Kinesiologi Akademiets logo

Forleden dag fik Mette og jeg en mail fra en kær kinesiologi medstuderende fra nittenhalvfemserne. Han delte sin begejstring over en spændende radioudsendelse om videnskabens verden på P1 om bl.a. Epigenetik og om et studie af, hvordan man kan fjerne gamle traumatiske minder. Han har givet jer lov til at læse med og i brevet er der også et link til udsendelsen:

Jeg fryder mig i mit indre uden egentlig at kunne se og fatte den fulde rækkevidde – blot ved jeg, at dette jeg hører i denne radioudsendelse er epokegørende for Kinesiologi !
Der er så meget i denne nye forskning af videnskabsfolk i Epigenetik , der uden at vide det og ville det , så undersøger de hvorfor og hvordan vi som Kinesiologer gør som vi gør …. og så hjælper de os så umådeligt meget …
Age ressesion med mere … gå ned i og på alle planer og hjælpe med korrektionerne …
Her bevises det på højt videnskabeligt plan at der mere end hold i det — lyt blot selv …
Et er gener og et andet er , hvad der styrer vores gener i kroppen og det er jo her Kinesiologien kan gå ind og hjælpe ….
Hvordan sletter vi dårlige og traumatiske minder fra os ? Ja vi ved det som Kinesiologer og den rene videnskab (stakler ) undersøger om de nu kan skabe medicin der kan slette gamle traumatiske minder og her ved vi jo , at det går at fikse med Kinesiologien og hvad vi end bruger i vores i afbalanceringer …
Lad være at tænke videnskabeligt – tænk Kinesiologi og se på dette radioprogram et par trin længere oppe … og så pludselig vil det ses klart – hvorfor er det så vigtigt at teste ud i alle hjørner af et menneske – age ress. – age progress. osv … se her findes en begyndende forskning der belyser dette og de kære videnskabsfolk aner ikke at de hjælper Kinesiologien !
Alt det der tales om her med medicinske droger, der kan hjælpe til forandring i vores liv – her tror jeg , at vi som kinesiologer kan fornemme og tage “ Energi-frekvensen” for pågældende traume og sætte det i ( Ja pause lås ) og så teste videre og hjælpe med afbalanceringen hos det enkelte menneske … !
Et medicinsk stof og droge er

uspecifikt og virker overalt i vor krop og sind – hvorimod Kinesiologi går ind specifikt og virker i forhold til konteksten ..

“ http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/videnskabens-verden-126/#!/

“Videnskabens Verden: Det spøger i vores gener

Sendt: DR P1, 26 Aug. 2014, Start kl. 14:03 – Slutter 15:00

Meget tyder nu på, at vi kan arve mere end vores forfædres gener. Vi kan også arve deres oplevelser! Videnskabens Verden ser nærmere på den del af genetikken, som hedder epigenetik. Et felt, som har fået utrolig stor opmærksomhed i de videnskabelige kredse gennem de sidste år. Men hvor meget, betyder epigenetik egentlig for vores ve og vel? Tilrettelæggelse: Kristoffer Frøkjær-Jensen og Nynne Louise Sørgaard “

Alt det bedste til jer og os med kærlige tanker og hilsner Jens   ( ca 2½ times kørsel fra Helsingborg oppe i det Smålandske skovhøjland )   og Grenå – Varberg er tæt på !

En reaktion

Skriv et svar