Kinesiologi Akademiets logo

Enhedsterapi – nu med hjemmeside.  Enhedsterapi

Vi har den store glæde, at vi nu kan byde dig velkommen til at besøge vores nye hjemmeside. Da vi besluttede at enhedsterapi, skulle have sin egen hjemmeside, blev det hele meget mere enkelt. Alt vedrørende kinesiologi og uddannelse til kinesiolog på www.kinesiologi-akademiet.dk og alt vedrørende enhedsterapi uddannelsen på www.enhedsterapi.dk

Kig dig rundt, åbn de forskellige døre, gå ind og kig dig omkring. Vi håber du vil føle dig hjemme og vil få en fornemmelse af, hvad enhedsterapi uddannelsen og enhedsterapi kan byde på.

Arbejdet med musik og toning i behandling er en vigtig del af enhedsterapi uddannelsen, derfor har vi på hjemmesiden valgt at linke til et par indslag i norsk TV om musik i behandling af demens. Audun Myskja har i 2012 afsluttet sin doktorafhandling, som netop var en afhandling om behandling af demente med musik. Metoden er nu blevet meget udbredt i Norge, og der er lavet Myskja skoler rundt omkring. Man kan godt sige, at Audun Myskjas metoder  er kommet på den norske finanslov, da sundheds depardamentet har bevilget et millionbeløb til uddannelse af plejepersonale. På det plejehjem i Lillehammer, som man ser i udsendelsen, er personalets sygefravær dalet betydeligt og medicinforbruget hos beboerne er næsten halveret efter de er begyndt at bruge musik i behandlingen af demente. Bl.a. på den baggrund er man selvfølgelig interesseret i at udbrede metoden.

 

_MG_6108