Kinesiologi Akademiets logo

Profil af Mette Pedersen

Profil af Mette Pedersen

DK-Kinesiolog® RAB / Akupunktør

www.farvedufte.dk

Jeg er uddannet lærer i 1978, Kinesiolog i 1999 og Akupunktør i 2002.

Jeg arbejder i egen klinik med vejledning af klienter ud fra et pædagogisk perspektiv. Ved brug af kinesiologi arbejder jeg med mangfoldige afbalanceringsteknikker indenfor forskellige grene af kinesiologien. F.eks. lyde, motoriske mønstre, dufte og farver, kost, homøopati og forskellige energisystemer f.eks. chakra, meridianer og gitre. Mit klientel er alle aldersgrupper.

Som udgangspunkt i behandlingerne arbejder jeg ud fra, at mennesker skal være i balance følelsesmæssigt, fysisk, tankemæssigt og åndeligt, for at de kan være velfungerende, glade og optimistiske og have energi og overskud til at klare dagligdagens mangfoldige opgaver.

Jeg udbyder kurser, uddannelse og efteruddannelse til DK-Kinesiolog® og DK-Kinesiolog®- RAB. Dette foregår i Kinesiologi-Akademiets regi www.kinesiologi-akademiet.dk . Om kurserne er det muligt at læse mere på Kinesiologi-Akademiets hjemmeside.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har gennem 25 år haft mit arbejde på Vibeholmskolen i Ishøj, hvor jeg bl.a. har arbejdet med Pædagogisk Kinesiologi med børn med indlæringsvanskeligheder.

Uddannelsen i kinesiologi tog jeg i 1989 på Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole og da muligheden kom for at tage eksamen indenfor den pædagogiske gren af kinesiologien, tog jeg eksamen i 1999.

Jeg har sideløbende med lærerjobbet undervist i kinesiologi og arbejdet med kinesiologi i egen klinik. I 2001 forlod jeg folkeskolen og gik på fuld tid i min klinik med kinesiologi. I 2002 uddannede jeg mig til akupunktør og har sideløbende med kinesiologien arbejdet med akupunktur i klinikken. I dag tilbyder jeg overvejende kinesiologi i klinikken.                                                                                                        

De KURSER, der kan ses her på hjemmesiden og om uddannelsen til DK-Kinesiolog og DK-Kinesiolog RAB er der informationer på Kinesiologi-Akademiets hjemmeside www.kinesiologi-akademiet.dk og på Danske Kinesiologers hjemmeside www.kinesiologi.dk

Jeg tilbyder flere forskellige kurser inden for kinesiologi. Alle kurser er godkendt af vores brancheorganisation Danske Kinesiologer.