Kinesiologi Akademiets logo

Det siger vores kursister om undervisningen på Kinesiologi-Akademiet

Hanne Andersen:

Tak til både Birgit og dig for endnu en fantastisk weekend i Århus. Hver weekend har været en rejse, både personligt og fagligt – I kan virkelig være stolte af jeres skole og jeres måde at gøre tingene på.

Birgit Voss:

Jeg arbejder til dagligt som IT-projektleder. Derudover er jeg certificeret coach samt stresscoach og gennemfører både life coach, business coach samt stresscoach forløb i min organisation og privat. I disse forløb bemærkede jeg, at det oftest var de bevidste tanker og følelser, der lå til grund for dialogen og jeg savnede at kunne tilføre en dybere form for indsigt til fokuspersonen. Jeg var ude efter noget, der kunne komplementere mine kompetencer, uden at jeg skulle starte forfra med endnu en uddannelse. Det fandt jeg hos Kinesiologi-Akademiet, der har delt deres grunduddannelse op i flere forløb, der kan tages uafhængig af hinanden. Jeg blev især tiltrukket af kurset Kommunikation med den intelligente krop.
Jeg kendte meget lidt til kinesiologi i forvejen og jeg vidste ikke, om kurset krævede healer evner eller anden form for behandler erfaring, så jeg ringede til underviseren og blev forsikret om, at alle kan være med.
Nu er mit hold ved at være gennem hele rækken af moduler og hold da op, en rejse vi har haft sammen. Vi kom med vidt forskellige baggrunde, erfaringer og mål med kurset og kender nu hinanden rigtig godt. Kurset har været et rent overflødighedshorn af viden og inspiration, som man kan bruge med det samme men også fortsætte med at dykke længere ned i på andre kurser eller finde uddybende litteratur, lige der, hvor ens interesse ligger. Først og fremmest har vi lært at muskelteste. Det er en fantastisk følelse, når man begynder at få taget på det og kan mærke den anden persons respons på dine forespørgsler gennem testmusklen. Ud fra ’klientens’ mål eller tema tester du, hvilket område af kursusmaterialet, som kan benyttes til at styrke eller afbalancere energier, så de kan strømme frit for derved at afhjælpe og understøtte det udtrykte mål. Øvelserne er som hovedregel bygget ens op og man lærer hurtigt grundstrukturen for så at bygge videre herfra i takt med at kurset skrider frem. Da man skiftes til at være klient / behandler, vil du også selv modtage og mærke virkningen af de forskellige afbalanceringer. Du går hjem fra kursus fyldt med ny viden, glæde og velvære.
I forhold til Kommunikationen med kroppen lærer man at inddrage følelser og ønskede tilstande fra forskellige lag af bevidstheden. Overordnet inddeles disse til vores vågne bevidsthed, det der sker her og nu. Gennem underbevidstheden har vi adgang til alle de erfaringer, som vi har gjort i livet men måske også umiddelbart glemt igen. Sidste lag er den kropsbevidste hukommelse, som repræsenterer hukommelse helt ned på celleplan.
Via øvelserne finder vi ud af i hvilken alder, der opstod ubalance og den samlede viden benyttes i afbalanceringen.
Derudover præsenteres en masse energiøvelser, der kan bruges som understøttende hjemmeøvelser eller hjælp til selvhjælp.
Underviserne i Kinesiologi-Akademiet er fagligt dygtige og deler generøst af deres viden om alt, hvad du kan finde på at spørge om. Ud over at de har praktiseret kinesiologi i mange år, uddanner de sig kontinuerligt og beriger kurserne med sidste nye viden. De formår at skabe en god, tryg og hyggelig stemning samtidig med, at der er skarp fokus på at nå både de teoretiske og praktiske dele af det planlagte pensum.
Derudover forkæler de kursisterne med en lækker forplejning bestående af hjemmebagte boller, knækbrød, marmelader, kager, salater og supper – alt sammen økologisk med omtanke for dem, der ikke kan tåle gluten.
Mellem kursusmodulerne har holdet kontakt med hinanden via en Facebook gruppe. Her kan vi støtte hinanden og følge med i hinandens oplevelser og udvikling. 

Jeg har til fulde fået opfyldt mit formål med at tage kurset og bruger nu udvalgte øvelser og afbalanceringer i min coaching. Derudover har jeg fået mod til at tilbyde sessions udelukkende med Kommunikation med den intelligente krop.

Tara Hicks:

Det var nogle simple og gode afbalanceringer, vi fik med os på magnetisme kurset. Mange af dem kan bruges hvor man går og står, uden at have redskaber ved hånden. Jeg får helt sikkert brugt mange af dem fremover. Vil iøvrigt sige tak til jer på Kinesiologi-Akademiet, for den altid hyggelige og imødekommende stemning jeg oplever på jeres kurser ❤

Zidsel Rosing:

Har taget hele min uddannelse som kinesiolog her og har bare fået den mest fantastiske, kompetente undervisning man kan drømme om, samt den skønneste opbakning før, under og efter. Kan kun anbefales ♥

Birgit Quaade:

Suverænt uddannelsessted. Varmeste anbefalinger.

Majbrith Knudsen:

Tak for dejlige weekender og materiale.

Mirjam Thomsen:

Tak for et rigtig godt kursus. Jeg har fået så meget ud af det allerede og går og planlægger at finde nogle testpersoner at øve på 😉

Hong:

Tak for super god undervisning og din entusiasme i weekenden 🙂

Britta Sandholm:

Selv om der er gået lidt tid, vil jeg også sige tak for et meget godt kursus. Det har været rigtig spændende, og jeg glæder mig til næste gang.

Cassandra Høinæs:

Tak for en rigtig spændende kursus-weekend, jeg glæder mig allerede en masse til næste gang! 🙂

Ida Sæderup:

Tusinde tak FOR ET FANTASTISK KURSUS!, det er dejligt at være en del af din viden/ erfaring. Jeg er meget opløftet indeni. Jeg synes, at vi nåede langt omkring.

Helle Ludvigsen:

Tusind tak for 4 helt fantastiske dage. Jeg har fået en gave så stor, at jeg ikke kan mindes noget lignende. Jeg er allerede godt i gang med muskeltestning, så jeg klør bare på!

Marianne Glud Pedersen:

Tusind tak for al materiale/inspiration. Jeg er imponeret 🙂

Lene Møller:

Tak for igen en meget lærerig weekend.

Anne Mette Schønau:

Endnu engang tak for et dejligt kursus. Det var sandelig en udbytterig weekend.

Lisa Christiansen:

Tusind tak. Er blevet meget klogere i weekenden på mange områder.

Henni Wadstrøm:

Tak for fantastisk god undervisning, en lærerig weekend og ikke mindst dejligt socialt samvær !!!

Lige nu er ordet tak kun et lille ord for, hvad jeg gerne ville udtrykke over for dig og de døre, du har åbnet for mig og alle os andre kursusdeltagere. Tak for et godt, indholdsrigt og veltilrettelagt kursus. At formidle tilpas og forståelig lærdom fra dette område er en kunst, en eventyrlig kunst.

Anne Dybdahl:

Tusind tak for en fantastisk weekend, med endnu et super kursus 🙂 der skaber ro og overblik over tidligere samt og ikke mindst større nysgerrighed og “behov” for ny og mere indsigt 🙂

Birgit Bilde:

Mange tak for en dejlig weekend. Flot forberedelse med fint materiale.

Linda Skovgaard Pedersen:

Mange tusind tak for et fantastisk kursusforløb.

Det har virkelig været godt og super inspirerende. Og så har det været meget meget spændende at høre jeres oplevelser med kinesiologien. Det sætter tingene i et fint perspektiv og gør dem meget håndgribelige og anvendelige.

Jeg føler virkelig,at jeg har fået en masse med mig, som jeg kan bruge på mig selv og mine omgivelser i hverdagen. Så mit ønske med at tage kurset er til fulde indfriet. Det er faktisk lige før, at jeg føler at jeg har fået puttet så mange ting i værktøjskassen, at jeg er bange for, at jeg glemmer alle de gode ting ;o)

Men jeg glæder mig meget til at arbejde videre med det og finde min egen vej.

Jeg vil glæde mig til at nyde din undervisning igen. Det har virkelig været en fornøjelse.

Anne Mette Jepsen:

Det var utroligt spændende stof, – og dejlige mennesker at være sammen med.

Elena Gilberg: 

Tak for sidst!

Det var hyggeligt og utroligt interessant.

Helene Madsen:

Du skal også have tusind tak, dine energier og din viden gør, ja – jeg holder meget af disse weekender. Jeg lærer nyt hver gang, jeg lærer nye mennesker at kende hver gang, jeg er så glad, tusind tak.

Dorte Evald:

Jeg synes, at vi er så heldige, at vi har fået dig til at føre os ind i kinesiologiens verden.

Louise Larsen:

Jeg har været på kurset Touch for Health 1-4 her I foråret, og det har været rigtig lærerigt for mig. Det var langt ud over mine forventninger. Jeg har mest brugt det på min familie, men også på mig selv. jeg har været overrasket over, hvor meget vi har lært på så kort tid.

Jette Larsen:

Kurset Touch for Health er ikke blot et kursus. Det går under huden på én. Er jeg uoplagt, har jeg lært at hælde energi på systemet. Er jeg utilpas, har jeg lært at afbalancere mig selv. Jeg afbalancerer andre med stor succes, selv vores vædder, som brød ud og blev forgiftet af for meget mad. Han var opgivet, men efter 5 dages ihærdig indsat går han nu atter i folden og spiser.

Helle Bak:

Tak for et dejligt kursus – skønt at være sammen med så mange spændende mennesker.

Rie Milling:

Tusind tak for en skøn weekend. Jeg lærte meget og mødte nogle søde mennesker.

Mette Faurby:

Tusind tak for et suverænt kursus, og du er bare skarp, og du har en super evne til at kunne mærke præcis, hvad vi alle hver især har brug for, og sikke en opbakning og positivitet du giver os med på vejen.

Birute Svendsen:

Tak for i dag. Det har været en rigtig dejlig, hyggelig, lærerig og inspirerende weekend. Det var en igen en fornøjelse at kurus og lære mange andre metoder.

Helle Bak:

Tak for et meget inspirerende kostkursus – det var en fornøjelse at deltage både i teorien og det praktiske arbejde.

Kirsten Fredslund:

Mange tak for sidst – det var igen en kanon-weekend. Jeg får lige nu øje på, at der jo egentlig “ikke er andet” end kinesiologi – eller sagt på en anden måde. Det kan jo bare SÅ meget.

Torben Andreasen:

Tak for en kanon weekend.