Kinesiologi Akademiets logo

Dueurt_20140723-1DM44314

Vores kursussæson er i gang lige om lidt. Et godt sted at starte er Kropsafbalancering/TFH. Her lærer du at muskelteste, og du lærer teknikker, som kan bruges til at hjælpe dig selv og til at hjælpe andre til at opnå optimal balance.

Vi arbejder med energi – kroppens energi, og når kroppens energi flyder frit, er man i balance og fuld af energi.  Der introduceres forskellige teknikker til at frisætte blokeret energi, f.eks. massage af reflekspunkter, berøring af reflekspunkter, meridianstrygning og massage af musklers udspring og hæfte.

Har du lyst til at være med? Der kræves ingen specifikke forudsætninger ud over nysgerrighed og interesse for at lære spændenden nyt om kroppen og dens energier. Så meld dig hellere i dag end i morgen og vær sikker på at få en plads.

Der starter kurser i alle tre afdelinger, altså i Aarhus, i Ringe (Fyn) og i København (Frederiksberg).

2 reaktioner

    1. Hej Litta.
      Vi udbyder kinesiologi-kurser, som alle er godkendt af Danske Kinesiologer. Begynderkurset, hvor du lærer at teste helt fra bunden af, hedder Kropsafbalancering (eller Touch for Health), og det er fire kurser á 16 timer. Det kursus er obligatorisk i uddannelsen til kinesiolog, hvad enten du vil arbejde med mennesker eller dyr. Dette kursus udbydes på Fyn i den kommende weekend, i Aarhus den sidste weekend i august og på Sjælland til november. Der er ledige pladser alle tre steder, hvis du tænker, at du bare må i gang her og nu. Herefter har du mulighed for at fortsætte med det kursus, som hedder Kommunikation med den intelligente krop. Dette kursus handler bl.a. om indlæring, sanser, stress og chakra, og det er delt op i 4 moduler á 30 timer. Dette kursus er ligeledes obligatorisk i forhold til uddannelse til kinesiolog. Derudover tilbyder vi flere forskellige kurser, bl.a. om meridianer. Der ligger korte beskrivelser af alle vores kurser på vores hjemmeside under menuen kurser, men du er meget velkommen til at ringe, hvis du vil have noget uddybet. Mit telefonnummer er 2343 3662. Mange hilsner Birgit

Skriv et svar