Kinesiologi Akademiets logo

Uddannelse

“Dit centrum for spirituel udvikling og energimedicin” 

At starte – eller fortsætte – en uddannelse i kinesiologi på Kinesiologi – Akademiet er starten på en rejse, og vi tør love dig, at denne rejse både vil være sjov og eventyrlig og pirre din nysgerrighed samt lyst til at lære mere.

Det er en rejse, der åbner til nye dimensioner af livet – dimensioner, hvor du vil opleve dig selv i forhold til verden på nye måder, – og dig selv som helt unik. En rejse, hvor du skal gøre op med gamle mønstre, der ligger gemt i din underbevidsthed, hvor du vil møde dit selv, og opleve, at du er medskaberen af dit liv.

På Kinesiologi – Akademiets afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland kan du starte denne rejse og erhverve hele eller dele af uddannelsen til kinesiolog. Uddannede praktiserende kinesiologer kan fortsætte deres rejse og efteruddanne sig i relevante kurser, ligesom man her kan danne netværker og ERFA grupper.

Alle kinesiologikurser, der udbydes, er godkendte af medlemsorganisationen Danske Kinesiologer, og giver adgang til medlemskab, med de fordele, der er i det. Desuden tæller de i opdateringen af RAB for registrerede alternative behandlere.