Kinesiologi Akademiets logo

Klik på et arrangement på kalenderen for at se mere.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ringe Kinergetics® Master Class 2

september 7 @ 9:00 - september 8 @ 17:00

2600kr

Kinergetics® Master Class 2

Kinergetics® Master Class 2 handler om stress, traumer og immunsystemet.

Kinergetics® Master Class 2 er en del af en workshop-række, udviklet af Philip Rafferty (Grundlægger af Kinergetics® Kinesiology and RESET TMJ®) og Germaine Byrne i 2023. Da vi lavede research til denne workshop, blev vi regelmæssigt mindet om, hvor ubegrænset og detaljeret menneskets krop er. De teknikker, der undervises i, kan kombineres med protokoller fra Kinergetics®Kinesiology Units 1-6, Kinergetics® Master Class 1 og RESET TMJ® modaliteter.

Stress/Traume:

Korttidsstress ser ud til at varme immunsystemet op. Det er næsten som om, at kroppen begynder at få immunceller til at cirkulere som forberedelse til et muligt angreb. Imidlertid øger kronisk stress inflammation og cortisol. Stress kan også nedsætte antallet af hvide blodlegemer, der står klar til at bekæmpe infektion. Den virkning, som kronisk stress eller traumer har på immunsystemet, kan forklare, hvorfor stress er forbundet med autoimmune sygdomme, fibromyalgi, cancer, diabetes, og hjertesygdomme.

I betragtning af de globale begivenheder gennem de sidste to år kan langtidseffekten af social distance, maskepåbud og lockdowns nok ikke helt vurderes i årevis, men det er velkendt, at de psykologiske effekter af social isolation, inklusive ensomhed og stress signifikant kan påvirke din øjeblikkelige immunrespons. Hvis du føler dig ensom, undertrykkes dit immunsystem.

Studier af Dr. Mercola MD, 2020, har vist, at mennesker, som føler sig socialt forbundne, havde 50% mindre sandsynlighed for at dø i løbet af studiet, og de med sociale bånd er også mindre modtagelige over for at få en almindelig forkølelse. 2020 skabte forskellige typer stressorer, som måske har haft en skadelig effekt på immunsystemet, når cortisol stimulerer produktionen af sukker og epinefrin og norepinefrin får blodtrykket til at stige.

Stress-håndtering kan reducere dine stresshormoner og inflammation. Kinesiologibehandlinger, meditation, yoga, tid i naturen, en diæt og livsstil i balance, skrivning, skabende kunst eller nydelse af kunst er alle effektive stress-reduktionsteknikker.

Om workshoppen: 

I denne workshop lærer du om immunsystemet i forskellige sammenhænge.

  • Du får fem forskellige afbalanceringer med relation til D-vitamin
  • Du lærer om kæbeleddet og osteocalcin
  • Du får nye traume-afbalanceringer, bl.a. til traumer i livmoderen og vagusnerven
  • Du får også en afbalancering til kognitiv svækkelse.

www.kinergetics-reset.dk

www.kinergetics-reset.com

www.kinesiologi-akademiet.dk

www.kinese.dk

www.danskekinesiologer.dk

Manual til workshoppen

Detaljer

Start:
september 7 @ 9:00
Slut:
september 8 @ 17:00
Pris:
2600kr
Begivenhed Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
www.kinergetics-reset.dk

Arrangør

Birgit Nielsen.
Telefon
23 43 36 62
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Ringe
Skovvej 26
Ringe, 5750
+ Google Maps
Telefon
23433662