Kinesiologi Akademiets logo

Hurra det er forår!cropped-foraar_20100419-_BSN8885.jpg

Kender I det? Det, vi har gået og sukket efter de sidste måneder, hvor mørke og tåge ikke har gjort det attraktivt at være nordboer, er lys og varme.  Så kom lyset og dermed også mere lunhed i luften. Lærkerne synger og en enkelt stær slår nu følge med en flok. Det mærkes som en glæde langt ind  i krop og sjæl. Samtidig kan vi måske også mærke en mærkelig uro, som om vi er lidt stressede. “Jamen det er nok forårstrætheden”, siger vi til os selv, den gamle slidte traver. Jamen hvorfor skulle der være mere træthed om foråret? Da skulle vi jo netop få mere energi! 

I dag fik jeg nyhedsbrevet fra Foreningen Alma. I dette nyhedsbrev beskrives lysstofskiftet. Det giver rigtig god mening, når vi ud over at mærke glæden ved at lyset vinder mere og mere indpas også nogle gange kan mærke en frustration og stress i kroppen.

Når kroppen ikke er så god til at optage lyset udefra, vil vi nu, hvor mængden af lys bliver mere intenst, opleve, at vi bliver stresset. Denne proces kan aktivere ACTH (stresshormon) i hypofysen, så binyrerne producerer mere kortisol. Homøopatien har rigtig gode bud på, hvad man kan sætte ind med af homøopatiske midler.

Med kinesiologi kortlægger vi, hvilke ubalancer og mangler, der forhindrer energien i at flyde frit og være i top. Lysstofskiftet afbalanceres, så lyset optages på den bedste måde.

Prøv at tænke på, i hvor uendeligt mange sammenhænge begrebet “lys bruges. Både i poesien i religion. Så det påvirker både sind krop og ånd.

På Almas hjemmeside kan du få meget nyttig viden om homøopati og antroposofisk medicin. 

Foreningen Alma

 

Skriv et svar