Kinesiologi Akademiets logo

Klik på et arrangement på kalenderen for at se mere.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

København – Kinergetics unit 2

oktober 30, 2021 @ 9:00 - oktober 31, 2021 @ 17:00

2375kr.

København – Kinergetics 2 – følelser og formater

Kinergetics 2, det andet kursus i Kinergetics-rækken, har bl.a. fokus på at arbejde med formater, og det giver dig mulighed for at arbejde meget specifikt og dybt. Du vil opnå resultater, som du ikke troede, du var i stand til at opnå.

På det andet kursus går du også i gang med at finde følelser til hver enkelt afbalancering. At fjerne det følelsesmæssige stress, der er opstået i forbindelse med en bestemt begivenhed, gør afbalanceringen mere effektiv. Nu er der ikke længere tikkende bomber i systemet, som venter på at eksplodere næste gang, klienten møder en stressor, som ligner den foregående.

Følelser – find en følelse; der er 420 at vælge imellem, og gå tilbage i tid til den oprindelige stressor. Lokalisér og afbalancér  de tilhørende omstændigheder. Din reaktion på stress bliver ændret

Stress – Find stress i relation til specifikke personer, begivenheder eller alderstrin.

Chakra og følelser – finder nylige følelsesmæssige stressorer i klientens energifelter. Det giver en meget bred adgang til al stress, som er sket for nylig.

Chakra og trossystem – Skaber adgang til generel stress fra klientens tros- system.

TMJ undertrykkelse  – Find og afbalancér undertrykt stress i kæbemusklerne, ligamenter, sener etc.

Sphenoid og Coccyx – Disse er kritiske i forhold til strukturel integritet.

Hypertone muskler – Afbalanceringen fjerner spænding fra muskler, sener, ligamenter etc

Korrektion af oversigtslister – Visuel scanning af oversigtslister og indsamling af information med efterfølgende korrektion af alt indsamlet materiale.

Generel formatering – Fjerner generel stress

Specifik formatering – leder efter stress i meget specifikke områder i kroppen. F.eks. afbalancerede en behandler sit blodtryk, og det holdt meget, meget længe. En anden fjernede menopause-symptomer hos sig selv og andre. Indeholder 34 sider med formater til flg. områder:  Nyrer, blære, hjerte, immun/lymfesystem, milt, lunger, fordøjelsessystemet, bugspytkirtel.

Synet  – ti forskellige afbalanceringer af dit syn. Nogle kursister har opnået langvarige forbedringer af deres syn. Her arbejdes der også med formater, hvilket giver mulighed for at arbejde med problematikker ned i den mindste detalje.

Læs mere her: http://kinergetics-reset.dk

Læs mere her: https://kinesiologi-akademiet.dk

Læs mere om kinesiologi her: https://danskekinesiologer.dk

Arrangør

Birgit Nielsen.
Telefon
23 43 36 62
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg