vågnede var jeg voldsomt tørstig og har følt denne tørst gennem hele dagen. En ”bi”virkning? Jeg har gennem dagen fået tømt mit tarmsystem helt og aldelesJ

Tak til arrangørerne og Jane Vinther for en fantastisk oplevelse, som har sat sig dybe spor og store ønsker om flere syngeskåle.”

 

Jane Winther var selv meget glad for aftenen, og en af kursusdeltagerne inspirerede hende til temaet for en ny aften: “Lyd og stemme til ro og centrering”, hvor den meditative brug af stemmen og syngeskåle vil være i fokus.

Det vil vi glæde os til at arrangere, og det vil blive I 2013. Når vi har fastsat en dato, bliver det skrevet I nyhedsbrevet.

Flere af deltagerne fortalte Jane Winther, hvordan de arbejdede med lyd og syngeskåle I deres klinik eller hos dem selv derhjemme. Vi vil opfordre til, at alle eksperimenterer med lyd på den ene eller den anden måde. Lyd er et meget kraftfuldt værktøj, som alle kan bruge. Man behøver ikke at have en syngeskål. Vi har alle en stemme, stor eller lille, og den kan vi bruge på mange forskellige måder, når vi arbejder med os selv eller med andre. Vi vil gerne viderebringe jeres erfaringer – send dem til os, så vi kan sætte dem I nyhedsbrevet.

 Nyhedsbrev_september_2012_3

 

 

 

 

 

 Nyhedsbrev_september_2012_4

 

 

 

 

 

Frankrig

Som omtalt i starten af nyhedsbrevet er vi blevet opfordret til at gentage turen til Provence, og det gør vi meget gerne. Det bliver d.26.august -2. September 2013, hvor vi igen har booket La Petite Auberge de Roussillon, fordi det bare er et fantastisk sted.

Hvis du har lyst til at komme med, så skal du være hurtig. Der er tilmelding senest d.1. november 2012, da vi skal have bestilt flybilletter hurtigst muligt. Du kan kontakte Mette Pedersen og få tilsendt yderligere information – mette.kinesiologi@post3.tele.dk

Herunder kan du læse kommentarer fra deltagerne fra den nyligt afsluttede tur:

”En uge med energiarbejde mellem de røde bjerge under påvirkning af solens energi og jordens kraft”

”En helt vidunderlig uge, hvor alting var vel tilrettelagt. Et rigtig godt program, hvor der var tid og ro til at klare de dejlige afbalanceringer. Vejret var med os, vi havde et pragtfuldt sted med omsorg, glæde og masser af godt humør”

 

”For mig blev turen til årets absolutte højdepunkt. Understøttet af kurstedets særlige energi, kursusdeltagernes kærlige åbenhed og ikke mindst den fantastiske lederstab, som tilrettelagde det hele vidunderligt på alle planer, så skete der nogle dybtgående processer, som føles som kvantespring”

”Tak for et fantastisk afbalanceret kursus. Jeg synes, at I er fantastiske på hver jeres måde. Det er tydeligt, at I arbejder godt sammen, stimulerer og forstærker energien omkring jer! Det er en fornøjelse at være med i. Stedet, hvor vi boede, er utrolig dejligt – *******. Kurset var fantastisk gennemarbejdet. Det føltes som om, at de afbalanceringer og øvelser, vi lavede den ene dag, var forudsætningen for at komme videre den næste dag. Hele kurset åbnende indad-og udadtil (blokeringen indeni og blokeringen i de ydre chakra f.eks.). Det var SÅ dejligt at være en del af. 100.000 tak for alt”.

”Fantastisk rejse, der åbnede op for min egen indre visdom. Stedet var unikt på alle måder. Som vegetar fik jeg den mest velsmagende og delikate mad.”

”Vi har været på retreat i Provence. Fantastisk sted, fantastisk mad, dejlige mennesker og forrygende energi. Vi har haft hovedet i himlen – helt ude på galakserne, men fødderne på jorden. Vi har fået fantastiske afbalanceringer – ikke mindst har har vi grinet os til nogle suveræne nogle af slagsen. Kisser, Mette, Birgitte og Birgit var mestrene bag dette veltilrettelagte retreat. Tak for alt”

”Transformation gør træt; dejligt, at sengen er nær hele ugen”

”Fantastisk rejse…. Skønt sted, dejlige mennesker, gode afbalanceringer – super energi. Tusind tak og på gensyn”.

” Kurset i Provence har været utroligt inspirerende – lærerigt , udviklende og inspirerende. Fantastisk godt organiseret af disse 4 kompetente og professionelle facilitatorer. Fantastisk godt materiale, enkelt opsætning af teknikken. Den gik uendelig dybt og gav mulighed for personlig udvikling og kollektiv udvikling. Meget dybt og samtidig nænsomt i det tempo, der passede til den enkelte. Der har været dejlige udflugter i omegnen. Meget smukke og dybe meditationer og muligheder for retreat. Stedet er helt ideelt – forplejningen ligeså.”

 

Feng Shui

Senere i efteråret / foråret arrangerer vi en aften med Feng Shui. Vi er så heldige, at en af vores kursister har et Feng Shui firma sammen med sin søster, og de vil gerne give os en indføring i

 

principperne, så vi kan få ny inspiration til at indrette os i pagt med de fem elementer. Datoen følger. Det kan være svært at finde en dato, når kalenderen er fuld allerede, men den kommer.

 

Psykologi – Kortere efteruddannelsesforløb på ni moduldage i biologisk traumebehandling på Fyn med start d. 4 marts 2013

 

Vi er så heldige, at psykolog og kropsterapeut Ulla Rung Weeke har sagt ja til at undervise i psykologi på Fyn i 2013. Datoerne ligger fast, så reserver dine fridage allerede nu, for der er virkelig noget at glæde sig til. Kurset er for alle, som har lyst at fordybe sig i dette område.

 

Kisser Bjerregård har deltaget I et tidligere kursus med Ulla Rung-Weeke, og hun skriver flg. om kurset:

Ulla Rung Weeke er cand. psych. – krise og kropsterapeut og specialist i Psykotraumetologi. Her specielt den biologiske krop – hjernen, nerve og hormonsystemet og disse eventuelle sammenhænge med vores personlighed og kroniske sygdomme. Ulla har de sidste 25 år uddannet sig og taget kurser og uddannelser hos Dansk Selskab For Bioenergetik, Bodynamic Ins, Peter Levine (SE )metoden, Kranio Sacral metoder, diverse kropsmetoder og behandlinger – rolfing, rolfmovent, Continium ved Emilie Conrad. I sit arbejde kobler hun dette sammen med ernæringsterapien og hvad der sker ved at tilføre optimale nærings og informationsstoffer, der er naturlige for kroppen, og hvad det gør for stresstilstande, depressioner, angst og i det hele taget vores evne til at være glade, veltilfredse og sanselige væsner.

Ulla har 2 gange afholdt 50 timers psykologikurser for kinesiologi studerende, uddannede kinesiologer og andre interesserede i Thy /Jylland under titlen Psykosomatik, tilknytning og nervesystemet. Begge gange med så stor succes, at der blev lavet opfølgningskurser i chok-traume og glæde og et par moduler i skyld og skam. Da vi dannede Kinesiologi-Akademiet, ville vi meget gerne kunne tilbyde vores studerende dette ekstraordinære kompetencegivende kursus, så de kan få en både teoretisk og praktisk indføring i nervesystemet, den tidlige tilknytning, chok og traumer, skam og skamudviklingen. Det er nu lykkedes os at få lavet en aftale med Ulla om et forløb. Ulla er en kompetent og dygtig underviser med hjertet på rette sted, en fin åbning til det spirituelle og en god jordforbindelse med fødderne godt plantet med dybe rødder ned i Moder Jords muld.

 

 

Vi glæder os over at så mange som muligt kan få denne viden og praksis med sig i uddannelsen til kinesiolog. Kurset er åbent for såvel akademiets studerende som udefra kommende både studerende og uddannede indenfor både kinesiologi og beslægtede fag.

 

Flg. datoer er reserveret til tre moduler á tre dage:

4.-6.marts 2013 og 29.april -1.maj 2013 og 17.-19.juni 2013

Pris pr. Modul: 4000 kr.

Max. Antal deltagere: 16. Pladserne fordeles efter først til mølle – princippet.

Læs mere om Ulla Rung-Weeke: www.skolenforpsykosomatik.dk

 

Nyt kursus

Vi har udviklet et MERIDIAN-KURSUS, som vi holder første gang d.8.-9.december på Fyn. Kurset bliver sandsyligvis udvidet med fredag eftermiddag, da der er meget stof til kurset.

Dette kursus er blevet til på baggrund af et udtalt ønske fra mange kursister: ”Vi vil så gerne lære noget mere om meridianer.”

Allerede i Kropsafbalanceringskurserne arbejdes der med meridianerne, men dette kursus går mere i dybden med de enkelte meridianer og deres respektive punkter. Der arbejdes udelukkende

med punkter på underarme og underben, jf. den traditionelle kinesiske akupunktur, som også kun benytter disse punkter.

De gennemgående afbalanceringsteknikker er lyd og polaritet – to teknikker, som er enkle og effektive.

I tillæg til det udarbejdede kompendium bruges bogen ”Meridiane, Modes und Formate” af Hugo Tobar.

Kurset forventes godkendt af Danske Kinesiologiers Meritudvalg og vil herefter komme til at ligge i det tredje lag i lagkagemodellen.

 

Derudover er der igen mulighed for at starte forløb op i alle tre akademier eller tage enkelt-kurser. Se mere i kursuskalenderen herunder.

KURSUSKALENDER    

 

SEPTEMBER 2012

AARHUS            14.-16.               Kommunikation med den intelligente krop C 1

FYN                     15.-16.               Kommunikation med den intelligente krop A 2

SJÆLLAND        18.                       Praktik kl. 17 til 22 – medbring klient

SJÆLLAND        22.-23                 Kropsafbalancering 1/ TFH 1        

AARHUS            28                        Praktisk træning KIK A 1

AARHUS            29                        Praktisk træning KIK B 1 og B 2 Kl. 9-15

AARHUS            29.-30.               Kropsafbalancering 1 / TFH 1

SJÆLLAND        29.-30.               Shamanistisk Grundkursus

 

OKTOBER 2012

SJÆLLAND        5.-7                     Tankeenergier – Livsstrategier

FYN                     6.-7.                    Kommunikation med den intelligente krop B 1

AARHUS            5.                         Praktisk træning, KIK C 1

AARHUS            6.-7.                    Kommunikation med den intelligente krop C 2

SJÆLLAND        9.                         Praktik kl. 17 til 22 – medbring klient

FYN                     12.-14.               Enhedsterapi uddannelsen 1. hold. Audun Myskja

FYN                     27.-28                 Kommunikation med den intelligente krop B 2

SJÆLLAND        30.                       Praktik kl. 17 til 22 – medbring klient

 

 

NOVEMBER 2012

SJÆLLAND        3.-4.                    Kropsafbalancering 2 / TFH 2

AARHUS            10.-11.               Kropsafbalancering 2 / TFH 2

SJÆLLAND        10.-11                 Kommunikation med den intelligente krop D 1

AARHUS            12                        Workshop, hjælp til selvhjælp med kinesiologi. Kl. 19-21.30

FYN                     16.-18.               Kost og ernæring

AARHUS            16.                       Praktisk træning, KIK C 2

AARHUS            17.-18.               Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     24.-25.               Kommunikation med den intelligente krop C 1

 

December 2012

AARHUS            1.-2.                    Kommunikation med den intelligente krop D 2

SJÆLLAND        1.-2.                    Kommunikation med den intelligente krop D 2

FYN                     8.-9.                    Meridiankursus (NYT KURSUS)

 

JANUAR 2013 

SJÆLLAND        5.-6.                    Kropsafbalancering 3 / TFH 3

AARHUS            12.                       Praktisk træning KIK D 1 og D 2

AARHUS            12.-13                 Kropsafbalancering 3 / TFH 3

SJÆLLAND        15.                       Praktik 17 til 22 – medbring klient

FYN                     19.-20.               Kommunikation med den intelligente krop C 2

AARHUS            19.-20.               Farvefrekvenser, lyd og dufte

SJÆLLAND        25.                       PEKANA-essenser med Helge Larsen i Valby

FYN                     26.-27.               Kropsafbalancering 1 / TFH 1

 

SJÆLLAND        30.                       Praktik 17 til 22 – medbring klient

 

FEBRUAR 2013

SJÆLLAND        2.-3                     Kropsafbalancering 4 / TFH 4

AARHUS            9.-10.                  Kropsafbalancering 4 / TFH 4

FYN                     16.-17.               Kommunikation med den intelligente krop D 1

FYN                     22.-24.               Enhedsterapi uddannelsen 1. hold. Audun Myskja

 

MARTS 2013

FYN                     2.-3.                    Kropsafbalancering 2 / TFH 2

AARHUS            2.-3.                    Kommunikation med den intelligente krop A 1

FYN                     4.-6.                    Psykologikursus med Ulla Rung-Weeke, 1. Modul

SJÆLLAND        8.                         Sansekursus med Susanne Rud

SJÆLLAND        9.-10.                  KIK A1

SJÆLLAND        23.-24.               KIK A2

FYN                     23.-24.               Kommunikation med den intelligente krop D 2

 

APRIL 2013

SJÆLLAND        5.                         Praktisk træning KIK A1 og A2 kl.15.30-21.30

FYN                     6.-7.                    Kropsafbalancering 3 / TFH 3

AARHUS            13.-14.               Metaforkursus

SJÆLLAND        20.-21.               KIK B1

AARHUS            19.                       Praktisk træning KIK A 1 kl. 16-19

 

 

AARHUS            20.-21.               Kommunikation med den intelligente krop A 2

FYN                     29.-30                 Psykologikursus med Ulla Rung-Weeke, 2. modul

 

MAJ 2013

FYN                     1.                         Psykologikursus med Ulla Rung-Weeke, 2. Modul

FYN                     4.-5.                   Kropsafbalancering 4 / TFH 4

SJÆLLAND        4.-5.                    Kommunikation med den intelligente krop B2

SJÆLLAND        15.                       Praktisk træning KIK B1 og B2 kl.16-22

AARHUS            24                        Praktisk træning KIK A 2

AARHUS            25.-26.               Kommunikation med den intelligente krop B 1

 

JUNI 2013

FYN                     1.-2.                    Metaforkursus

SJÆLLAND        8.-9.                    KIK C1

AARHUS            14                        Praktisk træning KIK B 1

AARHUS            15.-16.               Kommunikation med den intelligente krop B 2

FYN                     17.-19.               Psykologikursus med Ulla Rung-Weeke, 3. Modul

SJÆLLAND        22.-23.               Kommunikation med den intelligente krop C2

 

AUGUST 2013

FYN                   7.-11.                  Enhedsterapi uddannelsen 1. hold 5 dage. Audun Myskja

SJÆLLAND        16.                       Praktisk træning KIK C1 og C2 kl. 16-22

PROVENCE       25.8.-2.9            Vibration – frekvens – harmoni, 20 timer kinesiologikursus og retreat.

 

 

SEPTEMBER 2013

SJÆLLAND        7.-8.                    Kommunikation med den intelligente krop D 1

AARHUS            13.                       Praktisk træning KIK B 2

AARHUS            14.-15.               Kommunikation med den intelligente krop C 1

SJÆLLAND        21.-22.               Kommunikation med den intelligente krop D2

AARHUS            27.                       Praktisk træning KIK C1

AARHUS            28.-29.               Kommunikation med den intelligente krop C 2

 

OKTOBER 2013

FYN                     4.-6.                    Enhedsterapi uddannelsen 1. hold . Audun Myskja

SJÆLLAND        9.                         Praktisk træning KIK D1 OG D2 kl. 16-22

 

NOVEMBER 2013

AARHUS            1.                         Praktisk træning KIK C 2

AARHUS            2.-3.                    Kommunikation med den intelligente krop D 1

AARHUS            29.                       Praktisk træning KIK D 1

AARHUS            30.                       Kommunikation med den intelligente krop D 2

 

DECEMBER 2013

AARHUS            1.                         Kommunikation med den intelligente krop D 2