Kinesiologi Akademiets logo

WORKSHOP I PSYKO-SPIRITUELLE REDSKABER – HERUNDER DEEP PEAT

På Sjælland, Fyn og i Jylland

På workshoppen lærer du flere af de sikre, hurtige og meget, meget effektive psyko-spirituelle redskaber, som er udviklet af Zivorad Slavinski, psykolog og moderne mystiker. Det er enkle og dybtgående metoder og redskaber, som giver mennesket mulighed for at leve sit åndelige potentiale uden at være forhindret af destruktive psykologiske mønstre.

Deep PEAT, som er en af de mest grundlæggende metoder, du kommer til at arbejde med, er betegnelsen for Primoridal Energy Activation and Transcendence. Det er et system, der fjerner traumer og andre dybereliggende problemer på kort tid. Man begynder med det problem, man står midt i, og følger så gennem processen de dybere følelser, der gemmer sig nedenunder. På den måde finder man ind til roden.

På workshoppen arbejdes der bl.a. med

  • Deep PEAT
  • Fingertip metoden (FM)
  • Inner Magical words

Workshoppen er en afveksling mellem demonstration af metoderne på medkursister og partnerarbejde.

Vi er i uddannelsen i Enhedsterapi med Audun Myskja blevet introduceret til flere af metoderne, som du også kan læse om i bogen: Helbred dig selv” af Audun Myskja. Vi har taget instruktørkursus i psyko-spirituelle metoder hos Zivorad Slavinski i Beograd i september 2015.

Prisen for deltagelse i workshoppen er 2200 kr. , inkl. Manual og forplejning. Tilmelding til de enkelte instruktører.

Alle kan deltage på vores workshops. Der kræves ingen specifikke forudsætninger.