Kinesiologi Akademiets logo

Klik på et arrangement på kalenderen for at se mere.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringe, Sommerkursus Touch for Health 1-4

juni 29, 2019 @ 8:30 - juli 7, 2019 @ 17:30

7200kr.

Sommerkursus – Touch for Health 1-4 plus superviseret træning 80 timer i alt. 9 undervisningsdage (8.30-17.30)

Dette kursus er obligatorisk i forhold til at tage en uddannelse til Kinesiolog.

På dette sommerkursus, som strækker sig over 9 dage og 80 timer, gennemgås samtlige fire Touch for Health kurser. Der bliver tid til fordybelse og til at lære teknikkerne meget grundigt. Der afsluttes med praktisk prøve og udleveres eksamensbevis.

Her lærer du grundlæggende muskeltestning, og du får viden om samspillet muskel-meridian-organ. Du vil blive præsenteret for en hel opfattelse af sundhed og sygdom: her arbejder vi med energimedicin. Vi spørger kroppen om, hvordan den er i balance, og ud fra det svar, vi får, afbalancerer vi, så kroppen – ja, hele systemet – igen kan komme i balance.

Det vil sige, at hver behandling, du fremover kommer til at give til din klient, bliver skræddersyet til netop denne person, så det er en helt unik behandling, du vil give, med udgangspunkt i netop denne klient.

Med dette kursus har du taget et langt skridt ind i kinesiologiens verden, og et langt skridt ind i uddannelsen til Kinesiolog. Dette kursus svarer til en tredjedel af uddannelsen til Kinesiolog.

Hvis du ikke har planer om at uddanne dig til Kinesiolog, kan du bruge kurset som supplement til din egen uddannelse som komplementær behandler. Det er guld værd at kunne teste, for så er du hele tiden i kontakt med din klients grundlæggende behov, og du vil kunne sammensætte din behandling ud fra klientens primære behov. Kurset er yderst relevant for alle behandlere, idet muskeltesten kan tilføjes i enhver behandling for at afdække forskellige forhold.

Du kan også tage kurset, fordi du ønsker at have nogle gode værktøjer, så du kan afbalancere dig selv, din familie, dine venner eller dine kolleger. Der er masser af gode selvhjælpsteknikker i kurset.

50% af kurset er praktisk træning af muskeltesten. Vi arbejder med personlige mål, så du vil komme hjem og være i en helt anden balance. Et nyt menneske kan man vist godt sige. Mange kursister har sluppet gamle spændinger og gamle mønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige at bære rundt på.

Kurset er internationalt godkendt, så du kan til enhver tid fortsætte din uddannelse i udlandet.

Detaljer

Start:
juni 29, 2019 @ 8:30
Slut:
juli 7, 2019 @ 17:30
Pris:
7200kr.
Begivenhed Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen
Telefon
23433662
E-mail
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Ringe
Skovvej 26
Ringe, 5750
+ Google Maps
Telefon
23433662