Kinesiologi Akademiets logo

Profil af Birgit Nielsen

Profil af Birgit Nielsen Kinesiologi-Akademiet

DK-Kinesiolog® RAB

www.kinese.dk

Jeg er uddannet folkeskolelærer i 1982. Frem til 2002 har jeg arbejdet på bl.a. Ryslinge Sogneskole og Pilehaveskolen i Assens. Og begge steder har mit primære virke været inden for specialundervisningen.

I juni 2001 afsluttede jeg min kinesiolog-uddannelse på Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole, og i november 2001 åbnede jeg klinik på min bopæl. Her arbejder jeg dagligt med børn og voksne, som kommer for at få afbalanceringer.

Afbalanceringerne tager udgangspunkt i mange forskellige teknikker fra tilsvarende mange forskellige kinesiologi-kurser, jeg har taget.

Sideløbende afholder jeg kinesiologi-kurser på Kinesiologi-Akademiet Fyn, hvor jeg tilbyder mange forskellige kurser. De indgår alle i uddannelsen til Kinesiolog og samtidig kan bruges til opdatering af eksisterende uddannelse. Jeg underviser desuden I TFH/Kropsafbalancering på de andre afdelinger i Kinesiologi-Akademiet.

Alle kurser er godkendt af vores brancheorganisation, Danske Kinesiologer.

Jeg tager hele tiden nye kurser i kinesiologi for at kunne tilbyde endnu mere til mine klienter og for at uddanne mig til instruktør i flere kurser, så jeg kan lære andre denne fantastiske behandlingsform.

Jeg arbejder ud fra et helhedssyn om, at et menneske skal være i balance følelsesmæssigt, fysisk og tankemæssigt og spirituelt for at føle sig veltilpas, velfungerende og fuld af energi og for at kunne udnytte hele sit potentiale.