Kinesiologi Akademiets logo

Klik på et arrangement på kalenderen for at se mere.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Basiskursus Touch for Health 1-4 Sommerkursus i Ringe

juni 27, 2020 @ 8:30 - juli 5, 2020 @ 17:30

7200kr.

Sommerkursus –  Basiskursus Touch for Health 1-4

Touch for Health er et basiskursus. Det er begynderkurset for dig, som gerne vil lære at teste med henblik på at blive Kinesiolog.

Det er også for dig, som bare gerne vil lære muskeltest og kunne teste og hjælpe dig selv og din familie med forskellige problemstillinger

Det er også for dig, som allerede er komplementær behandler og nu gerne vil have yderligere et værktøj i din værktøjskasse.

Her er dette basiskursus bare et must. Du lærer at teste, du lærer sammenhængen mellem muskel-meridian-organ. Den sammenhæng er guld værd at kende, for derigennem får du så meget viden om kroppen, og det er sat ind i en helt anden forståelsesramme end den gængse sygdomsopfattelse.

Sagt med andre ord – det er energimedicin.

Basiskursus Touch for Health 1-4 er obligatorisk i forhold til at tage en uddannelse til DK-Kinesiolog.

Her lærer du grundlæggende muskeltestning, og du får viden om samspillet muskel-meridian-organ. Du vil blive præsenteret for en hel opfattelse af sundhed og sygdom: her arbejder vi med energimedicin. Vi spørger kroppen om, hvordan den er i balance. Ud fra det svar, vi får, afbalancerer vi, så kroppen – ja, hele systemet – igen kan komme i balance.

Det vil sige, at hver behandling, du fremover kommer til at give til din klient, bliver skræddersyet til netop denne person. Det er en helt unik behandling, du vil give, med udgangspunkt i netop denne klient.

Med basiskursus Touch for Health 1-4 har du taget et langt skridt ind i kinesiologiens verden, og et langt skridt ind i uddannelsen til Kinesiolog. Dette kursus svarer til en tredjedel af uddannelsen til Kinesiolog.

Hvis du ikke har planer om at uddanne dig til Kinesiolog, kan du bruge kurset som supplement til din egen uddannelse som komplementær behandler. Det er guld værd at kunne teste, for så er du hele tiden i kontakt med din klients grundlæggende behov. Du vil ligeledes kunne sammensætte din behandling ud fra klientens primære behov.

Du kan også tage kurset, fordi du ønsker at have nogle gode værktøjer, så du kan afbalancere dig selv, din familie, dine venner eller dine kolleger. Der er masser af gode selvhjælpsteknikker i kurset.

50% af kurset er praktisk træning af muskeltesten. Vi arbejder med personlige mål, så du vil komme hjem og være i en helt anden balance. Et nyt menneske kan man vist godt sige. Mange kursister har sluppet gamle spændinger og gamle mønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige at bære rundt på.

Kurset er internationalt godkendt, så du kan til enhver tid fortsætte din uddannelse i udlandet.

Inkl. superviseret træning 80 timer i alt.

Sommerkursus Basiskursus Touch for Health 1-4: 9 undervisningsdage (8.30-17.30)

Læs mere her:https://kinesiologi-akademiet.dk

Det siger andre kursister: https://kinesiologi-akademiet.dk/udtalelser-fra-kursister/

Læs mere om Touch for Health her: http://www.touch4health.com

Læs mere her på Kinesiologi-Akademiets hjemmeside: https://kinesiologi-akademiet.dk/kropsafbalancering-tfh-1-4/

Læs mere her: https://danskekinesiologer.dk

Touch for Health / Kropsafbalancering

Detaljer

Start:
juni 27, 2020 @ 8:30
Slut:
juli 5, 2020 @ 17:30
Pris:
7200kr.
Hjemmeside:
www.kinesiologi-akademiet.dk

Arrangør

Birgit Nielsen
Telefon:
23433662
E-mail:
birgit@kinese.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skovvej 26, Ringe
Skovvej 26, Espe
Ringe, Fyn 5750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
23433662